Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja też rak i też nie mam cierpliwości
Jak pisałam, już druga osoba. Może serio to jakiś znak? Oby! Już nie mogę doczekać się początku stycznia, żeby zatestować.I ja Wam życzę wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, pięknych bobaskow, dużo zdrowia, uśmiechu na co dzień, fajnego sylwka i jeszcze raz pieniędzy
No i pociechy z facetów i dzieci
Ja już upiekłam pierwszą turę makowcow. Zaczął mnie boleć kręgosłup jak jakąś stare babkę, a jakoś bardzo długo nie stałam.
No i owu za pasem, bo jajnik ciągnie.
@AniaS35 ja też wyczekiwalam do @, bo w sumie dla mnie to nic nie zmienia, a test potem wyrazniejszy Ale każda robi jak czuje
Obyś nie doczekała się tej @
@Migdalove ludzie to czasem jak coś chlapną xd
W ogóle ja mam dziwne przeczucie, że ten grudzień to będzie dla każdej z Was szczęśliwy Ojj, posypia sie tu podwojne kreski
Zrobiłam dziś dobry uczynek Pomoglam jakiemuś panu dojść do tego, kto mu w aucie lusterko utrącil, bo zapamiętałam nr rejestracyjny, od razu mam lepszy dzień
No to chyba musi być dobry znak!! Trzymam kciukii!! [emoji173] [emoji173]Jak pisałam, już druga osoba. Może serio to jakiś znak? Oby! Już nie mogę doczekać się początku stycznia, żeby zatestować.
Ale by było jakbyśmy miały termin porodu na ten sam dzień.No to chyba musi być dobry znak!! Trzymam kciukii!! [emoji173] [emoji173]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Wzajemnie Kochana :* podziwiam że czekasz zamiast testować [emoji23]Kochane moje na początku życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia![emoji173][emoji173]️Kazdej z Was i Waszym bliskim życzę wszystkiego co najlepsze...
Spełnienia marzeń (w tym tego upragnionego || ) zaciażonym spokojnych ,bezproblemowych 9 miesiecy ... i wszystkiego czego sobie zyczycie by w nowym roku sie Wam spełniło ...![emoji173][emoji173]️
"Gdy rodzina wokół siądzie, Juz nie wazne sa pieniadze , Bo najlepszy prezent na swiecie ,To gdy bliscy sa w komplecie"
A u mnie dziś termin @@@ czekam na nią i pewnie.sie doczekam bo czuję to po kościach heheh ...
Pozatym to był szal zakupów. A teraz ostatnie porzadki ... i przygotowywanie dan do wigili tych oczywiscie ktore warto zrobic wczesniej ...
@Aggs , @wisienka94 zdrówka dziewczynki ... @KatiNails dla twojego synusia tez duzo duzo zdrówka !!!