reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja tez kochane życzę Wam wszystkim razem i każdej z osobna spokojnych Świat.
Spełnienia najskrytszych marzen (tych o dwóch kreseczkach najbardziej), wytrwałości, cierpliwości i dużo dużo miłości[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja tez już po części jedzonko przygotowałam pierożki zrobiłam, paszteciki upiekłam sałatkę zrobilam jutro czeka mnie tylko pieczenie dwóch ciast i zrobienie jednej sałatki i koniec ;) Ale ten dzień mi dziś zleciał ze nawet nie zdążyłam pomyśleć o moich urojonych objawach ciążowych. [emoji28]
Miłego wieczorku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja tez kochane życzę Wam wszystkim razem i każdej z osobna spokojnych Świat.
Spełnienia najskrytszych marzen (tych o dwóch kreseczkach najbardziej), wytrwałości, cierpliwości i dużo dużo miłości[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja tez już po części jedzonko przygotowałam pierożki zrobiłam, paszteciki upiekłam sałatkę zrobilam jutro czeka mnie tylko pieczenie dwóch ciast i zrobienie jednej sałatki i koniec ;) Ale ten dzień mi dziś zleciał ze nawet nie zdążyłam pomyśleć o moich urojonych objawach ciążowych. [emoji28]
Miłego wieczorku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję kochana! <3 I wzajemnie, życzę Ci tego samego. :)
Ja dzisiaj już wszystko zrobię żeby, jutro mieć już spokój. :)

Kobietki chciałam Wam życzyć zdrowych i spokojnych Świąt. Abyście je spędziły w gronie najukochańszych osób. Spełnienia marzeń kochane i żebyśmy wszystkie w następne święta miały przy sobie taką maleńką istotkę:-) :)A tym, które doczekały się już się dwóch kreseczek życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży:)

Hej dziewczyny!
Wpadłam życzyć każdej z Was upragnionych dwóch kresek i szczęśliwej ciazy! Rozsyłam ciążowe fluidki i pluje na monitor - a pfu! Zarazajcie się! :*
Screenshot_2017-12-23-20-33-22.png

Załączniki

• Screenshot_2017-12-23-20-33-22.png
    Screenshot_2017-12-23-20-33-22.png
    147,8 KB · Wyświetleń: 257
Dziewczyny!! Zmienilam dzisiaj lekarstwa i czuje się już naprawdę super! Czlowiek nie docenia normalności dopóki choroba go nie położy do lóżka. Jutro będzie piękny dzień! Z moja kochaną rodzinką !!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Kobietki chciałam Wam życzyć zdrowych i spokojnych Świąt. Abyście je spędziły w gronie najukochańszych osób. Spełnienia marzeń kochane i żebyśmy wszystkie w następne święta miały przy sobie taką maleńką istotkę:-) :)A tym, które doczekały się już się dwóch kreseczek życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży:)
Wzajemnie kochana! :) Spokojnych świąt! :)

Hej dziewczyny!
Wpadłam życzyć każdej z Was upragnionych dwóch kresek i szczęśliwej ciazy! Rozsyłam ciążowe fluidki i pluje na monitor - a pfu! Zarazajcie się! :*Zobacz załącznik 833152
Oj przydadzą się! Zgapiam od @wisienka94 i zbieram je z monitora! :D

Dziewczyny!! Zmienilam dzisiaj lekarstwa i czuje się już naprawdę super! Czlowiek nie docenia normalności dopóki choroba go nie położy do lóżka. Jutro będzie piękny dzień! Z moja kochaną rodzinką !!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrowiej nam jak najszybciej! <3

Migdalove - w sumie chyba nie chcę w tabelce się podawać, boję się, że mnie to bardziej nakręci :D Możesz wpisać, że wiek 29 i dwójka dzieci Zosia i Szymek

Nie mam szans Was nadrobić, za dużo piszecie ;)
Ja Wam życzę prawdziwego Bożego narodzenia w Waszych sercach. Żeby Jezus uzdrawiał w Was to czego Wam potrzeba.

reklama
Do góry