1
174974
Gość
Mnie ciągle boli z lewej strony jakby jajnik/jajowód, śluz wydaje się być jak białko jajka... Może jednak zrobię dzisiaj test owu.
Link do: Lista.xlsx
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie ciągle boli z lewej strony jakby jajnik/jajowód, śluz wydaje się być jak białko jajka... Może jednak zrobię dzisiaj test owu.
Musiałabym sprawdzić, test zrobiłam ale wg ulotki negatywny :No to może wcześniejsza owulacja? A szyjka wysoko, miekka?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ale kreska zaczyna przebijać więc kto wie jaka będzie wieczorna ja wieczorem mam zawsze slabsza niz popoludniową, ale to pewnie dlatego że pije dużo więcej wieczorem niż do południa. A i tak 2h czekam a mocz rozwodniony hehe . No po 2l wody z całego dnia..
Ja o 11 wypiłam kawę tylko i pol szklanki wody, to test zrobiony z 3 moczu. Jutro zrobię o tej samej porze test i zobaczymy. Ogólnie to wczoraj serduszkowanie było aż 2 razy, tak sie zastanawiam czy codzienny seks, takie świeże plemniki są już dojrzałe? Może by wstrzymać się z serduszkowaniem do jutra...No ale kreska zaczyna przebijać więc kto wie jaka będzie wieczorna ja wieczorem mam zawsze slabsza niz popoludniową, ale to pewnie dlatego że pije dużo więcej wieczorem niż do południa. A i tak 2h czekam a mocz rozwodniony hehe . No po 2l wody z całego dnia..
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pamietam robienie kanapek na technice i projektowanie kuchni z użyciem pudełek po lekach.No to gratuluję [emoji323] [emoji23] Mi też mam kiedyś pomagała jak na ostatnią chwilę coś sobie przypomniałam ale zazwyczaj sama wszystko robiłam a mama mi materiały szykowała. No wtedy nie było prezentacji na technikę [emoji23] Lubiłam plastyke i technikę w gimnazjum na technice uczyliśmy się gotować.
U nas było robienie pizzy, ciast, zup itp [emoji23]