reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@Jotka_Szczotka coś widać czekam na dwie mocne kreski :*
1515833272-26a3935a6a46d1ef-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Czekam cierpliwie w poniedziałek powtórzę powinna byc juz lepiej widoczna

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja też trzymam mocno kciuki!
Troche ucichlam bo nie ukrywam podlamalam sie jak małpa przyszła... obiecałam mojemu K że nie będę się nakrecać więc jedynie czytałam Wasze wpisy ale jakoś tak nudno było bez Was więc nielegalnie wracam do Was ;)
Witam w 9dc i z Waszych rozmów uważam że mam wcześniej owu niż jest „książkowo” wię może delikatnie dzisiaj przyatakuje starego :)

Czesc dziewczyny, bardzo dawno mnie tutaj nie bylo ale potrzebowalam sie oderwac od staranek, i tak jak @KatiNails mi poradziala, staralam sie jak naj mniej myslec o ciazy. I powiem wam ze sa bardzo pozytywny rezulatat, taki ze poraz pierwszy w moim zyciu i po ponad 18 cs staran ujzalam dwie cudowne i grupe kreseczki! Jestem w ciazy po tylu miesiaczach staran, bylo bardzo ciezko ale w koncu sie udalo. Wam tez sie uda.. trzymam kciuki za wszystkie. Pozdrawiam

Ja też trzymam mocno kciuki!
Troche ucichlam bo nie ukrywam podlamalam sie jak małpa przyszła... obiecałam mojemu K że nie będę się nakrecać więc jedynie czytałam Wasze wpisy ale jakoś tak nudno było bez Was więc nielegalnie wracam do Was ;)
Witam w 9dc i z Waszych rozmów uważam że mam wcześniej owu niż jest „książkowo” wię może delikatnie dzisiaj przyatakuje starego :)
Zrób maraton jak dziewczyny [emoji7] musi się udać [emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Czesc dziewczyny, bardzo dawno mnie tutaj nie bylo ale potrzebowalam sie oderwac od staranek, i tak jak @KatiNails mi poradziala, staralam sie jak naj mniej myslec o ciazy. I powiem wam ze sa bardzo pozytywny rezulatat, taki ze poraz pierwszy w moim zyciu i po ponad 18 cs staran ujzalam dwie cudowne i grupe kreseczki! Jestem w ciazy po tylu miesiaczach staran, bylo bardzo ciezko ale w koncu sie udalo. Wam tez sie uda.. trzymam kciuki za wszystkie. Pozdrawiam
Super gratuluję [emoji7][emoji7][emoji7] cieszę się baaaardzo :* zaskoczyłaś w pierwszym odpuszczonym cyklu ? :D :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Zrób maraton jak dziewczyny [emoji7] musi się udać [emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ostatnio (w wakacje) przy maratonie udało się więc może tym razem też tak będzie ale muszę trochę odpocząć od tych analiz i sprawdzania majtek ;) bo oszaleje albo K nie da rady więc po cichu Was czytam i bardzo mocno trzymam kciuki za każdą z Nas - na pewno zobaczymy dwie tłuste krechy! A tym dziewczynom którym sie udało mega duże gratulacje - rośnijcie zdrowo :)
Jestem z Wami i czytam ale muszę trochę odpocząć :)

Super gratuluję [emoji7][emoji7][emoji7] cieszę się baaaardzo :* zaskoczyłaś w pierwszym odpuszczonym cyklu ? :D :*
Dokladnie tak, odpuscialam i sie udalo. Fakt ze bylismy na urlopie i bylo latwiej nie myslec, ale naprawde bylam bardzo spokojna w ten miesiac. Kochana a ty masz termin na sierpien czy wrzesien??

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
A ja witam się z Wami w 23dc :) 6dni do następnej @. Dzisiaj jak wstałam to miałam wrażenie że jednak nic z tego cyklu nie będzie. Chociaż wcześniej każdego dnia myślałam inaczej. Ale chyba mam coś z pęcherzem bo robie siku co kilka minut ... W nocy nigdy nie robiłam a teraz kilka razy. Albo moze tak progesteron teraz na mnie zadziałal ;p
U mnie pierwszym objawem poprzedniej ciąży była jednorazowa zgaga i właśnie ciągle biegałam do toalety. Więc może może:)

Do góry