reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Gośka na pewno i ty sie doczekasz dwóch slicznych kreseczek ale poki co zdrowiej Nam kochana !!!i działaj w miarę możliwości jesli liczysz na ten wrzesień to musisz nad tym popracować ,dzialajcie ! [emoji173][emoji173]
Powoli dochodzę do siebie, nie ma gorączki. A druga sprawa to właśnie leczenie tych cykli. No mam nadzieje, że jakby się nie udało do marca to mam nadziej, że w nowym roku w końcu leczenie przyniesie skutek. :)

Link do: Lista.xlsx

reklama
U mnie dziś 15dc i tempka nie skoczyła. Chyba jednak nie pękł ten pecherzyk [emoji20]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba już nie kręcą tylko powtórki lecą. [emoji14] Ale dziadostwo jak żadne inne, jedynie chyba na tvn ukryta prawda jeszcze jest kręcona.
Jak u was z pogodą? U mnie cały czas mróz, ale to dobrze, wolę taką pogodę niż taką zgniłą, deszczową.

U nas też mroznie cały czas. Też wole taką pogode niż deszcz. No dziewczyny święta coraz bliżej [emoji7]

Chyba już nie kręcą tylko powtórki lecą. [emoji14] Ale dziadostwo jak żadne inne, jedynie chyba na tvn ukryta prawda jeszcze jest kręcona.
Jak u was z pogodą? U mnie cały czas mróz, ale to dobrze, wolę taką pogodę niż taką zgniłą, deszczową.

Szpital dziecięcy co moje dziecko uwielbia jeszcze czasami nowe odcinki na ipli się pojawiają. Ale z resztą.....a idz w cholerę sie niezle posmiac idzie :p

Pogoda to takie homo niewiadomo. Niby jest ok 0 lub 1 na plusie i odrobina śniegu na ttawniku ale juz widzę ze chyba idzie temperatura w gorę bo topnieje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Tak w ogole to witam z rana. Okrutnie się nie wyspalam bo wczoraj się niezle zdenerwowalam i zasnąć nie moglam. Z nudów oglądałam na Polsat 2 te wszystkie paradokumentalne dziadostwa co po 23 lecialy. Booooże.....jak mogą takie cos kręcić. No i dopiero po 3 a nawet blizej 4 zasnęłam :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Hehe skąd ja to znam [emoji39]

Dziewczyny dzisiaj 31dc. Wczoraj lekkie plemienia ale tylko może z godzinę tylko to co na składce. Myślałam że @ się rozkręca a tu nic. Jestem po poronieniu ale nigdy wcześniej nie miałam plamien przed @. Myślicie że mój organizm tak się zmienia?

Dziewczyny dzisiaj 31dc. Wczoraj lekkie plemienia ale tylko może z godzinę tylko to co na składce. Myślałam że @ się rozkręca a tu nic. Jestem po poronieniu ale nigdy wcześniej nie miałam plamien przed @. Myślicie że mój organizm tak się zmienia?

Ja miałam tak dwa cykle ale tylko przy podcieraniu i po łyżeczkowaniu. Ale równie dobrze może to być zagnieżdżenie czego Ci życzę. Zrób betę albo test.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry