reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Już niedługo i będę mieć tydzień wolnego :D także ten :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
@KatiNails kłuje Cię nadal podbrzusze? Jak samopoczucie? Też swirujesz?
Mnie już przestało [emoji14] spokojnie od wtorku nic a nic nie boli [emoji14] tzn wczoraj rano jajnik z pół godziny czułam ten z którego była owu, przedwczoraj wieczorem od długiego siedzenia nad pazurami klientek takie napięcie w brzuchu czułam a tak to super wszystko ;) jak nie zjem na czas to delikatnie mnie zemdli i ospała jestem a tak poza tym czuje się super :)
Na razie nie mam czasu myśleć i świrować przez nawał pracy [emoji14] ale pewnie jak będę miała luz znów zacznę myśleć i świrować hehe. Bo wizyta dopiero 4 stycznia. Ale specjalnie tak się umowilam żeby już serduszko pikało :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

@wisienka94 zdrówka kochana i &&& za starania ...
@KatiNails , @StarAnia dziewczyny spijcie i odpoczywajcie ile wlezie :-) to wasz obowiązek widocznie dzidzi tego potrzebuje ..a objawy dobrze ze jakieś są ze czasem cos.zakłuje,czasem poboli,czasem mdli dzięki temu macie większą świadomość ze nie jesteście juz same ale wasze cialo jest domekiem dwoch dusz :-)
U mnie.dzis 27dc jutro @ ale czuje ze ta cholera i tym razem mi nie odpuści no Ba gdzie by ona mnie.nie odwiedziła i to JESZCZE w święta :D:D:D:p

Dzień doberek dziewczyny! :)
Witam się z wami w 10dc. :) Dzisiaj zrobię kolejny test owu, tak dla jasności.
Powoli zabieram się za przygotowywania do świąt. Jak się czujecie? :) Mi powoli choróbsko daje spokój.
@StarAnia @KatiNails niech ciążowe dolegliwości męczą was jak najmniej, a co do snu to tak jak pisze @AniaS35 śpijcie ile się da! :)

reklama
Do góry