1
174974
Gość
No to chodzi o kartę. Tam podajesz dane z karty czyli dane właściciela, numer konta, i ten kod CVV czy jakoś tak.Pytam ponieważ pokazuje mi kartę debetowa płatności przez sieć komp lub kodem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to chodzi o kartę. Tam podajesz dane z karty czyli dane właściciela, numer konta, i ten kod CVV czy jakoś tak.Pytam ponieważ pokazuje mi kartę debetowa płatności przez sieć komp lub kodem
Mogę zrzucić z innej aplikacji swoje dane?Pytam ponieważ pokazuje mi kartę debetowa płatności przez sieć komp lub kodem
Jem zdrowo jak nigdy dotad i orzestrzegam godzin. Ruszam sie na tyle na ile dajw rady przy moim trybie pracyZdrowe jedzenie i ruch drastyczne diety nie są polecane. Przyszła mama musi dostarczać organizmowi wszystkie makroskładniki
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzi ci o dane cykli?Mogę zrzucić z innej aplikacji swoje dane?
To ciazowy jest? Ale slaba ta kontrolna... ja bym powtorzyla na Twoim miejscuCiąża spożywczą po świętach to standard, ale skoro się namęczyłyśmy przygotowując to czemu nie korzystać?
Dziewczyny jak to jest, że wszystkie wyniki w normie a się przypałęta zawsze coś? Dziś testowałam i już się boję 2 słabe ale są... Korciło mnie...
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
To jedynie z wersji standardowej jakbyś ją miała a podejrzewam, że masz całkowicie inną. Niestety w tym przypadku zostaje wszystko na spokojnie "przepisać" od nowa w nowej aplikacji. Dane zapisujesz na serwerze więc jakby coś się stało z telefonem to zawsze masz dane na swoim koncie womanlog i nigdy nie przepadną chyba, że sama je usuniesz.Taak[emoji5]
Tez nie znalazlam odpowiedniego gina w Szn... gdzie chodzisz teraz?Jestem na etapie poszukiwań lekarza w Szczecinie jednak o dobrego ciężko, poprzedni gdy zaczęło się rozwarstwienie od razu zaproponował mi łyżeczkowanie... [emoji35]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie kupiłam instaluje się w razie czego mi za nią zwrócą?To jedynie z wersji standardowej jakbyś ją miała a podejrzewam, że masz całkowicie inną. Niestety w tym przypadku zostaje wszystko na spokojnie "przepisać" od nowa w nowej aplikacji. Dane zapisujesz na serwerze więc jakby coś się stało z telefonem to zawsze masz dane na swoim koncie womanlog i nigdy nie przepadną chyba, że sama je usuniesz.
Tak, ale powinnaś być naprawdę zadowolona, aplikacja jest genialna.Właśnie kupiłam instaluje się w razie czego mi za nią zwrócą?