reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dzień doberek dziewczyny! :)
Witam się z wami w 10dc. :) Dzisiaj zrobię kolejny test owu, tak dla jasności.
Powoli zabieram się za przygotowywania do świąt. Jak się czujecie? :) Mi powoli choróbsko daje spokój.
@StarAnia @KatiNails niech ciążowe dolegliwości męczą was jak najmniej, a co do snu to tak jak pisze @AniaS35 śpijcie ile się da! :)
Daj znać jak test :) u mnie dziś znów pozytyw a śluz robi się płodny :) także dzisiaj znów działamy. Gin kazał 4 dni pod rząd przynajmniej :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@wisienka94 zdrówka kochana i &&& za starania ...
@KatiNails , @StarAnia dziewczyny spijcie i odpoczywajcie ile wlezie :-) to wasz obowiązek widocznie dzidzi tego potrzebuje ..a objawy dobrze ze jakieś są ze czasem cos.zakłuje,czasem poboli,czasem mdli dzięki temu macie większą świadomość ze nie jesteście juz same ale wasze cialo jest domekiem dwoch dusz :-)
U mnie.dzis 27dc jutro @ ale czuje ze ta cholera i tym razem mi nie odpuści no Ba gdzie by ona mnie.nie odwiedziła i to JESZCZE w święta :D:D:D:p
A ja mimo wszystko trzymam kciuki nadal żeby franca nie przyszła do Ciebie :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

@wisienka94 zdrówka kochana i &&& za starania ...
@KatiNails , @StarAnia dziewczyny spijcie i odpoczywajcie ile wlezie :-) to wasz obowiązek widocznie dzidzi tego potrzebuje ..a objawy dobrze ze jakieś są ze czasem cos.zakłuje,czasem poboli,czasem mdli dzięki temu macie większą świadomość ze nie jesteście juz same ale wasze cialo jest domekiem dwoch dusz :-)
U mnie.dzis 27dc jutro @ ale czuje ze ta cholera i tym razem mi nie odpuści no Ba gdzie by ona mnie.nie odwiedziła i to JESZCZE w święta :D:D:D:p
No oby nie przylazła!! &&&

Daj znać jak test :) u mnie dziś znów pozytyw a śluz robi się płodny :) także dzisiaj znów działamy. Gin kazał 4 dni pod rząd przynajmniej :)

Super że nadal taki pozytyw! :) Dam znać na pewno, test robię tak po 12. :) U nas wczoraj serduszkowanie dzisiaj wtedy też musi być. :D

O boooże ale jestem niewyspana. Marek został wczoraj w pracy dłużej i wrócil przed 3. Tak się rozgadaliśmy że po 5 dopiero skończyliśmy. A po 7 musiałam wstać oddelegować młodą na wigilię klasową. Wyszla a ja padlam jak mucha. Wstalam teraz i czuje się jak na jakimś kacu. Nigdy wiecej gadania do 5 nad ranem :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
A w nocy mialam chyba owu. Bolał jajnik lewy tak jak u mnie typowo na owu. No i wczesniej w ciagu dnia wyskoczył mi pryszcz w awoim stalym miejscu jak zawsze przy owu. No i teraz juz jajnik nie boli tak że owu była w nocy. I by się zgadzało z moimi normalnymi cyklami bo owu z reguly mialam miedzy 12 a 15 dniem cyklu. A licząd dni od zabiegu jako 1 dnia cyklu dzisiaj wypada 13 dzien cyklu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry