reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Dagaa za dlugo nie czekajcie plemniki najsilniejsze sa po 2/3 dniach :p
Po 2-3 dniach od czego? Przytulanki byly w weekend takie na spontanie :) narazie nie mamy ani ochoty, ani za bardzo czasu bo wracamy wykonczeni z pracy, taki tydzien ciezki obojgu nam wypadl. Wiec jesli test wyjdzie pozytywny w weekend to sie nie pogniewam :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ja mam drugi dzień @. Więc moglibyśmy działać już z mężem w tym miesiącu. Ciągle się bije z myślami czy lepiej teraz czy lepiej poczekać do kwietnia maja żeby dzidzia była już z początku roku

Dziewczyny a ja mam drugi dzień @. Więc moglibyśmy działać już z mężem w tym miesiącu. Ciągle się bije z myślami czy lepiej teraz czy lepiej poczekać do kwietnia maja żeby dzidzia była już z początku roku
A dopiero zaczynacie starania? Masz juz dzieci?
Ja bym nie czekala zeby wybrac sobie miesiac, kiedy chcialabym urodzic, bo niestety nie zawsze jest po naszej mysli. Czasami starania trwaja kilka dobrych miesicy.

@mamunia86 dobrze, że nie jestem sama :)
@Marciątko hormony hormonami pewnie gdyby tylko o nie chodziło to starałabym się normalnie, ale właśnie ta praca :) w sumie może i lepiej bo przy drugim może uda się za pierwszym razem a nie znowu za 25 :)

Dagaa po poprzednich przytulankach. Tak mi gin mowil, ze najlepiej wspolzyc co 2/3 dni i jak sie za dlugi zwleka to wiecej jest martwych chociaz jak teraz o tym mysle yo to chyba bzdura jest bo przeciez przy badaniach nasienia kaza 7 dni nie wspolzyc....
Jabluszkowa ja bym nie czekala roznie bywa zreszta jaka roznica kiedy dzidzius sie urodzi?:)

Wracam od lekarza mam skierowanie na badania i do szpitala jakbym stan po poronieniu. Jestem ciekawa ile tam spędzę [emoji26]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

To bylby moj pierwszy cykl staran. Mam już synka z września. Bardziej chodzi mi o rocznik. Synek może byłby już bardziej samodzielny też. Nie wiem sama... ja jestem taka zdezorientowana. Bardzo chce drugie dziecko ale jednocześnie się boję czy dam rade

Ja bym nie czekała :) Pierwsze dziecko zaplanowałam sobie urodzić w okolicach 18 urodzin a urodziłam mając 20 lat :)

reklama
A u mnie w sumie bez zmian. 12 dc
1515580809-5217f50c1285c917-aaaaaa.jpeg

Testy narazie takie same. Mam nadzieje, ze w weekend pojawi sie pozytyw :) jeszcze nie dzialamy, czekamy :D

Dla mnie ten dzisiejszy juz mocniejszy jest

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry