reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@Dagaa11 ja też cosik tam zauważam ... no być może to jest to ...trzymam &&&&& kochana ... !!!
Witam nowe koleżanki i strasznie się cieszę kiedy ktoś nowy chce do nas dołączyć to by oznaczało że wcale chyba nie jesteśmy takie złe heheh :-) :-)
U mnie 4dc @@@ juz nie ma ,więc ten mąż będzie brany pod uwagę ale może od jutra dopiero bo dziś to mój organizm odmawia wszystkiego ... leżę i zdycham po tych świętach :baffled::sorry:

reklama
1514370750-3ce9dd27c1d75e95-aaaaaa.jpeg

Cześć laski. Czy ktoras cos jeszcze widzi? Obiecuje, ze jak dostane @, to zaczne leczyc sie psychiatrycznie :*

Ja też coś widzę :yes:. Ja mam 10 dpo i robiłam test w wigilie i nic. Poczekam do sylwestra albo do piątku chociaż jak nie wytrzymam :-p.
Życzę ci na następnym teście grubych kresek i rozwiania wątpliwości :)
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! U nas skromne święta więc dużo roboty nie ma. :)
@Elodia no i super, byle szybko minął ten czas z gumkami. :) Ile jeszcze musicie odczekać?

Mam dla was info! WomanLog Pro jest w promocji za 8,69 z 16zl! :) W końcu skorzystałam u mam wersję pro. :)
1514113675-62ee9665840e12f6-aaaaaa.png
Hejka jak po świętach powiedz co dokładnie zawiera także aplikacja która polecasz?jak tam z tymi dniami płodnych obserwacjami

f2wlanli3pqz5ztn.png

Hejka jak po świętach powiedz co dokładnie zawiera także aplikacja która polecasz?jak tam z tymi dniami płodnych obserwacjami

f2wlanli3pqz5ztn.png
Dni płodne może Ci wskazywać standardowo albo zaawansowanie, jednak musiałabyś wpisać poprzednie cykle w aplikacji by mogła Ci obliczac w zaawansowanym trybie. Co zawiera... Praktycznie wszystko czego potrzebuje, wpisujesz codziennie temperaturę to masz wykres temperatur, tak samo jest wykres cykli i wagi, zaznaczasz np jakie tabletki brałaś, jakie miałaś objawy danego dnia, jakie samopoczucie, czy robiłaś test ciążowy lub owulacyjny i z jakim wynikiem, ciśnienie krwi, możesz zapisać notatkę, jest obserwacja śluzu, wpisujesz seks i tu masz do wyboru czy z zabezpieczeniem czy bez, czy to była sama masturbacja, ile to trwało i czy był i jaki hulajnodze orgazm, aczkolwiek ja używam tylko czy była gumka bo reszta jest mi nie potrzebna, włączasz co uważasz. Są statystyki które możesz sobie wysłać na maile w formie pdf i wydrukować. Są przypomnienia, tabletek, okresu czy owulacji, wagi i temperatury. A nawet przypomnienie o samo badaniu piersi. Są fazy księżyca. Ogólnie bardzo przejrzysta aplikacja.

Dni płodne może Ci wskazywać standardowo albo zaawansowanie, jednak musiałabyś wpisać poprzednie cykle w aplikacji by mogła Ci obliczac w zaawansowanym trybie. Co zawiera... Praktycznie wszystko czego potrzebuje, wpisujesz codziennie temperaturę to masz wykres temperatur, tak samo jest wykres cykli i wagi, zaznaczasz np jakie tabletki brałaś, jakie miałaś objawy danego dnia, jakie samopoczucie, czy robiłaś test ciążowy lub owulacyjny i z jakim wynikiem, ciśnienie krwi, możesz zapisać notatkę, jest obserwacja śluzu, wpisujesz seks i tu masz do wyboru czy z zabezpieczeniem czy bez, czy to była sama masturbacja, ile to trwało i czy był i jaki hulajnodze orgazm, aczkolwiek ja używam tylko czy była gumka bo reszta jest mi nie potrzebna, włączasz co uważasz. Są statystyki które możesz sobie wysłać na maile w formie pdf i wydrukować. Są przypomnienia, tabletek, okresu czy owulacji, wagi i temperatury. A nawet przypomnienie o samo badaniu piersi. Są fazy księżyca. Ogólnie bardzo przejrzysta aplikacja.
Placilas karta debetowa?

f2wlanli3pqz5ztn.png

reklama
Do góry