reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Jestem na etapie poszukiwań lekarza w Szczecinie jednak o dobrego ciężko, poprzedni gdy zaczęło się rozwarstwienie od razu zaproponował mi łyżeczkowanie... [emoji35]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Poczytaj i poszukaj, może nawet gdzieś dalej. Ja tez dojeżdżam do ginekolog nawet 160km. Ale wiem, że jestem pod dobrą opieką i warto. Dobrze znam to rozczarowanie podejściem lekarzy, dla nich to normalna prawie codzienność a nam świat cały się wali po stracie. Mi pani doktor po stracie powiedziała cyt. Nie rycz, przynajmniej wiesz ze zajdziesz! Fajne mi pocieszenie....

reklama
1514370750-3ce9dd27c1d75e95-aaaaaa.jpeg

Cześć laski. Czy ktoras cos jeszcze widzi? Obiecuje, ze jak dostane @, to zaczne leczyc sie psychiatrycznie :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra na tym zdjeciu to nawet ja nic nie widze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kocham jakość bb

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na drugim lepiej widzę cień cienia ;) trzymam kciuki by cień zmienił się w grubą kreche ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry