reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dobra cofam co pisałam wyżej... Chyba nudności się zaczynają takie mocniejsze... Nie mogę do kuchni wejść... Bleeee

ckaiyx8d63pd6voi.png
Czyżby powtórka z rozrywki z opóźnionym zapłonem?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Moja znajoma przed sylwestrem ma zaplanowaną cesarkę, doczekać się nie mogę aż zobaczę jej synka. :) Piękne zakończenie roku będzie miała. :)

Właśnie odczekuję czas na wynik testu i wydaje mi się, że kreska jest już bledsza. Zaraz wrzucę fotkę. :)

EDIT: Po odczekaniu wyznaczonego czasu jest taka sama jak ta kontrolna ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochana [emoji5]Jak narzeczony to prawie mąż [emoji12]

f2wlanli3pqz5ztn.png
Powiem Ci pół noc chyba nie spałam[emoji52] napewno pół bo słyszałam małego jak się obudził w pewnym momencie [emoji6]

f2wlanli3pqz5ztn.png
No masz rację, jak się mieszka razem to już jak małżeństwo. :) Ale za parę miesięcy już będziemy oficjalnie małżeństwem. :)
Ja tam spałam jak suseł, po dobrym seksie to się śpi super. :D

reklama
Wiktorka88 ja już mojego synka nie karmię od miesiąca :) ale okres mi wrócił normalny już 6 miesięcy po porodzie, tylko teraz 3 ost. cykle tak jak wcześniej pisałam były z tymi plamieniami...

Dziękuję za dopisanie do tabelki :)

Do góry