reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

11dpo wlasnie komputer/telefon zmienia jakosc... =/

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ale jest cień? :D Mam nadzieję że tak!! :) U mnie na tel i tak lepiej zawsze widać te cienie niz na kompie. Ale teraz leży rozładowany więc nawet nie mam jak sprawdzic ;/

reklama
Eliza witaj :)!

Jabłuszkowa owocnych starań :)!

Otoona gratuluję nowej pracy :)!

Jotka, ja jestem ślepa kicha chyba i drugiej krechy nie widzę totalnie :(. Planujesz zrobić betę, czy cierpliwie czekasz?

Ja zamierzam dzisiaj test kupić i jednak się sprawdzić...Co ma być to będzie, a przynajmniej będę wiedziała, czy mogę się mojego ulubionego cydru przy weekendzie napić ;). U mnie dzisiaj 31dc. Objawów totalnie brak, chyba, że zaliczyć spanie na zawołanie, ale to akurat miewam niezależnie od stanu ;). Jestem z tych, co co i rusz na pętli autobusowej się budzą, albo kilka przystanków po swoim :p.
Korci mnie żeby już zaraz siknąć na test owulacyjny, ale sobie tłumaczę usilnie, że to bez sensu zupełnie. Już raz mi jednokreskowy wyszedł :p.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nic nie widzę. No ale trzymam kciuki za dwie kreseczki :)
My sobie z mężem poszalelismy ^^ no A dzisiaj obudziłam się z katarem i chorym gardlem. Ogólnie czuje się do d... I teraz nie wiem czy dalej się starać czy sobie odpuścić skoro mnie choroba bierze. W ogóle chyba codziennie nie ma co próbować? Co drugi dzień najlepiej ? Co trzeci ? Wątpię żeby się udało po tym jednym razie bo byłam dopiero co po @

Eliza witaj :)!

Jabłuszkowa owocnych starań :)!

Otoona gratuluję nowej pracy :)!

Jotka, ja jestem ślepa kicha chyba i drugiej krechy nie widzę totalnie :(. Planujesz zrobić betę, czy cierpliwie czekasz?

Ja zamierzam dzisiaj test kupić i jednak się sprawdzić...Co ma być to będzie, a przynajmniej będę wiedziała, czy mogę się mojego ulubionego cydru przy weekendzie napić ;). U mnie dzisiaj 31dc. Objawów totalnie brak, chyba, że zaliczyć spanie na zawołanie, ale to akurat miewam niezależnie od stanu ;). Jestem z tych, co co i rusz na pętli autobusowej się budzą, albo kilka przystanków po swoim :p.
Korci mnie żeby już zaraz siknąć na test owulacyjny, ale sobie tłumaczę usilnie, że to bez sensu zupełnie. Już raz mi jednokreskowy wyszedł :p.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam cierpliwie w poniedziałek powtórzę powinna byc juz lepiej widoczna

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry