reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@Dagaa11 ja też cosik tam zauważam ... no być może to jest to ...trzymam &&&&& kochana ... !!!
Witam nowe koleżanki i strasznie się cieszę kiedy ktoś nowy chce do nas dołączyć to by oznaczało że wcale chyba nie jesteśmy takie złe heheh :-) :-)
U mnie 4dc @@@ juz nie ma ,więc ten mąż będzie brany pod uwagę ale może od jutra dopiero bo dziś to mój organizm odmawia wszystkiego ... leżę i zdycham po tych świętach :baffled::sorry:

reklama
1514370750-3ce9dd27c1d75e95-aaaaaa.jpeg

Cześć laski. Czy ktoras cos jeszcze widzi? Obiecuje, ze jak dostane @, to zaczne leczyc sie psychiatrycznie :*

Ja też coś widzę :yes:. Ja mam 10 dpo i robiłam test w wigilie i nic. Poczekam do sylwestra albo do piątku chociaż jak nie wytrzymam :-p.
Życzę ci na następnym teście grubych kresek i rozwiania wątpliwości :)
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! U nas skromne święta więc dużo roboty nie ma. :)
@Elodia no i super, byle szybko minął ten czas z gumkami. :) Ile jeszcze musicie odczekać?

Mam dla was info! WomanLog Pro jest w promocji za 8,69 z 16zl! :) W końcu skorzystałam u mam wersję pro. :)
1514113675-62ee9665840e12f6-aaaaaa.png
Hejka jak po świętach powiedz co dokładnie zawiera także aplikacja która polecasz?jak tam z tymi dniami płodnych obserwacjami

f2wlanli3pqz5ztn.png

Hejka jak po świętach powiedz co dokładnie zawiera także aplikacja która polecasz?jak tam z tymi dniami płodnych obserwacjami

f2wlanli3pqz5ztn.png
Dni płodne może Ci wskazywać standardowo albo zaawansowanie, jednak musiałabyś wpisać poprzednie cykle w aplikacji by mogła Ci obliczac w zaawansowanym trybie. Co zawiera... Praktycznie wszystko czego potrzebuje, wpisujesz codziennie temperaturę to masz wykres temperatur, tak samo jest wykres cykli i wagi, zaznaczasz np jakie tabletki brałaś, jakie miałaś objawy danego dnia, jakie samopoczucie, czy robiłaś test ciążowy lub owulacyjny i z jakim wynikiem, ciśnienie krwi, możesz zapisać notatkę, jest obserwacja śluzu, wpisujesz seks i tu masz do wyboru czy z zabezpieczeniem czy bez, czy to była sama masturbacja, ile to trwało i czy był i jaki hulajnodze orgazm, aczkolwiek ja używam tylko czy była gumka bo reszta jest mi nie potrzebna, włączasz co uważasz. Są statystyki które możesz sobie wysłać na maile w formie pdf i wydrukować. Są przypomnienia, tabletek, okresu czy owulacji, wagi i temperatury. A nawet przypomnienie o samo badaniu piersi. Są fazy księżyca. Ogólnie bardzo przejrzysta aplikacja.

Dni płodne może Ci wskazywać standardowo albo zaawansowanie, jednak musiałabyś wpisać poprzednie cykle w aplikacji by mogła Ci obliczac w zaawansowanym trybie. Co zawiera... Praktycznie wszystko czego potrzebuje, wpisujesz codziennie temperaturę to masz wykres temperatur, tak samo jest wykres cykli i wagi, zaznaczasz np jakie tabletki brałaś, jakie miałaś objawy danego dnia, jakie samopoczucie, czy robiłaś test ciążowy lub owulacyjny i z jakim wynikiem, ciśnienie krwi, możesz zapisać notatkę, jest obserwacja śluzu, wpisujesz seks i tu masz do wyboru czy z zabezpieczeniem czy bez, czy to była sama masturbacja, ile to trwało i czy był i jaki hulajnodze orgazm, aczkolwiek ja używam tylko czy była gumka bo reszta jest mi nie potrzebna, włączasz co uważasz. Są statystyki które możesz sobie wysłać na maile w formie pdf i wydrukować. Są przypomnienia, tabletek, okresu czy owulacji, wagi i temperatury. A nawet przypomnienie o samo badaniu piersi. Są fazy księżyca. Ogólnie bardzo przejrzysta aplikacja.
Placilas karta debetowa?

f2wlanli3pqz5ztn.png

reklama
Do góry