reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A w nocy mialam chyba owu. Bolał jajnik lewy tak jak u mnie typowo na owu. No i wczesniej w ciagu dnia wyskoczył mi pryszcz w awoim stalym miejscu jak zawsze przy owu. No i teraz juz jajnik nie boli tak że owu była w nocy. I by się zgadzało z moimi normalnymi cyklami bo owu z reguly mialam miedzy 12 a 15 dniem cyklu. A licząd dni od zabiegu jako 1 dnia cyklu dzisiaj wypada 13 dzien cyklu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Mi tez jakies 2 tyg przed malupa wyskakuje jedna jedyna.krostka i to caly czas w tym samym miejscu oprócz tego 3 dni przed @@@ tez sie pojawia krostka zawsze ale w innym miejscu tez takim stalym od paru miesiecy , w tym cyklu ta druga poki co nie wyskoczyla wiec mialam nadzieje ,ale ból brzucha jak.na @@@ mi ja odebrał :-) :-) heh vhyba tak naprawde te krostki to u mnie jednak nie jakis wyznacznik :-) :-) :-)

reklama
Mi tez jakies 2 tyg przed malupa wyskakuje jedna jedyna.krostka i to caly czas w tym samym miejscu oprócz tego 3 dni przed @@@ tez sie pojawia zawsze ale w innym miejscu tez takim stalym od paru miesiecy w tym cyklu ta druga poki co nie wyskoczyla wiec kialam nadzieje ale ból brzucha jak.na @@@ mi ja odebrał :-) :-) heh vhyba tak naprawde te krostki to u mnie jednak nie jakis wyznacznik :-) :-) :-)
U mnie zawsze nad ustami z prawej strony malenki pryszcz i czasami dodatkowo drugi na czole prawie na samym srodku i teraz ten drugi zauwazylam ze sie pojawil.

f2wlk6nllyt56xuu.png

U mnie zawsze nad ustami z prawej strony malenki pryszcz i czasami dodatkowo drugi na czole prawie na samym srodku i teraz ten drugi zauwazylam ze sie pojawil.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Hmmm no ciekawe.wiesz nigdy nie przywiazywalam do tego wiekszej uwagi dopiero jak o tym napisałaś tak.sie uważniej temu przejrzałam ... no i u mnie jest tak.ze.ta pierwsza krostka pojawiajaca sie w okolicach owu wyskakuje na brodzie a ta przed @@@'wlasnie tez nad ustami z prawej strony :-) :-) :-)

Hmmm no ciekawe.wiesz nigdy nie przywiazywalam do tego wiekszej uwagi dopiero jak o tym napisałaś tak.sie uważniej temu przejrzałam ... no i u mnie jest tak.ze.ta pierwsza krostka pojawiajaca sie w okolicach owu wyskakuje na brodzie a ta przed @@@'wlasnie tez nad ustami z prawej strony :-) :-) :-)
O no widzisz to mamy obie pryszcze owulacyjno okresowe w tym samym miejscu nad ustami. A wczesniej na to uwagi nie zwracałam. Ale od czasu jak sie starałam o straconą ciaze to dopiero to zaobserwowalam. I najprawdopodobniej w cyklach w ktorych tego pryszcza nad ustami nie mialam,bo kilka się zdarzylo, to moglam nie miec owulacji. Bo wtedy bez pryszcza bólu jajnika nie było.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Hej :)

My też zwolennicy gyrosa ;)
Dzięki za miłe przyjęcie.

U nas dzień wypadkowy. Szymuś pociągnął na siebie szafkę łazienkową a Zoo dość mocno zleciała z krzesła. Będą pięknie się prezentować przy wigilijnym stole ;)

Ooo rany :) To faktycznie będą w te święta wyglądać :) Małe rozrabiaki :)
Mój wczoraj się obudził z czerwoną plamka w oku, myślę, że mógł się w nocy zadrapać i zanim mu to zejdzie, to też sporo czasu minie..

Dzireczyny kobieta z rekrutacji dzwonila. Ale mi momentalnie mdłości i rozwolnienie przeszly.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ekstra :) Mile zaskoczona jesteś? ;)

@encirclede w ogóle mam ten sam termin do dr Błaszczyka jak @adiika 24/01 ja mam na 10 a @adiika jakoś na 11, może się spikniemy na kawkę jakąś dziewczyny? :D

No to wstępnie jesteśmy umówione? ;)

Zobacz załącznik 833044
Ufff! Trochę ze mnie powietrze zeszło :)

Pięknie rośnie :) Powiecie już wszystkim w święta?

reklama
Do góry