reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam moje drogie, z wielkim smutkiem z rana. Od wczoraj krwawie i zastanawiam się czy jest sens iść do lekarza w środę, bo już nie mam siły. W czwartek byłam i beta z usg potwierdziły około drugi tydzień ciąży. Lekarz od razu powiedział że mam nie robić sobie nadziei bo z obrazu usg daje mi 25%, że się utrzyma, dostałam luteine i Duphaston, do dziś miałam wolne więc się nie przemeczalam... Wczoraj o 22 się zaczęło a ja pół nocy wyłam a dziś 12h przede mną. Mam nadzieję że Wy lepiej zaczynacie ten tydzień :(

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkich w 18dc i 3dpo :) Zaraz zbieram sie na miasto kupic Młodemu strój na bal karnawałowy do przedszkola. Wczoraj jak sie przeszłam w smyku to takie stroje spokojnie ponad 100zl o zgrozo! Niektóre z dodatkami to 150 i wiecej... a to tylko na jeden dzien! Takie zbójeckie ceny teraz dają!

A powiedzcie mi ile dni po owu można robić betę z krwi?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Proponuję zajrzeć na olx. Mamy sprzedają strona karnawalowe użyte jeden raz a cena o połowę mniejsza. Polecam;)

Witam moje drogie, z wielkim smutkiem z rana. Od wczoraj krwawie i zastanawiam się czy jest sens iść do lekarza w środę, bo już nie mam siły. W czwartek byłam i beta z usg potwierdziły około drugi tydzień ciąży. Lekarz od razu powiedział że mam nie robić sobie nadziei bo z obrazu usg daje mi 25%, że się utrzyma, dostałam luteine i Duphaston, do dziś miałam wolne więc się nie przemeczalam... Wczoraj o 22 się zaczęło a ja pół nocy wyłam a dziś 12h przede mną. Mam nadzieję że Wy lepiej zaczynacie ten tydzień :(

Współczuję Ci...

@belle81 @Marciątko @mamunia86 Tak chyba będę musiała zrobic i przeszperac olx i kupić użwany bo nie ma sensu kupować nowego za takie pieniadze. Tym bardziej ze to jest tylko na raz ;/ A wypożyczenie chyba tez nie takie tanie. Zaraz poszukam na internetach. I wypożyczenie i olx.

@KatiNails Jestem ciekawa czy w tej ciąży będę odczuwała zagnieżdżenie. W pierwszej ciąży nic nie planowałam ale myśle ze zagnieżdżenie mogło być wtedy jak miałam taki typowo okresowy ból w podbrzuszu a było kilka dni do @. A Ty wiesz kiedy miałaś czy tylko możesz przypuszczać?

Bardzo mi przykro :(

Bardzo mi przykro :(. Ja chyba bym poszła żeby sprawdzić co i jak czy wszystko dobrze się oczyszcza. U mnie zawitała wczoraj @. Ja 3 dni po lyzeczkowaniu byłam na wizycie u gin bo miałam okropne bóle.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro :(. Ja chyba bym poszła żeby sprawdzić co i jak czy wszystko dobrze się oczyszcza. U mnie zawitała wczoraj @.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie zastanawiam się czy mnie podczas @ przyjmie, bo badać na pewno nie będzie. Zastanawiam się też czy coś w ogóle da się z tym zrobić. Wyniki książkowe a owu wystepuje prawidłowo, tylko nie utrzymuje się, bo najdłużej 4 tygodnie się utrzymało :(.

@belle81 @Marciątko @mamunia86 Tak chyba będę musiała zrobic i przeszperac olx i kupić użwany bo nie ma sensu kupować nowego za takie pieniadze. Tym bardziej ze to jest tylko na raz ;/ A wypożyczenie chyba tez nie takie tanie. Zaraz poszukam na internetach. I wypożyczenie i olx.

@KatiNails Jestem ciekawa czy w tej ciąży będę odczuwała zagnieżdżenie. W pierwszej ciąży nic nie planowałam ale myśle ze zagnieżdżenie mogło być wtedy jak miałam taki typowo okresowy ból w podbrzuszu a było kilka dni do @. A Ty wiesz kiedy miałaś czy tylko możesz przypuszczać?
Wiem :) bóle jak na okres , tak że myślałam w pierwszym momencie że okres przyszedł 8 dni wcześniej. Kolejne dni podobnie ale bóle delikatniejsze, ciągnięcie w jajnikach. 7 dni do @ cały czas siku, że myślałam że zapalenie pęcherza mam. Ale nic nie bolało przy sikaniu. 6 dni do terminu@ test pozytywny. I beta 9.27 więc na pewno to były objawy zagnieżdżania :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry