reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Migdalove ja gdzies kiedys wyczytalam, ze czesto te testy bardziej czułe pozniej pokazuja ciaze, niz te o czulosci 25. Moze powtorz jutero zwyklym testem?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Musiałabym jechać znowu do miasta, a szczerze nie chce mi się. ;) Co ma być to będzie.

reklama
Daga - i bądź tu człowieku mądry :/
Nie wiem na ile bylo to pewne źródło, nie chce tez niepotrzebnie robic nikomu nadzieji, ale po przeczytaniu tego pamietam, ze sobie powiedzialam, ze nie bede sie bawic w superczule testy :D a w zeszlym cyklu i tak testowalam superczulymi hahaha.

Serio następnym razem jak będzie się spóźnia okres pójdę na betę, bo wydała teraz więcej na te testy niż na samą betę bym wydała [emoji23]

Serio następnym razem jak będzie się spóźnia okres pójdę na betę, bo wydała teraz więcej na te testy niż na samą betę bym wydała [emoji23]
Haha wiesz, ja sibie tak za kazdym razem wmawiam, ze nie bede testowac przed terminem @ albo ze nie bede testowac w ogole tylko od razu beta. A pozniej i wydaje miliony monet na testy :D

Megalove ja tez bym powtorzyla innym testem. Dziwne ze kreska byla i zniknela.
U mnie @ brak, alebole brzucha juz sa. Czy jest tu jakas mama ktora zaszla w ciaze podczas kp ?

A u mnie w sumie bez zmian. 12 dc
1515580809-5217f50c1285c917-aaaaaa.jpeg

Testy narazie takie same. Mam nadzieje, ze w weekend pojawi sie pozytyw :) jeszcze nie dzialamy, czekamy :D

Hej dziewczyny, wieki mnie tu nie było, u nas wszystko dobrze, za kilka dni podpisujemy umowę z bankiem no i za miesiąc już na pewno będziemy u siebie :)
Jednak plany nam się trochę pozmieniały i będziemy musieli odłożyć starania o maluszka do przyszłego roku, do września. Mam nadzieję, że jednak mimo to mnie nie wygonicie :D
Starania przesuwamy ze względu na moją pracę, w czerwcu/lipcu zaczynam i jak wszystko pójdzie po mojej myśli to właśnie jakoś wrzesień/październik 2019 dostanę umowę na czas nieokreślony więc będę mogła bez żadnych wyrzutów zachodzić w ciążę.
W sumie to i lepiej bo ginekolog stwierdził, że mam problem ( hormonalny ) i ten problem musimy rozwiązać, więc to pewnie też troszkę zajmie :)
Za 87 dni nasz ślub cywilny a wstępnie ustaliliśmy że kościelny będzie w sierpniu 2021 ( jakby się udało zajść w ciążę za pierwszym razem to młodsze maleństwo miałoby lekko ponad roczek na weselu )

Wiktorka - tak, ja zaszłam karmiąc. Teraz też karmię i też próbuję zajść ;)

encirclede- to spore przesunięcie macie, szkoda, ale rzeczywiście, najlepiej się wyleczyć, a później starać.

reklama
Do góry