reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Pytam ponieważ pokazuje mi kartę debetowa płatności przez sieć komp lub kodem

f2wlanli3pqz5ztn.png
No to chodzi o kartę. Tam podajesz dane z karty czyli dane właściciela, numer konta, i ten kod CVV czy jakoś tak.

reklama
Zdrowe jedzenie i ruch ;) drastyczne diety nie są polecane. Przyszła mama musi dostarczać organizmowi wszystkie makroskładniki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Jem zdrowo jak nigdy dotad i orzestrzegam godzin. Ruszam sie na tyle na ile dajw rady przy moim trybie pracy :(
Upa. Schudne po ciazy

Ciąża spożywczą po świętach to standard, ale skoro się namęczyłyśmy przygotowując to czemu nie korzystać? :D
Dziewczyny jak to jest, że wszystkie wyniki w normie a się przypałęta zawsze coś? Dziś testowałam i już się boję :( 2 słabe ale są... Korciło mnie... ;)
14035b93e2a95beb0f7b24c5af45638b.jpg

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
To ciazowy jest? Ale slaba ta kontrolna... ja bym powtorzyla na Twoim miejscu

To jedynie z wersji standardowej jakbyś ją miała a podejrzewam, że masz całkowicie inną. Niestety w tym przypadku zostaje wszystko na spokojnie "przepisać" od nowa w nowej aplikacji. Dane zapisujesz na serwerze więc jakby coś się stało z telefonem to zawsze masz dane na swoim koncie womanlog i nigdy nie przepadną chyba, że sama je usuniesz.

Jestem na etapie poszukiwań lekarza w Szczecinie jednak o dobrego ciężko, poprzedni gdy zaczęło się rozwarstwienie od razu zaproponował mi łyżeczkowanie... [emoji35]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez nie znalazlam odpowiedniego gina w Szn... gdzie chodzisz teraz?

To jedynie z wersji standardowej jakbyś ją miała a podejrzewam, że masz całkowicie inną. Niestety w tym przypadku zostaje wszystko na spokojnie "przepisać" od nowa w nowej aplikacji. Dane zapisujesz na serwerze więc jakby coś się stało z telefonem to zawsze masz dane na swoim koncie womanlog i nigdy nie przepadną chyba, że sama je usuniesz.
Właśnie kupiłam instaluje się w razie czego mi za nią zwrócą?

f2wlanli3pqz5ztn.png

reklama
Do góry