Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ mam na 10 stycznia, ale że tak szybko wyszedł pozytyw owu to najwcześniej tak około 6 stycznia.A kiedy masz zamiar tesować?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
@ po owu powinna być 14 dni. U mnie wypada na 5.01@ mam na 10 stycznia, ale że tak szybko wyszedł pozytyw owu to najwcześniej tak około 6 stycznia.
Jak to skąd? Przecie z netu, tam kotów najwięcej!
No to u mnie tak samo.@ po owu powinna być 14 dni. U mnie wypada na 5.01
Ojj jakim cudem potrafisz tak cierpliwie czekać? Ja to bym nie dała rady i już kilka testów by było za mna. Podziwiam! [emoji7] [emoji7]Kochane moje na początku życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia![emoji173][emoji173]️Kazdej z Was i Waszym bliskim życzę wszystkiego co najlepsze...
Spełnienia marzeń (w tym tego upragnionego || ) zaciażonym spokojnych ,bezproblemowych 9 miesiecy ... i wszystkiego czego sobie zyczycie by w nowym roku sie Wam spełniło ...![emoji173][emoji173]️
"Gdy rodzina wokół siądzie, Juz nie wazne sa pieniadze , Bo najlepszy prezent na swiecie ,To gdy bliscy sa w komplecie"
A u mnie dziś termin @@@ czekam na nią i pewnie.sie doczekam bo czuję to po kościach heheh ...
Pozatym to był szal zakupów. A teraz ostatnie porzadki ... i przygotowywanie dan do wigili tych oczywiscie ktore warto zrobic wczesniej ...
@Aggs , @wisienka94 zdrówka dziewczynki ... @KatiNails dla twojego synusia tez duzo duzo zdrówka !!!
Ja też ostatnie porządki robię sobie, wczoraj nam odkurzacz siadł więc dzisiaj nadrabiam. Mam w kuchni pichci pierwsza, więc ja pewnie dopiero pod wieczór wejdę do kuchni.Kochane moje na początku życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!❤Kazdej z Was i Waszym bliskim życzę wszystkiego co najlepsze...
Spełnienia marzeń (w tym tego upragnionego || ) zaciażonym spokojnych ,bezproblemowych 9 miesiecy ... i wszystkiego czego sobie zyczycie by w nowym roku sie Wam spełniło ...!❤
"Gdy rodzina wokół siądzie, Juz nie wazne sa pieniadze , Bo najlepszy prezent na swiecie ,To gdy bliscy sa w komplecie"
A u mnie dziś termin @@@ czekam na nią i pewnie.sie doczekam bo czuję to po kościach heheh ...
Pozatym to był szal zakupów. A teraz ostatnie porzadki ... i przygotowywanie dan do wigili tych oczywiscie ktore warto zrobic wczesniej ...
@Aggs , @wisienka94 zdrówka dziewczynki ... @KatiNails dla twojego synusia tez duzo duzo zdrówka !!!
Cierpkiwy ze mnie rak:-) :-) :-) :-)Ojj jakim cudem potrafisz tak cierpliwie czekać? Ja to bym nie dała rady i już kilka testów by było za mna. Podziwiam! [emoji7] [emoji7]