reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@Migdalove skąd Ty żeś te koty wstrząsnęła? Są genialne :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Kochane moje na początku życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!❤❤️Kazdej z Was i Waszym bliskim życzę wszystkiego co najlepsze...
Spełnienia marzeń (w tym tego upragnionego || ) zaciażonym spokojnych ,bezproblemowych 9 miesiecy ... i wszystkiego czego sobie zyczycie by w nowym roku sie Wam spełniło ...!❤❤️
"Gdy rodzina wokół siądzie, Juz nie wazne sa pieniadze , Bo najlepszy prezent na swiecie ,To gdy bliscy sa w komplecie"

A u mnie dziś termin @@@ czekam na nią i pewnie.sie doczekam bo czuję to po kościach heheh ...
Pozatym to był szal zakupów. A teraz ostatnie porzadki ... i przygotowywanie dan do wigili tych oczywiscie ktore warto zrobic wczesniej ...
@Aggs , @wisienka94 zdrówka dziewczynki ... @KatiNails dla twojego synusia tez duzo duzo zdrówka !!!

Kochane moje na początku życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia![emoji173][emoji173]️Kazdej z Was i Waszym bliskim życzę wszystkiego co najlepsze...
Spełnienia marzeń (w tym tego upragnionego || ) zaciażonym spokojnych ,bezproblemowych 9 miesiecy ... i wszystkiego czego sobie zyczycie by w nowym roku sie Wam spełniło ...![emoji173][emoji173]️
"Gdy rodzina wokół siądzie, Juz nie wazne sa pieniadze , Bo najlepszy prezent na swiecie ,To gdy bliscy sa w komplecie"

A u mnie dziś termin @@@ czekam na nią i pewnie.sie doczekam bo czuję to po kościach heheh ...
Pozatym to był szal zakupów. A teraz ostatnie porzadki ... i przygotowywanie dan do wigili tych oczywiscie ktore warto zrobic wczesniej ...
@Aggs , @wisienka94 zdrówka dziewczynki ... @KatiNails dla twojego synusia tez duzo duzo zdrówka !!!
Ojj jakim cudem potrafisz tak cierpliwie czekać? Ja to bym nie dała rady i już kilka testów by było za mna. Podziwiam! [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane moje na początku życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!❤❤️Kazdej z Was i Waszym bliskim życzę wszystkiego co najlepsze...
Spełnienia marzeń (w tym tego upragnionego || ) zaciażonym spokojnych ,bezproblemowych 9 miesiecy ... i wszystkiego czego sobie zyczycie by w nowym roku sie Wam spełniło ...!❤❤️

Ja też ostatnie porządki robię sobie, wczoraj nam odkurzacz siadł więc dzisiaj nadrabiam. :D Mam w kuchni pichci pierwsza, więc ja pewnie dopiero pod wieczór wejdę do kuchni. ;)

Dziewczyny tak w ogóle to i ja powoli zaczynam Wam wszystkim życzyć wesolych i szczęśliwych swiąt. Oby Wasze najskrytesze marzenia spelnily się w nadchodzacym nowym roku a same święta byly przepełnione radoscią. To tak ode mnie świąteczny utworek. migdalove mnie zainspirowala tymi kotełami :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry