reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ja mam jeszcze świra i apke będę mamą [emoji23]
1513681686-9bfdd65556727446-aaaaaa.png

Link do: Lista.xlsx

Musiałabym sprawdzić, test zrobiłam ale wg ulotki negatywny :
1513682351-3a0f1b34deb7c69b-aaaaaa.jpeg

No ale kreska zaczyna przebijać więc kto wie jaka będzie wieczorna :) ja wieczorem mam zawsze slabsza niz popoludniową, ale to pewnie dlatego że pije dużo więcej wieczorem niż do południa. A i tak 2h czekam a mocz rozwodniony hehe . No po 2l wody z całego dnia..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

No ale kreska zaczyna przebijać więc kto wie jaka będzie wieczorna :) ja wieczorem mam zawsze slabsza niz popoludniową, ale to pewnie dlatego że pije dużo więcej wieczorem niż do południa. A i tak 2h czekam a mocz rozwodniony hehe . No po 2l wody z całego dnia..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja o 11 wypiłam kawę tylko i pol szklanki wody, to test zrobiony z 3 moczu. Jutro zrobię o tej samej porze test i zobaczymy. Ogólnie to wczoraj serduszkowanie było aż 2 razy, tak sie zastanawiam czy codzienny seks, takie świeże plemniki są już dojrzałe? Może by wstrzymać się z serduszkowaniem do jutra...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to gratuluję [emoji323] [emoji23] Mi też mam kiedyś pomagała jak na ostatnią chwilę coś sobie przypomniałam ale zazwyczaj sama wszystko robiłam a mama mi materiały szykowała. No wtedy nie było prezentacji na technikę [emoji23] Lubiłam plastyke i technikę w gimnazjum na technice uczyliśmy się gotować. :)

Ja pamietam robienie kanapek na technice i projektowanie kuchni z użyciem pudełek po lekach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Do góry