Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ mam na 10 stycznia, ale że tak szybko wyszedł pozytyw owu to najwcześniej tak około 6 stycznia.A kiedy masz zamiar tesować?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
@ po owu powinna być 14 dni. U mnie wypada na 5.01@ mam na 10 stycznia, ale że tak szybko wyszedł pozytyw owu to najwcześniej tak około 6 stycznia.
Jak to skąd?
No to u mnie tak samo.@ po owu powinna być 14 dni. U mnie wypada na 5.01
Ojj jakim cudem potrafisz tak cierpliwie czekać? Ja to bym nie dała rady i już kilka testów by było za mna. Podziwiam! [emoji7] [emoji7]Kochane moje na początku życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia![emoji173][emoji173]️Kazdej z Was i Waszym bliskim życzę wszystkiego co najlepsze...
Spełnienia marzeń (w tym tego upragnionego || ) zaciażonym spokojnych ,bezproblemowych 9 miesiecy ... i wszystkiego czego sobie zyczycie by w nowym roku sie Wam spełniło ...![emoji173][emoji173]️
"Gdy rodzina wokół siądzie, Juz nie wazne sa pieniadze , Bo najlepszy prezent na swiecie ,To gdy bliscy sa w komplecie"
A u mnie dziś termin @@@ czekam na nią i pewnie.sie doczekam bo czuję to po kościach heheh ...
Pozatym to był szal zakupów. A teraz ostatnie porzadki ... i przygotowywanie dan do wigili tych oczywiscie ktore warto zrobic wczesniej ...
@Aggs , @wisienka94 zdrówka dziewczynki ... @KatiNails dla twojego synusia tez duzo duzo zdrówka !!!
Ja też ostatnie porządki robię sobie, wczoraj nam odkurzacz siadł więc dzisiaj nadrabiam.Kochane moje na początku życzę Wam wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!❤Kazdej z Was i Waszym bliskim życzę wszystkiego co najlepsze...
Spełnienia marzeń (w tym tego upragnionego || ) zaciażonym spokojnych ,bezproblemowych 9 miesiecy ... i wszystkiego czego sobie zyczycie by w nowym roku sie Wam spełniło ...!❤
"Gdy rodzina wokół siądzie, Juz nie wazne sa pieniadze , Bo najlepszy prezent na swiecie ,To gdy bliscy sa w komplecie"
A u mnie dziś termin @@@ czekam na nią i pewnie.sie doczekam bo czuję to po kościach heheh ...
Pozatym to był szal zakupów. A teraz ostatnie porzadki ... i przygotowywanie dan do wigili tych oczywiscie ktore warto zrobic wczesniej ...
@Aggs , @wisienka94 zdrówka dziewczynki ... @KatiNails dla twojego synusia tez duzo duzo zdrówka !!!
Cierpkiwy ze mnie rak:-) :-) :-) :-)Ojj jakim cudem potrafisz tak cierpliwie czekać? Ja to bym nie dała rady i już kilka testów by było za mna. Podziwiam! [emoji7] [emoji7]