reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Zgadnijcie kto jest pierwszą wrześniowka? :D ubieram się i lecę na bete! Nadrobię Was w laboratorium!
Zobacz załącznik 832772
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Witam się w 8dc, przeziębienie póki co ze mną wygrywa... Ale walczę! ;)
Po 12 zrobię drugi test owulacyjny, jestem ciekawa co pokaże. Obym też załapała się do wrześniówek. :)

Link do: Lista.xlsx
Gośka na pewno i ty sie doczekasz dwóch slicznych kreseczek ale poki co zdrowiej Nam kochana !!!i działaj w miarę możliwości jesli liczysz na ten wrzesień to musisz nad tym popracować ,dzialajcie ! ❤❤

Tak w ogole to witam z rana. Okrutnie się nie wyspalam bo wczoraj się niezle zdenerwowalam i zasnąć nie moglam. Z nudów oglądałam na Polsat 2 te wszystkie paradokumentalne dziadostwa co po 23 lecialy. Booooże.....jak mogą takie cos kręcić. No i dopiero po 3 a nawet blizej 4 zasnęłam :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Tak w ogole to witam z rana. Okrutnie się nie wyspalam bo wczoraj się niezle zdenerwowalam i zasnąć nie moglam. Z nudów oglądałam na Polsat 2 te wszystkie paradokumentalne dziadostwa co po 23 lecialy. Booooże.....jak mogą takie cos kręcić. No i dopiero po 3 a nawet blizej 4 zasnęłam :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Chyba już nie kręcą tylko powtórki lecą. [emoji14] Ale dziadostwo jak żadne inne, jedynie chyba na tvn ukryta prawda jeszcze jest kręcona.
Jak u was z pogodą? U mnie cały czas mróz, ale to dobrze, wolę taką pogodę niż taką zgniłą, deszczową.

Link do: Lista.xlsx

Do góry