reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ginekolodzy też się ze mną kłócili, że to nie możliwe że przy tak dużym wyniku czyli ponad 1040 testy nie wyszły pozytywne skoro wykrywają już 25mIl/ml. ;)
Najwidoczniej z moją przyjaciółką jesteście jakieś anomalie [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja też duuuuużo czytam, ale nie wiem ile. Kilkadziesiąt rocznie.
Też próbuję sprzedawać na olx i allegro, bo miejsca mam mało.

Ta książka pt Pusta kołyska... Oglądałam chyba film. Albo to coś innego. Aczkolwiek bardzo ciekawe tytuły, tyle, że nawet nie przeczytałam swoich książek. Ale może kiedyś popatrzę i kupię sobie coś z tych tytułów, zapiszę sobie je. :) A co polecasz najbardziej?
Kurcze ciężko powiedzieć jakoś każda z osobna utknela mi w pamięci ale najlepiej mi się czytało Zalatw pogode ja zajmę się reszta książka jest super chyba z zeszłego roku

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove biel bielą ale poki wrednej nie ma to jakas nadziejka sie jeszcze tam tli ...ale by byly jaja jakby okazalo sie ze jestes w ciąży i to takiej ze znikająca kreseczka :-) :-) :p

Wiem wiem, chodziło mi, że z takich malutkich zwierzaczków to szczurka chciałam mieć.
emoji14.png
Źle skonstruowałam zdanie. Mój narzeczony za dziecka miał chomika, uciekł mu z klatki, wszedł pod łóżko, jego brat podniósł łóżko żeby go złapać, chomika nie było. Upuszczając łóżko chomiczek się zjawił, ale niestety został zmiażdżony. :(
Nasz tez uciekł kilka razy z winy nie zamkniętej klatki przez synka, ale na szczęście przeżył .
Migdalove - Ty tu testuj :)

Eklerka - to ja nie kocham zwierząt, a nie powiedziałabym, żebym ludzi nie potrafiła kochać ;)

Ja bym już chciała zacząć nowy cykl starań :p
Oj, może nie kochasz, ale na pewno byś nie skrzywdziła nie?
Znam dużo osób, które się boją albo wręcz brzydzą ale nie skrzywdzą :)

Ostatnia edycja:
Kurcze ciężko powiedzieć jakoś każda z osobna utknela mi w pamięci ale najlepiej mi się czytało Zalatw pogode ja zajmę się reszta książka jest super chyba z zeszłego roku

Tak pusta kołyska był podobny film choć bym powiedziała ze to samo...

reklama
Do góry