reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ludzie niektórzy nie mają taktu [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestwty. Ktoś kto nie przezyje straty nie wie co to znaczy byc ta osoba ktora stracila. Oczywiscie, zeby nie bylo zw te co straty nie mają za sobą, to nie wszystkie przecież wykazują się brakiem taktu i empatii ale jednak spory odswtek ma z tym problem. Najczesciecj te ktore nie maja dzieci i nie chcą miec. Tak jak ta moja znajoma z pracy wlasnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
@StarAnia, też coś dostrzegam. Słabiutko ale coś jest.
Czekam na dalsze wiesci. Robisz jutro test?

DZIECI też mam w domu już większe (prawie 10 i lada chwila 11)...całkiem inne sprawy i zdecydowanie sprawdza się powiedzenie "małe dzieci mały....a duże duży....". Jest inaczej ale przyjemnie. A bajtel jeszcze inszy.

OKRES ja dostałam w wieku 13 lat. Obserwuję moją córcię, biuscik już rośnie. Małe kobietki.

Ostatnia edycja:
No niestwty. Ktoś kto nie przezyje straty nie wie co to znaczy byc ta osoba ktora stracila. Oczywiscie, zeby nie bylo zw te co straty nie mają za sobą, to nie wszystkie przecież wykazują się brakiem taktu i empatii ale jednak spory odswtek ma z tym problem. Najczesciecj te ktore nie maja dzieci i nie chcą miec. Tak jak ta moja znajoma z pracy wlasnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

To jest straszne... Ale cóż na głupotę nie ma rady...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mnie dziewczyna z pracy wkur*iła. Napisała do mnie z pytaniem jak się czuję i od kiedy zaczynam nową pracę. Jak jej napisałam że przyjadę podpisać wyowiedzenie w takich godzinach w których nikt mnie nie zobaczy (czyli po starcie zmiany kiedy to na korytarzach nikogo nie ma) to ta mi napisała że przesadzam. I że nie jestem pierwszą kobietą która straciła dziecko :-( aż ją zjeb*ć musiałam. To jeat osoba z mojego rocznika ktora nie planuje dzieci miec w ogole. Ba. Ona nigdy w życiu seksu nawet nie uprawiała. Dobiła mnie tym trochę.

A inny znajomy z kolei który z żoną starają się kilka lat o dziecko, napisał że niedawno mieli inseminację która się nie udała :-( rozważają kolejną insemkę a jak nie wyjdzie to in vitro. A starają się chyba z siedem lat już.

f2wlk6nllyt56xuu.png

[emoji43] naprawde aż mnie zatkało jak można być aż tak chamskim i mało empatycznym

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mnie dziewczyna z pracy wkur*iła. Napisała do mnie z pytaniem jak się czuję i od kiedy zaczynam nową pracę. Jak jej napisałam że przyjadę podpisać wyowiedzenie w takich godzinach w których nikt mnie nie zobaczy (czyli po starcie zmiany kiedy to na korytarzach nikogo nie ma) to ta mi napisała że przesadzam. I że nie jestem pierwszą kobietą która straciła dziecko :-( aż ją zjeb*ć musiałam. To jeat osoba z mojego rocznika ktora nie planuje dzieci miec w ogole. Ba. Ona nigdy w życiu seksu nawet nie uprawiała. Dobiła mnie tym trochę.

A inny znajomy z kolei który z żoną starają się kilka lat o dziecko, napisał że niedawno mieli inseminację która się nie udała :-( rozważają kolejną insemkę a jak nie wyjdzie to in vitro. A starają się chyba z siedem lat już.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Brak mi słów po prostu ...

f2wlk6nllyt56xuu.png

Masakra... Aż nie wierzę w to co czytam, co za franca. :/

elodia no szok..troche empatii co za tępa dzida.jak tak można wogole komuś napisać!!!!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry