reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Cierpkiwy ze mnie rak:-) :-) :-) :-)
Ja też rak ale z cierpliwością to u mnie kiepsko :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Wesołych świąt kochane :) ,
Płodnego 2018 roku a dla brzuchatek spokojnych ciąż i lekkiego porodu :)
Dla nas to pierwsze wspólne święta z córynką :) następne będą już w naszym domu i mam nadzieję z drugim brzdącem w brzuszku :)

Byliśmy w Mrówce, a że mój tam pracował to ma tam znajomych. Jeden z kumpli pyta nas "A gdzie tego dzieciaka macie?" a my zdziwieni. :D A on mówi "No przecież mieliście mieć coś słyszałem." To już druga osoba! :D

I ja Wam życzę wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, pięknych bobaskow, dużo zdrowia, uśmiechu na co dzień, fajnego sylwka i jeszcze raz pieniędzy ;)
No i pociechy z facetów i dzieci :)

Ja już upiekłam pierwszą turę makowcow. Zaczął mnie boleć kręgosłup jak jakąś stare babkę, a jakoś bardzo długo nie stałam.
No i owu za pasem, bo jajnik ciągnie.

@AniaS35 ja też wyczekiwalam do @, bo w sumie dla mnie to nic nie zmienia, a test potem wyrazniejszy :) Ale każda robi jak czuje :)
Obyś nie doczekała się tej @ :)

@Migdalove ludzie to czasem jak coś chlapną xd

W ogóle ja mam dziwne przeczucie, że ten grudzień to będzie dla każdej z Was szczęśliwy :p Ojj, posypia sie tu podwojne kreski :)

Zrobiłam dziś dobry uczynek ;) Pomoglam jakiemuś panu dojść do tego, kto mu w aucie lusterko utrącil, bo zapamiętałam nr rejestracyjny, od razu mam lepszy dzień :D

I ja Wam życzę wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, pięknych bobaskow, dużo zdrowia, uśmiechu na co dzień, fajnego sylwka i jeszcze raz pieniędzy ;)
No i pociechy z facetów i dzieci :)

Ja już upiekłam pierwszą turę makowcow. Zaczął mnie boleć kręgosłup jak jakąś stare babkę, a jakoś bardzo długo nie stałam.
No i owu za pasem, bo jajnik ciągnie.

@AniaS35 ja też wyczekiwalam do @, bo w sumie dla mnie to nic nie zmienia, a test potem wyrazniejszy :) Ale każda robi jak czuje :)
Obyś nie doczekała się tej @ :)

@Migdalove ludzie to czasem jak coś chlapną xd

W ogóle ja mam dziwne przeczucie, że ten grudzień to będzie dla każdej z Was szczęśliwy :p Ojj, posypia sie tu podwojne kreski :)

Zrobiłam dziś dobry uczynek ;) Pomoglam jakiemuś panu dojść do tego, kto mu w aucie lusterko utrącil, bo zapamiętałam nr rejestracyjny, od razu mam lepszy dzień :D
Jak pisałam, już druga osoba. :D Może serio to jakiś znak? :D Oby! Już nie mogę doczekać się początku stycznia, żeby zatestować. :D

reklama
Kochane moje na początku życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia![emoji173][emoji173]️Kazdej z Was i Waszym bliskim życzę wszystkiego co najlepsze...
Spełnienia marzeń (w tym tego upragnionego || ) zaciażonym spokojnych ,bezproblemowych 9 miesiecy ... i wszystkiego czego sobie zyczycie by w nowym roku sie Wam spełniło ...![emoji173][emoji173]️
"Gdy rodzina wokół siądzie, Juz nie wazne sa pieniadze , Bo najlepszy prezent na swiecie ,To gdy bliscy sa w komplecie"

A u mnie dziś termin @@@ czekam na nią i pewnie.sie doczekam bo czuję to po kościach heheh ...
Pozatym to był szal zakupów. A teraz ostatnie porzadki ... i przygotowywanie dan do wigili tych oczywiscie ktore warto zrobic wczesniej ...
@Aggs , @wisienka94 zdrówka dziewczynki ... @KatiNails dla twojego synusia tez duzo duzo zdrówka !!!
Wzajemnie Kochana :* podziwiam że czekasz zamiast testować [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry