reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

hejka, ja juz po@, chociz to troche dziwne bo nigdy tak krotko nie mialam, otoz byly plamienia, raz czy dwa pojawila sie krew i narazie to koniec, piersi mam nabrzmiale, sutki bola nadal jak sie je dotyka, a po @ zawsze mi malaly, nie wiem co o tym myslec,czy ktoras z was tak miala?

reklama
hejka, ja juz po@, chociz to troche dziwne bo nigdy tak krotko nie mialam, otoz byly plamienia, raz czy dwa pojawila sie krew i narazie to koniec, piersi mam nabrzmiale, sutki bola nadal jak sie je dotyka, a po @ zawsze mi malaly, nie wiem co o tym myslec,czy ktoras z was tak miala?
a krwawienie było duże czy raczej samo plamienie?

c55f0dw4ay49a7ki.png

Hej, witam się i ja w niezbyt humorze. Dziś temp 36,45, a więc nici z ciąży :/
Niby dopiero 2-gi cykl starań, ale ja z tych pesymistek.

Witam sie z rana kochane moje :-)
@Marciątko bedzie dobrze nie dlugo i ty zobaczysz swoje upragnione dwie kreseczki czasem trzeba po prostu na.wszystko cierpliwie poczekać chociaż wiadomo ze z ta cierpliwością jest różnie bywa ..wiem po sobie ze sama tez mam jej mniej ...
@tola_tola jak sie czujesz kochana ?kiedy planujesz wizyte u lekarza?
@pol99 różnie to bywa ostatnio pisalam tutaj o kuzynce.ktora do 3 miesiaca podobno krwawila w dzień w ktorym mialaby dostac @@@ chociaz nie chetnie to wspominam na.forum bo nie chce komus dac jakis.zludnych nadzieji takie przypadki to pewnie jeden na milion ...

Witam wszystkich w 18dc i 3dpo :) Zaraz zbieram sie na miasto kupic Młodemu strój na bal karnawałowy do przedszkola. Wczoraj jak sie przeszłam w smyku to takie stroje spokojnie ponad 100zl o zgrozo! Niektóre z dodatkami to 150 i wiecej... a to tylko na jeden dzien! Takie zbójeckie ceny teraz dają!

A powiedzcie mi ile dni po owu można robić betę z krwi?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam w 24dc i czekam na @ jak na zbawienie bo chce zaczac brac tabletki na tego torbiela. Ogolnie dzis mam gorszy dzien. Mlodemu zrobilam wolne od przedszkola a ja sie nie umiem ogarnac.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Witam wszystkich w 18dc i 3dpo :) Zaraz zbieram sie na miasto kupic Młodemu strój na bal karnawałowy do przedszkola. Wczoraj jak sie przeszłam w smyku to takie stroje spokojnie ponad 100zl o zgrozo! Niektóre z dodatkami to 150 i wiecej... a to tylko na jeden dzien! Takie zbójeckie ceny teraz dają!

A powiedzcie mi ile dni po owu można robić betę z krwi?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja robiłam 9 dpo i była ledwo pozytywna. 9.27. ale miałam szybko zagnieżdżanie. Zagnieżdżanie też może być dopiero 12dpo to wtedy beta 14 dpo wyjdzie około. Ciężko przewidzieć [emoji14]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry