reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

To może nie objawy ciąży, ale zagnieżdżania :) jeśli to objawy zagnieżdżania to za kilka dni powinien Ci wyjść test pozytywny :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Jeśli to zagnieżdzenie to jest ciąża,na jedno wychodzi;)
Nawet tygdnie ciąży liczy się od pierwszego dnia cyklu

reklama
Nikk - do lekarza warto iść, mimo wszystko. Może po prostu przesuń wizytę o kilka dni.

A u nas odkąd decyzja o otwarciu na malucha, to zawirowania w cyklu. Temp. wariuje, nie do końca wiadomo czy owulacja w ogóle była i już mnie to wnerwia.

A to też loteria. Właśnie z drugim dzieckiem planowałam dziewczynkę więc staranki dwa dni przed owulacja i jest synuś.
Jeszcze troszkę i dowiesz się kogo tam nosisz pod serduszkiem;)
Bo to nie na 100% pewne , ale jest większe prawdopodobieństwo. Plemniki z chromosomem y są szybsze, ale krócej żyją. Natomiast x wolniejsze, ale są w stanie dłużej przeżyć. Oczywiście nie ma 1000% pewności, ale jest większe prawdopodobieństwo. Udowodnione badaniami i potwierdziło mi to już kilku lekarzy :) na studiach na genetyce tez to miałam :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@belle81 @Marciątko @mamunia86 Tak chyba będę musiała zrobic i przeszperac olx i kupić użwany bo nie ma sensu kupować nowego za takie pieniadze. Tym bardziej ze to jest tylko na raz ;/ A wypożyczenie chyba tez nie takie tanie. Zaraz poszukam na internetach. I wypożyczenie i olx.

@KatiNails Jestem ciekawa czy w tej ciąży będę odczuwała zagnieżdżenie. W pierwszej ciąży nic nie planowałam ale myśle ze zagnieżdżenie mogło być wtedy jak miałam taki typowo okresowy ból w podbrzuszu a było kilka dni do @. A Ty wiesz kiedy miałaś czy tylko możesz przypuszczać?
Kochana moja dzisiaj ma balik przebierancow w szkole i wypozyczylam jej stroj za uwaga...15 zl :) poszukaj, bo naprawde nie oplaca sie kupowac na raz.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie witam w 10 dc. Zrobilam test owu, kreska juz wyrazna, ale wiem ze to nie pozytyw. Mysle, ze owu bedzie szybciej, bo przewaznie taka kreska jak ta dzisiejsza pojawiala sie ok 15 dc. Moze ten ovarin faktycznie cos działa.
1515405195-3dac4b5cc1c311dd-aaaaaa.jpeg

Ja sie witam w 10 dc. Zrobilam test owu, kreska juz wyrazna, ale wiem ze to nie pozytyw. Mysle, ze owu bedzie szybciej, bo przewaznie taka kreska jak ta dzisiejsza pojawiala sie ok 15 dc. Moze ten ovarin faktycznie cos działa.
1515405195-3dac4b5cc1c311dd-aaaaaa.jpeg

Trzymam kciuki :* im szybciej owulacja tym krótszy cykl i krótsze oczekiwanie :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry