reklama
belle81
Fanka BB :)
KatiNails ja się nie upieram ze to są objawy ciąży,wiem że to za wcześnie. Powiedziałam tylko o swoich odczuciach i chciałam usłyszeć co o tym myślicie.Ja kiedy zaszłam w ciążę miałam owulację w nocy z11 na 12dc. 18 DC zaczęły się objawy ale zagnieżdżania, 21 DC test wyszedł pozytywny. Zdarza się. Normalnie owu 15/16 DC. Musisz poczekać kilka dni i testować. Wtedy się dowiesz czy zaszlas w ciążę czy nie. Jeśli miałabyś szybko zagnieżdżanie to myślę że spokojnie za 2/3 mogą już testy wyjść pozytywne. Ale zagnieżdżanie może też byc w 12dpo.
Ale pytałas czy to mogą być objawy ciąży raczej nie.. musiałby być już zarodek zagnieżdżony i beta wykrywalna w moczu bądź krwi
Zaskoczyło mnie to przesunięcie...
Zobaczymy. Baoewno napiszę.
A póki co żyje normalnie. Co na być to będzie.
Otoona
Kochana przyjdzie @, zaczniesz brać leki, wyzdrowiejesz i zaczniesz się starać . Głowa do góry . Mnie też w tym cyklu nie jest łatwo. Nawet nie wiem kiedy dostane @ nie mówiąc o owulacji. Dlatego w tym miesiącu odpuszczam. Seks tylko dla przyjemności i na spontana . Ja wczoraj nie umiałam się ogarnąć :/.Witam w 24dc i czekam na @ jak na zbawienie bo chce zaczac brac tabletki na tego torbiela. Ogolnie dzis mam gorszy dzien. Mlodemu zrobilam wolne od przedszkola a ja sie nie umiem ogarnac.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
belle81
No to mam za sobą pierwsze wymioty w tej ciąży.. więc objawy identyczne jak w poprzedniej ciąży. Pewnie znów będzie chłopak.
Wcale tak nie musi być. Płeć dziecka nie zależy od tego jak znosimy ciążę.
Ja w pierwszej ciąży czułam się idealnie. Konczylam szkołę,pisałam maturę,egzaminy...I wszystko super,czasem tylko senność mnie dopisała. Urodziłam syna.
Druga ciąża od samego początku zupełnie inna. Zawroty głowy,wymioty... Torecan i inne specyfiki. Do południa nie dawałem rady wstać z łóżka. I mam drugiego synka
Dziewczyny, a jakiego żelu używacie do higieny intymnej? Bo ja się rozglądałam po internecie i widzę, że sklep Barwa ma całkiem fajne opinie i spory wybór. Ale może ktoś próbował czegoś innego? Proszę o pomoc.
belle81
Dokładnie takie same dolegliwości ja miałam. Latalam co raz do łazienki sprawdzać czy to okres i nic.Takie skurczowe bóle podbrzusza a teraz ciśnie mnie na sikanie. Mogłabym z sedesu nie schodzić.Wiem bóle jak na okres , tak że myślałam w pierwszym momencie że okres przyszedł 8 dni wcześniej. Kolejne dni podobnie ale bóle delikatniejsze, ciągnięcie w jajnikach. 7 dni do @ cały czas siku, że myślałam że zapalenie pęcherza mam. Ale nic nie bolało przy sikaniu. 6 dni do terminu@ test pozytywny. I beta 9.27 więc na pewno to były objawy zagnieżdżania
To może nie objawy ciąży, ale zagnieżdżania jeśli to objawy zagnieżdżania to za kilka dni powinien Ci wyjść test pozytywnyDokładnie takie same dolegliwości ja miałam. Latalam co raz do łazienki sprawdzać czy to okres i nic.Takie skurczowe bóle podbrzusza a teraz ciśnie mnie na sikanie. Mogłabym z sedesu nie schodzić.
belle81
A to też loteria. Właśnie z drugim dzieckiem planowałam dziewczynkę więc staranki dwa dni przed owulacja i jest synuś.Ja się śmieję przecież wiem że to nie objaw płci. ale i tak większą szansa na chłopca bo stosunek w sama owulację
Jeszcze troszkę i dowiesz się kogo tam nosisz pod serduszkiem
reklama
Kasienka3b
przykro miWitam moje drogie, z wielkim smutkiem z rana. Od wczoraj krwawie i zastanawiam się czy jest sens iść do lekarza w środę, bo już nie mam siły. W czwartek byłam i beta z usg potwierdziły około drugi tydzień ciąży. Lekarz od razu powiedział że mam nie robić sobie nadziei bo z obrazu usg daje mi 25%, że się utrzyma, dostałam luteine i Duphaston, do dziś miałam wolne więc się nie przemeczalam... Wczoraj o 22 się zaczęło a ja pół nocy wyłam a dziś 12h przede mną. Mam nadzieję że Wy lepiej zaczynacie ten tydzień
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom