reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Pytam ponieważ pokazuje mi kartę debetowa płatności przez sieć komp lub kodem

f2wlanli3pqz5ztn.png
No to chodzi o kartę. Tam podajesz dane z karty czyli dane właściciela, numer konta, i ten kod CVV czy jakoś tak.

reklama
Zdrowe jedzenie i ruch ;) drastyczne diety nie są polecane. Przyszła mama musi dostarczać organizmowi wszystkie makroskładniki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Jem zdrowo jak nigdy dotad i orzestrzegam godzin. Ruszam sie na tyle na ile dajw rady przy moim trybie pracy :(
Upa. Schudne po ciazy

Ciąża spożywczą po świętach to standard, ale skoro się namęczyłyśmy przygotowując to czemu nie korzystać? :D
Dziewczyny jak to jest, że wszystkie wyniki w normie a się przypałęta zawsze coś? Dziś testowałam i już się boję :( 2 słabe ale są... Korciło mnie... ;)
14035b93e2a95beb0f7b24c5af45638b.jpg

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
To ciazowy jest? Ale slaba ta kontrolna... ja bym powtorzyla na Twoim miejscu

To jedynie z wersji standardowej jakbyś ją miała a podejrzewam, że masz całkowicie inną. Niestety w tym przypadku zostaje wszystko na spokojnie "przepisać" od nowa w nowej aplikacji. Dane zapisujesz na serwerze więc jakby coś się stało z telefonem to zawsze masz dane na swoim koncie womanlog i nigdy nie przepadną chyba, że sama je usuniesz.

Jestem na etapie poszukiwań lekarza w Szczecinie jednak o dobrego ciężko, poprzedni gdy zaczęło się rozwarstwienie od razu zaproponował mi łyżeczkowanie... [emoji35]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez nie znalazlam odpowiedniego gina w Szn... gdzie chodzisz teraz?

To jedynie z wersji standardowej jakbyś ją miała a podejrzewam, że masz całkowicie inną. Niestety w tym przypadku zostaje wszystko na spokojnie "przepisać" od nowa w nowej aplikacji. Dane zapisujesz na serwerze więc jakby coś się stało z telefonem to zawsze masz dane na swoim koncie womanlog i nigdy nie przepadną chyba, że sama je usuniesz.
Właśnie kupiłam instaluje się w razie czego mi za nią zwrócą?

f2wlanli3pqz5ztn.png

reklama
Do góry