Najwidoczniej z moją przyjaciółką jesteście jakieś anomalie [emoji23]Ginekolodzy też się ze mną kłócili, że to nie możliwe że przy tak dużym wyniku czyli ponad 1040 testy nie wyszły pozytywne skoro wykrywają już 25mIl/ml.
reklama
M
Mar1
Gość
Ja też duuuuużo czytam, ale nie wiem ile. Kilkadziesiąt rocznie.
Też próbuję sprzedawać na olx i allegro, bo miejsca mam mało.
Też próbuję sprzedawać na olx i allegro, bo miejsca mam mało.
atjodla
Fanka BB :)
Kurcze ciężko powiedzieć jakoś każda z osobna utknela mi w pamięci ale najlepiej mi się czytało Zalatw pogode ja zajmę się reszta książka jest super chyba z zeszłego rokuTa książka pt Pusta kołyska... Oglądałam chyba film. Albo to coś innego. Aczkolwiek bardzo ciekawe tytuły, tyle, że nawet nie przeczytałam swoich książek. Ale może kiedyś popatrzę i kupię sobie coś z tych tytułów, zapiszę sobie je. A co polecasz najbardziej?
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
AniaS35
@Migdalove biel bielą ale poki wrednej nie ma to jakas nadziejka sie jeszcze tam tli ...ale by byly jaja jakby okazalo sie ze jestes w ciąży i to takiej ze znikająca kreseczka :-) :-)
EklerkaDaria
Nasz tez uciekł kilka razy z winy nie zamkniętej klatki przez synka, ale na szczęście przeżył .Wiem wiem, chodziło mi, że z takich malutkich zwierzaczków to szczurka chciałam mieć.Źle skonstruowałam zdanie. Mój narzeczony za dziecka miał chomika, uciekł mu z klatki, wszedł pod łóżko, jego brat podniósł łóżko żeby go złapać, chomika nie było. Upuszczając łóżko chomiczek się zjawił, ale niestety został zmiażdżony.
Oj, może nie kochasz, ale na pewno byś nie skrzywdziła nie?Migdalove - Ty tu testuj
Eklerka - to ja nie kocham zwierząt, a nie powiedziałabym, żebym ludzi nie potrafiła kochać
Ja bym już chciała zacząć nowy cykl starań
Znam dużo osób, które się boją albo wręcz brzydzą ale nie skrzywdzą
Ostatnia edycja:
atjodla
Tak pusta kołyska był podobny film choć bym powiedziała ze to samo...Kurcze ciężko powiedzieć jakoś każda z osobna utknela mi w pamięci ale najlepiej mi się czytało Zalatw pogode ja zajmę się reszta książka jest super chyba z zeszłego roku
1
174974
Gość
Oj wątpię. Chociaż wiadomo, różnie się dzieje. Brzuch coraz częściej mnie boli na @.@Migdalove biel bielą ale poki wrednej nie ma to jakas nadziejka sie jeszcze tam tli ...ale by byly jaja jakby okazalo sie ze jestes w ciąży i to takiej ze znikająca kreseczka :-) :-)
EklerkaDaria
A może przez nieprzespane noce i płynów dużo pijesz i mocz jest zbyt rozcieńczony ?Oj wątpię. Chociaż wiadomo, różnie się dzieje. Brzuch coraz częściej mnie boli na @.
Nadal trzymam mocno kciuki!
1
174974
Gość
Wątpię, przed snem wypilam może szklankę wody gdzie później poszłam siusiu, a w nocy nie chodzę po domu jak nie śpię tylko leżę w łóżku, dopeiro rano idę do toalety.A może przez nieprzespane noce i płynów dużo pijesz i mocz jest zbyt rozcieńczony ?
Nadal trzymam mocno kciuki!
reklama
Ewarut
A Ja bym zrobiła normalny test płytkowy nie z Allegro!Wątpię, przed snem wypilam może szklankę wody gdzie później poszłam siusiu, a w nocy nie chodzę po domu jak nie śpię tylko leżę w łóżku, dopeiro rano idę do toalety.