Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie! Może się gdzieś na fb złapiemy wcześniej, jak myślicie? @encirclede już mam w znajomkach na fb.Ooo rany To faktycznie będą w te święta wyglądać Małe rozrabiaki
Mój wczoraj się obudził z czerwoną plamka w oku, myślę, że mógł się w nocy zadrapać i zanim mu to zejdzie, to też sporo czasu minie..
Ekstra Mile zaskoczona jesteś?
No to wstępnie jesteśmy umówione?
Pięknie rośnie Powiecie już wszystkim w święta?
My i tak bedziemy sie mijać zmianowo ze wzgledu na Laurę ale to niccc....ekipa bedzie zacna.Tylko sie cieszyc ja tez bym chciala pracowac z moim S... moze kiedys. Ale mamy takie plany.
Na tej czesci magazynu na ktorej bede to mala garstka osob. Moze w sumie kilkanascie osob na zmianie bedzie. Na samej produkcji wiecej osob. Wiec ciesze sieze trafie na spokojniejsza część hali. Mila odmiana po tym co mialam teraz.Ooo to z pewnością. Z Tobą to nie będzie smutno A ile osób robi na jednej zmianie?
My i tak bedziemy sie mijać zmianowo ze wzgledu na Laurę ale to niccc....ekipa bedzie zacna.
Na tej czesci magazynu na ktorej bede to mala garstka osob. Moze w sumie kilkanascie osob na zmianie bedzie. Na samej produkcji wiecej osob. Wiec ciesze sieze trafie na spokojniejsza część hali. Mila odmiana po tym co mialam teraz.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
A no chyba, że tak. To trochę przed terminem ugadamy się tutaj gdzieś wtedy.@Migdalove
Kochana ja nie mam fb
To miła odmiana faktycznie życzę Ci, żebyś trafiła na samych, fajnych i pozytywnych ludzi
Mam nadzieję, że nie
Dobrze wiedzieć! Mam nadzieję, że już nie będą mi potrzebne. Ale jakby co to na pewno skorzystam.Dziewczyny chciałam polecić testy owulacyjne o nazwie LhVitam. Kupiłam je stacjonarnie w aptece gemini za 13.99zl 5szt. Super pokazują owu a cena niższa niż te z rossmana
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom