reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Migdalove - w sumie chyba nie chcę w tabelce się podawać, boję się, że mnie to bardziej nakręci :D Możesz wpisać, że wiek 29 i dwójka dzieci Zosia i Szymek

Nie mam szans Was nadrobić, za dużo piszecie ;)
Ja Wam życzę prawdziwego Bożego narodzenia w Waszych sercach. Żeby Jezus uzdrawiał w Was to czego Wam potrzeba.
Wzajemnie kochana! :)
Co do tabelki, to nie przesadzaj, zobaczysz przyniesie Ci ona szczęście! :)

reklama
Dziewczyny nie wytrzymalam nawet do Sylwestra [emoji5] trochę nas poniosło dzisiaj po 7 hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Hehe wigilijna noc ma te magiczna moc haha [emoji12] [emoji1]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Hej dziewczyny :) sernik już zrobiony, piernik jeden przełożony a drugi czeka aż wystygnie krem. Lepiej się już czuje więc mam nadzieje że dzidzi tam się w brzusiu jednak zadomowi hehe :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Już wypita i nic nie dało. Ale ja tak mam że na niskie cisnienie to nic mi nie pomoze i musze przeczekać. Kij z tym. Seksik byl i to najważniejsze hehehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

To super :) dlugo nie wytrzymaliście heh :) najważniejsze że ochotka byla

To super :) dlugo nie wytrzymaliście heh :) najważniejsze że ochotka byla

Juz plamienia nie mam zadnego tylko gumki trza bylo wyciągnąć:p odzwyczailismy sie od nich ale coz.....kilka miesiecy damy radę z :p najwazniejsze że mnie nic nie bolało. Czyli jest ok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Hej! U nas skromne święta więc dużo roboty nie ma. :)
@Elodia no i super, byle szybko minął ten czas z gumkami. :) Ile jeszcze musicie odczekać?

Mam dla was info! WomanLog Pro jest w promocji za 8,69 z 16zl! :) W końcu skorzystałam u mam wersję pro. :)
1514113675-62ee9665840e12f6-aaaaaa.png

reklama
@Migdalove dopoki nie dostanę dalszej umowy w nowej pracy to nie ma mowy o zaprzestaniu używania gumek. A jak juz dalsza umowa bedzie to wtedy zdecydujemy czy zaczynamy od razu czy od czerwca.

Mowisz ze warto wersję pro tej apki ise zaopatrzyć?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry