hejka, ja juz po@, chociz to troche dziwne bo nigdy tak krotko nie mialam, otoz byly plamienia, raz czy dwa pojawila sie krew i narazie to koniec, piersi mam nabrzmiale, sutki bola nadal jak sie je dotyka, a po @ zawsze mi malaly, nie wiem co o tym myslec,czy ktoras z was tak miala?
reklama
tola_tola
Fanka BB :)
a krwawienie było duże czy raczej samo plamienie?hejka, ja juz po@, chociz to troche dziwne bo nigdy tak krotko nie mialam, otoz byly plamienia, raz czy dwa pojawila sie krew i narazie to koniec, piersi mam nabrzmiale, sutki bola nadal jak sie je dotyka, a po @ zawsze mi malaly, nie wiem co o tym myslec,czy ktoras z was tak miala?
M
Mar1
Gość
Hej, witam się i ja w niezbyt humorze. Dziś temp 36,45, a więc nici z ciąży :/
Niby dopiero 2-gi cykl starań, ale ja z tych pesymistek.
Niby dopiero 2-gi cykl starań, ale ja z tych pesymistek.
mamunia86
@tola_tola, gratuluję!
AniaS35
Witam sie z rana kochane moje :-)
@Marciątko bedzie dobrze nie dlugo i ty zobaczysz swoje upragnione dwie kreseczki czasem trzeba po prostu na.wszystko cierpliwie poczekać chociaż wiadomo ze z ta cierpliwością jest różnie bywa ..wiem po sobie ze sama tez mam jej mniej ...
@tola_tola jak sie czujesz kochana ?kiedy planujesz wizyte u lekarza?
@pol99 różnie to bywa ostatnio pisalam tutaj o kuzynce.ktora do 3 miesiaca podobno krwawila w dzień w ktorym mialaby dostac @@@ chociaz nie chetnie to wspominam na.forum bo nie chce komus dac jakis.zludnych nadzieji takie przypadki to pewnie jeden na milion ...
@Marciątko bedzie dobrze nie dlugo i ty zobaczysz swoje upragnione dwie kreseczki czasem trzeba po prostu na.wszystko cierpliwie poczekać chociaż wiadomo ze z ta cierpliwością jest różnie bywa ..wiem po sobie ze sama tez mam jej mniej ...
@tola_tola jak sie czujesz kochana ?kiedy planujesz wizyte u lekarza?
@pol99 różnie to bywa ostatnio pisalam tutaj o kuzynce.ktora do 3 miesiaca podobno krwawila w dzień w ktorym mialaby dostac @@@ chociaz nie chetnie to wspominam na.forum bo nie chce komus dac jakis.zludnych nadzieji takie przypadki to pewnie jeden na milion ...
Nafoxed
Aktywna w BB
Witam wszystkich w 18dc i 3dpo Zaraz zbieram sie na miasto kupic Młodemu strój na bal karnawałowy do przedszkola. Wczoraj jak sie przeszłam w smyku to takie stroje spokojnie ponad 100zl o zgrozo! Niektóre z dodatkami to 150 i wiecej... a to tylko na jeden dzien! Takie zbójeckie ceny teraz dają!
A powiedzcie mi ile dni po owu można robić betę z krwi?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kasienka3b
Witam w 24dc i czekam na @ jak na zbawienie bo chce zaczac brac tabletki na tego torbiela. Ogolnie dzis mam gorszy dzien. Mlodemu zrobilam wolne od przedszkola a ja sie nie umiem ogarnac.
Ja robiłam 9 dpo i była ledwo pozytywna. 9.27. ale miałam szybko zagnieżdżanie. Zagnieżdżanie też może być dopiero 12dpo to wtedy beta 14 dpo wyjdzie około. Ciężko przewidzieć [emoji14]Witam wszystkich w 18dc i 3dpo Zaraz zbieram sie na miasto kupic Młodemu strój na bal karnawałowy do przedszkola. Wczoraj jak sie przeszłam w smyku to takie stroje spokojnie ponad 100zl o zgrozo! Niektóre z dodatkami to 150 i wiecej... a to tylko na jeden dzien! Takie zbójeckie ceny teraz dają!
reklama
M
Mar1
Gość
Nafoxed - a nie chcesz używanego przez olx kupić?