reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

hej dziewczyny,
jestem mamą, postanowiliśmy w tym roku dać naszemu synowi rodzeństwo...no właśnie ostatnim razem zajęło nam to ponad rok. Długi rok oczekiwań i stresu, wyczekiwań. Obiecałam sobie, że teraz podejdę do tego na luzie, nie będę liczyć, kupować testów na owulację, chodzić na usg sprawdzać czy występuję u mnie owulacja, podjadać kapsułek z wiesiołka itp.
Noi właśnie kończy mi się miesiączka a ja zaczynam wariować, że pewno znowu się nie uda, że będzie to trwało, chce aby seks był przyjemnością, a nie był bo to ten czas bo teraz trzeba. Poprzednim razem udało się faktycznie wtedy kiedy odpuściłam totalnie, kiedy zajęłam się zupełnie czymś innym i zupełnie się tego nie spodziewałam. Jak robić, czekać i nie wariować? Jak uwolnić głowę?
Hej :)
Nie da się tak całkowicie nie myśleć. Ale jest kilka sposobów żeby myśleć mniej. Otóż nie czytanie w internecie objawow itd. Powtarzanie sobie że jak nie ten cykl to może następny i praca lub rozrywka które pomogą na chwile chociaż się oderwac od tych myśli :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w ogóle witam wszystkie nowe dziewczyny, z którymi się nie przywitałam. :) Musicie wiedzieć, że mamy tabelkę www.tnij.at/starania2018 , dopisujcie się do niej kochane. A jak tylko ręka wróci do sprawności to Wam wszystkim pomogę ją ogarnąć. Niestety prawa ręka ucierpiała i na prawdę jest mi ciężko.

1516198296-b15e0b1fc16d4dd0-aaaaaa.jpeg

Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj.
Wczoraj 26 dc i do @ były 3 dni :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje :)

Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki... Dowiedziałam się dzisiaj, że pies nie był szczepiony...
Nie martw sie, na pewno pies jest zdrowy. Wscieklizna na prawde wcale nie wystepuje tak czesto, jak mogloby sie nam wydawac. Ugryzl Cie, bo chcialas mu zdobycz zabrac. Dziwi mnie tylko to, ze Cie nie ostrzegl najpierw. Bedzie dobrze. :*
Szybkiego powrotu do zdrowia ;*

Nie martw sie, na pewno pies jest zdrowy. Wscieklizna na prawde wcale nie wystepuje tak czesto, jak mogloby sie nam wydawac. Ugryzl Cie, bo chcialas mu zdobycz zabrac. Dziwi mnie tylko to, ze Cie nie ostrzegl najpierw. Bedzie dobrze. :*
Szybkiego powrotu do zdrowia ;*
Czuję, że znając mój pech pies będzie zarażony...

reklama
Nawet tak nie myśl :realmad:! Wszystko będzie dobrze!
A tego gościa powinna ta Twoja koleżanka posłuchać....
A jej to można mówić to jak grochem o ścianę. Nie odzywam się do niej po prostu. A świadek nasz powiedział, że jak taka jest to niech swoje piękne 4 litery bierze w troki i spada. Powiedział też nam, że mamy sobie wybrać datę jaka nam będzie pasować a oni się dostosują i będą na pewno. ;) I to żaden przyjaciel narzeczonego tylko po prostu kumpel z pracy. A w razie czego, to jego dziewczyna nam poświadkuje. ;)

Wracając do psa, no kurcze ciężko mi się ogarnąć, boje sie jak cholera więc stąd czarne myśli. :(

Do góry