Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj chciałabym żeby był moim mężem już hehe Ale tak, kusić długo nie musiałam, bo sam napisał smsa,że będziemy wieczorem próbować. Teraz doczekać się nie możemy stycznia i testowania.No ładnie ładnie. A na mezusia wczoraj czekałas? [emoji6]
Kochana [emoji5]Jak narzeczony to prawie mąż [emoji12]Oj chciałabym żeby był moim mężem już hehe Ale tak, kusić długo nie musiałam, bo sam napisał smsa,że będziemy wieczorem próbować. Teraz doczekać się nie możemy stycznia i testowania.
Powiem Ci pół noc chyba nie spałam[emoji52] napewno pół bo słyszałam małego jak się obudził w pewnym momencie [emoji6]Kochana [emoji5]Jak narzeczony to prawie mąż [emoji12]
Kochana [emoji5]Jak narzeczony to prawie mąż [emoji12]
No masz rację, jak się mieszka razem to już jak małżeństwo. Ale za parę miesięcy już będziemy oficjalnie małżeństwem.Powiem Ci pół noc chyba nie spałam[emoji52] napewno pół bo słyszałam małego jak się obudził w pewnym momencie [emoji6]