reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Migdalove ja gdzies kiedys wyczytalam, ze czesto te testy bardziej czułe pozniej pokazuja ciaze, niz te o czulosci 25. Moze powtorz jutero zwyklym testem?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Musiałabym jechać znowu do miasta, a szczerze nie chce mi się. ;) Co ma być to będzie.

reklama
Daga - i bądź tu człowieku mądry :/
Nie wiem na ile bylo to pewne źródło, nie chce tez niepotrzebnie robic nikomu nadzieji, ale po przeczytaniu tego pamietam, ze sobie powiedzialam, ze nie bede sie bawic w superczule testy :D a w zeszlym cyklu i tak testowalam superczulymi hahaha.

Serio następnym razem jak będzie się spóźnia okres pójdę na betę, bo wydała teraz więcej na te testy niż na samą betę bym wydała [emoji23]

Serio następnym razem jak będzie się spóźnia okres pójdę na betę, bo wydała teraz więcej na te testy niż na samą betę bym wydała [emoji23]
Haha wiesz, ja sibie tak za kazdym razem wmawiam, ze nie bede testowac przed terminem @ albo ze nie bede testowac w ogole tylko od razu beta. A pozniej i wydaje miliony monet na testy :D

Megalove ja tez bym powtorzyla innym testem. Dziwne ze kreska byla i zniknela.
U mnie @ brak, alebole brzucha juz sa. Czy jest tu jakas mama ktora zaszla w ciaze podczas kp ?

A u mnie w sumie bez zmian. 12 dc
1515580809-5217f50c1285c917-aaaaaa.jpeg

Testy narazie takie same. Mam nadzieje, ze w weekend pojawi sie pozytyw :) jeszcze nie dzialamy, czekamy :D

Hej dziewczyny, wieki mnie tu nie było, u nas wszystko dobrze, za kilka dni podpisujemy umowę z bankiem no i za miesiąc już na pewno będziemy u siebie :)
Jednak plany nam się trochę pozmieniały i będziemy musieli odłożyć starania o maluszka do przyszłego roku, do września. Mam nadzieję, że jednak mimo to mnie nie wygonicie :D
Starania przesuwamy ze względu na moją pracę, w czerwcu/lipcu zaczynam i jak wszystko pójdzie po mojej myśli to właśnie jakoś wrzesień/październik 2019 dostanę umowę na czas nieokreślony więc będę mogła bez żadnych wyrzutów zachodzić w ciążę.
W sumie to i lepiej bo ginekolog stwierdził, że mam problem ( hormonalny ) i ten problem musimy rozwiązać, więc to pewnie też troszkę zajmie :)
Za 87 dni nasz ślub cywilny a wstępnie ustaliliśmy że kościelny będzie w sierpniu 2021 ( jakby się udało zajść w ciążę za pierwszym razem to młodsze maleństwo miałoby lekko ponad roczek na weselu )

Wiktorka - tak, ja zaszłam karmiąc. Teraz też karmię i też próbuję zajść ;)

encirclede- to spore przesunięcie macie, szkoda, ale rzeczywiście, najlepiej się wyleczyć, a później starać.

reklama
Do góry