Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Dagaa za dlugo nie czekajcie plemniki najsilniejsze sa po 2/3 dniach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po 2-3 dniach od czego? Przytulanki byly w weekend takie na spontanie narazie nie mamy ani ochoty, ani za bardzo czasu bo wracamy wykonczeni z pracy, taki tydzien ciezki obojgu nam wypadl. Wiec jesli test wyjdzie pozytywny w weekend to sie nie pogniewamDagaa za dlugo nie czekajcie plemniki najsilniejsze sa po 2/3 dniach
A dopiero zaczynacie starania? Masz juz dzieci?Dziewczyny a ja mam drugi dzień @. Więc moglibyśmy działać już z mężem w tym miesiącu. Ciągle się bije z myślami czy lepiej teraz czy lepiej poczekać do kwietnia maja żeby dzidzia była już z początku roku
Dziewczyny a ja mam drugi dzień @. Więc moglibyśmy działać już z mężem w tym miesiącu. Ciągle się bije z myślami czy lepiej teraz czy lepiej poczekać do kwietnia maja żeby dzidzia była już z początku roku
Dla mnie ten dzisiejszy juz mocniejszy jestA u mnie w sumie bez zmian. 12 dc
Testy narazie takie same. Mam nadzieje, ze w weekend pojawi sie pozytyw jeszcze nie dzialamy, czekamy
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom