reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Zgadnijcie kto jest pierwszą wrześniowka? :D ubieram się i lecę na bete! Nadrobię Was w laboratorium!
Zobacz załącznik 832772
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Witam się w 8dc, przeziębienie póki co ze mną wygrywa... Ale walczę! ;)
Po 12 zrobię drugi test owulacyjny, jestem ciekawa co pokaże. Obym też załapała się do wrześniówek. :)

Link do: Lista.xlsx
Gośka na pewno i ty sie doczekasz dwóch slicznych kreseczek ale poki co zdrowiej Nam kochana !!!i działaj w miarę możliwości jesli liczysz na ten wrzesień to musisz nad tym popracować ,dzialajcie ! ❤❤

Tak w ogole to witam z rana. Okrutnie się nie wyspalam bo wczoraj się niezle zdenerwowalam i zasnąć nie moglam. Z nudów oglądałam na Polsat 2 te wszystkie paradokumentalne dziadostwa co po 23 lecialy. Booooże.....jak mogą takie cos kręcić. No i dopiero po 3 a nawet blizej 4 zasnęłam :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Tak w ogole to witam z rana. Okrutnie się nie wyspalam bo wczoraj się niezle zdenerwowalam i zasnąć nie moglam. Z nudów oglądałam na Polsat 2 te wszystkie paradokumentalne dziadostwa co po 23 lecialy. Booooże.....jak mogą takie cos kręcić. No i dopiero po 3 a nawet blizej 4 zasnęłam :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Chyba już nie kręcą tylko powtórki lecą. [emoji14] Ale dziadostwo jak żadne inne, jedynie chyba na tvn ukryta prawda jeszcze jest kręcona.
Jak u was z pogodą? U mnie cały czas mróz, ale to dobrze, wolę taką pogodę niż taką zgniłą, deszczową.

Link do: Lista.xlsx

Do góry