reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witam moje drogie, z wielkim smutkiem z rana. Od wczoraj krwawie i zastanawiam się czy jest sens iść do lekarza w środę, bo już nie mam siły. W czwartek byłam i beta z usg potwierdziły około drugi tydzień ciąży. Lekarz od razu powiedział że mam nie robić sobie nadziei bo z obrazu usg daje mi 25%, że się utrzyma, dostałam luteine i Duphaston, do dziś miałam wolne więc się nie przemeczalam... Wczoraj o 22 się zaczęło a ja pół nocy wyłam a dziś 12h przede mną. Mam nadzieję że Wy lepiej zaczynacie ten tydzień :(

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkich w 18dc i 3dpo :) Zaraz zbieram sie na miasto kupic Młodemu strój na bal karnawałowy do przedszkola. Wczoraj jak sie przeszłam w smyku to takie stroje spokojnie ponad 100zl o zgrozo! Niektóre z dodatkami to 150 i wiecej... a to tylko na jeden dzien! Takie zbójeckie ceny teraz dają!

A powiedzcie mi ile dni po owu można robić betę z krwi?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Proponuję zajrzeć na olx. Mamy sprzedają strona karnawalowe użyte jeden raz a cena o połowę mniejsza. Polecam;)

Witam moje drogie, z wielkim smutkiem z rana. Od wczoraj krwawie i zastanawiam się czy jest sens iść do lekarza w środę, bo już nie mam siły. W czwartek byłam i beta z usg potwierdziły około drugi tydzień ciąży. Lekarz od razu powiedział że mam nie robić sobie nadziei bo z obrazu usg daje mi 25%, że się utrzyma, dostałam luteine i Duphaston, do dziś miałam wolne więc się nie przemeczalam... Wczoraj o 22 się zaczęło a ja pół nocy wyłam a dziś 12h przede mną. Mam nadzieję że Wy lepiej zaczynacie ten tydzień :(

Współczuję Ci...

@belle81 @Marciątko @mamunia86 Tak chyba będę musiała zrobic i przeszperac olx i kupić użwany bo nie ma sensu kupować nowego za takie pieniadze. Tym bardziej ze to jest tylko na raz ;/ A wypożyczenie chyba tez nie takie tanie. Zaraz poszukam na internetach. I wypożyczenie i olx.

@KatiNails Jestem ciekawa czy w tej ciąży będę odczuwała zagnieżdżenie. W pierwszej ciąży nic nie planowałam ale myśle ze zagnieżdżenie mogło być wtedy jak miałam taki typowo okresowy ból w podbrzuszu a było kilka dni do @. A Ty wiesz kiedy miałaś czy tylko możesz przypuszczać?

Bardzo mi przykro :(

Bardzo mi przykro :(. Ja chyba bym poszła żeby sprawdzić co i jak czy wszystko dobrze się oczyszcza. U mnie zawitała wczoraj @. Ja 3 dni po lyzeczkowaniu byłam na wizycie u gin bo miałam okropne bóle.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro :(. Ja chyba bym poszła żeby sprawdzić co i jak czy wszystko dobrze się oczyszcza. U mnie zawitała wczoraj @.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie zastanawiam się czy mnie podczas @ przyjmie, bo badać na pewno nie będzie. Zastanawiam się też czy coś w ogóle da się z tym zrobić. Wyniki książkowe a owu wystepuje prawidłowo, tylko nie utrzymuje się, bo najdłużej 4 tygodnie się utrzymało :(.

@belle81 @Marciątko @mamunia86 Tak chyba będę musiała zrobic i przeszperac olx i kupić użwany bo nie ma sensu kupować nowego za takie pieniadze. Tym bardziej ze to jest tylko na raz ;/ A wypożyczenie chyba tez nie takie tanie. Zaraz poszukam na internetach. I wypożyczenie i olx.

@KatiNails Jestem ciekawa czy w tej ciąży będę odczuwała zagnieżdżenie. W pierwszej ciąży nic nie planowałam ale myśle ze zagnieżdżenie mogło być wtedy jak miałam taki typowo okresowy ból w podbrzuszu a było kilka dni do @. A Ty wiesz kiedy miałaś czy tylko możesz przypuszczać?
Wiem :) bóle jak na okres , tak że myślałam w pierwszym momencie że okres przyszedł 8 dni wcześniej. Kolejne dni podobnie ale bóle delikatniejsze, ciągnięcie w jajnikach. 7 dni do @ cały czas siku, że myślałam że zapalenie pęcherza mam. Ale nic nie bolało przy sikaniu. 6 dni do terminu@ test pozytywny. I beta 9.27 więc na pewno to były objawy zagnieżdżania :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry