reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

elodia no szok..troche empatii co za tępa dzida.jak tak można wogole komuś napisać!!!!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
No ostra ją opieprzylam w esce i jeszcze mi się dziewczyna dziwi ze ja smialam ją zjechać. Ech. Mimo wszystko i tak nawet jej takiej straty nie życzę. Nikomu nie zyczę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Hej dziewczyny[emoji4]mało się udzielam ostatnio ale staram się was czytać na bierzaco[emoji4]ale wysyp kreseczek[emoji1][emoji1]gratulacje tym który się udało!!faktycznie chyba czarownice tutaj mamy[emoji23]
I dziś mam 20 dc ale i tak na nic nie liczę z tymi moimi i meza problemami.ale co tam może akurat ja jestem ta szóstą ze snu??[emoji23][emoji23]
Na święta wyjeżdżam do rodzinki w Bieszczady więc będę miała mało czasu ale jak tylko znajdę to postaram się napisać.czytam was na bierzaco[emoji4]życzenia jeszcze wam napiszę pewnie[emoji4]
Wczoraj choinka ubralam.w tym roku na biało

1513716610-18356c61e8258348-aaaaaa.jpeg

1513716634-493509c9d7c5d6d5-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny[emoji4]mało się udzielam ostatnio ale staram się was czytać na bierzaco[emoji4]ale wysyp kreseczek[emoji1][emoji1]gratulacje tym który się udało!!faktycznie chyba czarownice tutaj mamy[emoji23]
I dziś mam 20 dc ale i tak na nic nie liczę z tymi moimi i meza problemami.ale co tam może akurat ja jestem ta szóstą ze snu??[emoji23][emoji23]
Na święta wyjeżdżam do rodzinki w Bieszczady więc będę miała mało czasu ale jak tylko znajdę to postaram się napisać.czytam was na bierzaco[emoji4]życzenia jeszcze wam napiszę pewnie[emoji4]
Wczoraj choinka ubralam.w tym roku na biało

1513716610-18356c61e8258348-aaaaaa.jpeg

1513716634-493509c9d7c5d6d5-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna choineczka! Trzymam kciuki, abyś była tą szóstą, ze snu, i żebyśmy my tu wszystkie były zaraz następne! :)

Link do: Lista.xlsx

Ja właśnie też tak myślałam, że to nie ma znaczenia ile razy się kocha, raczej jak za rzadko to wtedy plemniki są już słabe, stare. My właśnie nie lubimy tego nakręcania na owulacje, czy coś, taka presja jest nie potrzebna. Ale wolałam podpytać bo jak same wiecie to w internecie lata taki mit, że co drugi dzień najlepiej się kochać.

Z moim gardłem coraz gorzej, chyba pojechać muszę do lekarza. :(

Link do: Lista.xlsx
A ja wyczytałam coś takiego:

Częstotliwość współżycia
Ze względu na ograniczoną zdolność dziennej produkcji plemników przez męskie jądra (6,6 mln/dziennie) do niedawna uważano, że najbardziej optymalne jest współżycie w dni płodneraz na dwa dni. W ostatnich latach pojawiło się kilka prac naukowych obalających ten pogląd. Według nich codzienne współżycie zmniejsza ilość defektów genetycznych w plemnikach, a nawet zwiększa ilość plemników w nasieniu. Wedle aktualnych doniesień naukowych, do największej ilości poczęć, niezależnie od częstości współżycia, dochodzi po zbliżeniu w dniu owulacji

Ile szkół tyle rożnych opini. Jestem zdania ze jak jest nam pisane to w końcu sie trafi celny strzał! zeby ta ochota na <- trwała wiecznie a nie tylko podczas planowania dzidziusia :)

reklama
Do góry