reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

1514370986-5fb086bf1681c89c-aaaaaa.jpeg

Cos jakby chcialo, ale nie moglo wyjsc.. no nic, do @ jeszcze dwa dni..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Tu jużlepiej widać. A może w negatywie by spróbować?
upload_2017-12-27_11-38-36.png

Załączniki

• upload_2017-12-27_11-38-36.png
    upload_2017-12-27_11-38-36.png
    38,9 KB · Wyświetleń: 328
reklama
Może za wcześnie na test. :) Wiesz ile dni jest po owu? Na negatywie z ledwością można coś dostrzec ale wiesz jak to jest, czasem tak wychodzi a później przychodzi @, Tobie życzę aby ta niewidoczna prawie kreska wyszła za parę dni i była mega mefga gruba i widoczna! Póki nie ma @ jest nadzieja! :)

Ale na tym widać ewidentnie cień cienia oby pięknie ciemnialo ;) przypomnij mi proszę ile dpo jesteś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem dzisiaj 11 dpo. Brak.objawow ciazy i @ tez bral objawow. Rano zrobilam inny test, ale nie pokazal nic. Ten, ktorego zdjecie zamiescilam to z allegro. Jest cien, ale miesiac temu mialam tez cien, ale mniej widoczny.. @ powimma byc za 2-3 dni. Zobaczymy. :)

Jestem dzisiaj 11 dpo. Brak.objawow ciazy i @ tez bral objawow. Rano zrobilam inny test, ale nie pokazal nic. Ten, ktorego zdjecie zamiescilam to z allegro. Jest cien, ale miesiac temu mialam tez cien, ale mniej widoczny.. @ powimma byc za 2-3 dni. Zobaczymy. :)

To świeżo po zagnieżdżeniu mogłoby być, poczekaj jeszcze dwa dni i zrób znowu test. :)

Może za wcześnie na test. :) Wiesz ile dni jest po owu? Na negatywie z ledwością można coś dostrzec ale wiesz jak to jest, czasem tak wychodzi a później przychodzi @, Tobie życzę aby ta niewidoczna prawie kreska wyszła za parę dni i była mega mefga gruba i widoczna! Póki nie ma @ jest nadzieja! :)
11 dpo, @ za 2-3 dni. Wiem wiem, w zeszlym cyklu tez mialam.niby cien, ale na innym tescie, wiec jeszcze sie nie napalilam. W sumie zrobilam.gp tylko dlatego, ze nie mam jeszcze zadnych oznak @, a u mnie to troche dziwne.

reklama
Do góry