reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

O widzisz, ja nie mierzę temperatury a został ostatni test. Już jutro nie zatestuje. Ogólnie rozumiem, że jak test owulacyjny dobrze zrobiony czyli tam nie z pierwszego moczu i jest pozytywny to owulacja będzie/jest tak?
Tak :) u Ciebie już pewnie była :) po pierwszym pozytywnym okolo 24/36h. Dlatego liczy się właśnie od pierwszego, a że poziom lh nie spada gwałtownie tylko powoli to przez kilka dni testy moga wychodzić pozytywne :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O widzisz, ja nie mierzę temperatury a został ostatni test. Już jutro nie zatestuje. Ogólnie rozumiem, że jak test owulacyjny dobrze zrobiony czyli tam nie z pierwszego moczu i jest pozytywny to owulacja będzie/jest tak?
No szkoda że nie mierzysz temp. :) ja np już wiem że już jest po bo był ten spory skok :)

Wszystkiego najlepszego dziewczyny na nadchodzące święta bożego narodzenia :* :* I aby w nowym 2018 roku spełniły się wasze wszystkie marzenia [emoji173][emoji173][emoji173]
Dziękujemy [emoji173] ja również wam życzę aby to jedno nasze wspólne marzenie się spełniło każdej z nas. I obyśmy nie musiały na upragnione dzidzi długo czekać :) no i wesołych radosnych świat i rodzinnej atmosfery :)

Dziewczyny! Chciałabym Wam wszystkim życzyć spokojnych i wesołych świąt. Aby wasze marzenia się spełniły, żebyście zobaczyły jak najszybciej pozytywny test ciążowy. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia! Uśmiechu na twarzy i oczywiście nie tracenia nadziei bo w końcu los będzie dla nas łaskawy. Także cierpliwości również życzę. :) Pamiętajcie, że uwielbiam was wszystkie i każdą z osobna! Jesteście cudowną ekipą. :)

Tak :) u Ciebie już pewnie była :) po pierwszym pozytywnym okolo 24/36h. Dlatego liczy się właśnie od pierwszego, a że poziom lh nie spada gwałtownie tylko powoli to przez kilka dni testy moga wychodzić pozytywne :)

No to nie muszę brać Provery, bo jest na cykle bezowulacyjne. :)

100% i tak daje monitoring. Bo mi wychodzily testy pozytywne ale nie bylo pęcherzyka dlatego biore clo

Ja po prostu boję się, że jeszcze dojdzie przez tą provere do ciąży biochemicznej czy coś. Najważniejsze, że euthyrox biorę ciągle bez żadnego zapomnienia. :)

Ja po prostu boję się, że jeszcze dojdzie przez tą provere do ciąży biochemicznej czy coś. Najważniejsze, że euthyrox biorę ciągle bez żadnego zapomnienia. :)
No to najważniejsze :) trzymam kciuki!!! Mam nadzieje że ten cud spotka nas w tym cyklu :)

reklama
Do góry