reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dagaa po poprzednich przytulankach. Tak mi gin mowil, ze najlepiej wspolzyc co 2/3 dni i jak sie za dlugi zwleka to wiecej jest martwych chociaz jak teraz o tym mysle yo to chyba bzdura jest bo przeciez przy badaniach nasienia kaza 7 dni nie wspolzyc....
Jabluszkowa ja bym nie czekala roznie bywa zreszta jaka roznica kiedy dzidzius sie urodzi?:)
Aa o to chodzilo, bo nie zrozumialam :) my juz probowalismy i seksu co 2-3 dni i maratonow kilkudniowych w czasie plod ych i nic :D no wlasnie, moj tez jak robil badanie nasienia to 7 dni postu bylo ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dla mnie ten dzisiejszy juz mocniejszy jest

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Tez tak mi sie wydaje, ale to jeszvze nie pozytyw :)
To bylby moj pierwszy cykl staran. Mam już synka z września. Bardziej chodzi mi o rocznik. Synek może byłby już bardziej samodzielny też. Nie wiem sama... ja jestem taka zdezorientowana. Bardzo chce drugie dziecko ale jednocześnie się boję czy dam rade
No ja bym nie czekala. Ale to Ty musisz wiedziec najlepiej :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nikk93 przkro mi daj znac co w szpitalu...
Jabluszkowa ja mam corke z padziernika i nie czekam o nia staralam sie kilka lat teraz tez pewnie bedzie dlugo... Szkoda czasu :)
Tez sie boje, ale dyzo bardziej pragne.
Dagaa no bo napisalam bardzo nie konkretnie. Szkoda, ze nic nie jest w stanie zagwarantowac sukcesu..

Właśnie podziwiam was za to że się nie poddajecie w tych staraniach o dziecko. Porozmawiam jeszcze z mężem. Właśnie teraz jakby się udało to też miałabym pazdziernikowe dziecko. Marzę też po cichu o córce. Aczkolwiek od zawsze chciałam najpierw syna po tym córkę i jeszcze jednego synka.

Właśnie podziwiam was za to że się nie poddajecie w tych staraniach o dziecko. Porozmawiam jeszcze z mężem. Właśnie teraz jakby się udało to też miałabym pazdziernikowe dziecko. Marzę też po cichu o córce. Aczkolwiek od zawsze chciałam najpierw syna po tym córkę i jeszcze jednego synka.
Mnie znów przy drugiej ciąży męczą nudności i na razie odechciało mi się trzeciego dziecka [emoji23]chyba że odwidzi mi się jak pójdziemy na duży dom i stwierdze że trochę pusto w domu [emoji23] ale to tą dwójkę będę miała już sporą :D w sumie teraz między moimi dziećmi będzie 4 lata różnicy, jak między mną, a moim bratem. A jeszcze mamy siostrę, która od brata jest młodsza 6 lat, a ode mnie 10. Więc kij wie, może jak Aleks będzie miał 10 lat, a to drugie 6 lat coś mnie napadnie na trzecie.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mi sie marzy drugi syn i coreczka jeszcze =) ale ck bedzie ro bwdzie a 3raczej juz nie, no chyba ze nie z mezem =P

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

@Dagaa11 ja bym nie czekalam na samą owulacje raczej bym tak na 100% nie sugerowalam sie tymi testami bo przecież ile bylo sytuacji ze kobieta w ciąży byla mimo negatywnych testów owu i myslala ze cykl stracony a okazywalo sie ze owu miala.zaraz po @@@ albo zaraz przed @@@ nasz organizm to jedna wielka twierdza nie do końca chyba da sie wszystko wytlumaczyc dlaczego tak się dzieje a.nie inaczej .... sama pisalas zreszta ze z mężem próbowaliście juz na wszystkie mozliwe sposoby a nic nie zaskoczylo jak widac wiec to nie sex co dwa dni , i to nie tez sex."ala"maraton tylko tak naprawde ten "jedyny"moment odgrywa tutaj w poczeciu ten najwazniejsza role i czasem po prostu nie zawsze jest wtedy kiedy teoretycznie powinien byc...
Ja testów owu nie stosuje ,kocham sie kiedy chcemy oboje i jakos juz tak wyluzowalam teraz ze za kazdym razem myślę ze bedzie co ma byc ja nie raz Was kochane podziwiam ze macie tyle wytrwalosci i cierpliwosci dla tych testow ,mierzenia temperatow ,monitoringow itd :-) ja to bym chyba spac po nocach przez to nie moglam ...

reklama
Poprzednia ciążę wymiotowalam prawie całą. Do tego stopnia że byłam podłączana do kroplowek. Także boję się że teraz też tak będzie. No ale dziecko to skarb. Więc warto

Do góry