reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

No i o to chodzi :) Od razu inne podejście :) Jeszcze swojego będziesz miała blisko ;)
Mój przyszly szef juz sie dzisiaj M pytal kiedy "żona" zacznie pracę :-D Coś czuję że będzie wesoła ekipa

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Ooo rany :) To faktycznie będą w te święta wyglądać :) Małe rozrabiaki :)
Mój wczoraj się obudził z czerwoną plamka w oku, myślę, że mógł się w nocy zadrapać i zanim mu to zejdzie, to też sporo czasu minie..

Ekstra :) Mile zaskoczona jesteś? ;)

No to wstępnie jesteśmy umówione? ;)

Pięknie rośnie :) Powiecie już wszystkim w święta?
Pewnie! :) Może się gdzieś na fb złapiemy wcześniej, jak myślicie? @encirclede już mam w znajomkach na fb. :)

Tylko sie cieszyc;) ja tez bym chciala pracowac z moim S... moze kiedys. Ale mamy takie plany.
My i tak bedziemy sie mijać zmianowo ze wzgledu na Laurę ale to niccc....ekipa bedzie zacna.
Ooo to z pewnością. Z Tobą to nie będzie smutno :D A ile osób robi na jednej zmianie?
Na tej czesci magazynu na ktorej bede to mala garstka osob. Moze w sumie kilkanascie osob na zmianie bedzie. Na samej produkcji wiecej osob. Wiec ciesze sieze trafie na spokojniejsza część hali. Mila odmiana po tym co mialam teraz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Migdalove
Kochana ja nie mam fb :(

My i tak bedziemy sie mijać zmianowo ze wzgledu na Laurę ale to niccc....ekipa bedzie zacna.

Na tej czesci magazynu na ktorej bede to mala garstka osob. Moze w sumie kilkanascie osob na zmianie bedzie. Na samej produkcji wiecej osob. Wiec ciesze sieze trafie na spokojniejsza część hali. Mila odmiana po tym co mialam teraz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

To miła odmiana faktycznie :) życzę Ci, żebyś trafiła na samych, fajnych i pozytywnych ludzi :)

reklama
Dziewczyny chciałam polecić testy owulacyjne o nazwie LhVitam. Kupiłam je stacjonarnie w aptece gemini za 13.99zl 5szt. Super pokazują owu a cena niższa niż te z rossmana

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze wiedzieć! :) Mam nadzieję, że już nie będą mi potrzebne. Ale jakby co to na pewno skorzystam. :)

Do góry