reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

No matura się co chwila zmienia. Już nie nadążam. Ja studiuje dziennie jak narazie. Nie wiem jak będzie jak bede w ciąży. Ale 5ty rok mam nadzieje że nie będzie dużo zajęć. Jestem na kierunku ekonomia, specjalność analityka gospodarcza. No plan w tym semestrze w miarę fajny także nie narzekam. Zaraz sesja i zaczynamy kolejny. Mam zamiar się bujać po uczelni jeszcze w tym roku z brzusiem!! Hehe

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chce właśnie zajść w ciążę jak najszybciej, żeby jak pójdę na studia to dziecko będzie spore. Jeszcze przez myśl przeszedł mi kierunek prawniczy ale czy bym sobie dała radę...

Tak mi się jeszcze przypomniało jak miałam ponad 9 lat, prawie 10 i poszłam do mamy wystraszona czerwienią a majtkach... Mama jak mi teraz mówi, nawet jej nie przeszło przez myśl, że to by mógł byś okres, i powiedział mi wtedy ze pewnie się zadrapałam, ale jak na drugi dzień się obudziłam, byłam we krwi... Jaki to był szok dla mnie matko... Mam nadzieje, że jak będę miała córkę to jej miesiączka przyjdzie nieco później.

http://tnij.at/starania2018

reklama
Ja chce właśnie zajść w ciążę jak najszybciej, żeby jak pójdę na studia to dziecko będzie spore. Jeszcze przez myśl przeszedł mi kierunek prawniczy ale czy bym sobie dała radę...

Tak mi się jeszcze przypomniało jak miałam ponad 9 lat, prawie 10 i poszłam do mamy wystraszona czerwienią a majtkach... Mama jak mi teraz mówi, nawet jej nie przeszło przez myśl, że to by mógł byś okres, i powiedział mi wtedy ze pewnie się zadrapałam, ale jak na drugi dzień się obudziłam, byłam we krwi... Jaki to był szok dla mnie matko... Mam nadzieje, że jak będę miała córkę to jej miesiączka przyjdzie nieco później.

Link do: Lista.xlsx
No jak mi zostanie ostatni rok to mam nadzieje że dam radę. Najwyżej wezmę sobie indywidualne czyli że nie będę musiała uczęszczać w zajęciach tylko na egzaminy będę chodzić :) . Ja @ dostałam jak miałam 13 lat. Od razu pobiegłam do siostry (jest starsza o 3 lata i nie wyobrażam sobie życia bez niej! [emoji173] ) i powiedziała mi że to okres :).

No jak mi zostanie ostatni rok to mam nadzieje że dam radę. Najwyżej wezmę sobie indywidualne czyli że nie będę musiała uczęszczać w zajęciach tylko na egzaminy będę chodzić :) . Ja @ dostałam jak miałam 13 lat. Od razu pobiegłam do siostry (jest starsza o 3 lata i nie wyobrażam sobie życia bez niej! [emoji173] ) i powiedziała mi że to okres :).

Ja jak już wspominałam jestem jedynaczką, jeszcze na złość mama zaraz po miesiącu od mojej pierwszej @ wyjechała do pracy do Niemiec i musiałam takie sprawy przegadać z tatą, kupował mi podpaski i znosił moje fochy [emoji23] kurcze ale te pierwsze miesiączki tak do 15rz miałam strasznie obfite i bolesne, w nocy jak nie wstałam zmienić podpaski to budziłam się w 'kałuży' krwi... No i wtedy ginekolodzy mamie mówili, że to przez tak wczesna miesiączkę mam obfite. Ile to było chodzenia po ginekologach. Ale nie zapomnę pierwszej wizyty u takiej pani doktor, była niemiła i do tego miała wąsy [emoji23]

Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę że dołączyłam do tego forum!! Normalnie jesteście takie ekstra babki. Trzymam mocno kciuki aby każdej z nas bieżący cykl przyniósł 2 kreseczki[emoji173] [emoji173] [emoji173]

Pół tonu wyraźniejszy od wczorajszego, ale nadal ledwo widoczny. Cień. Zaraz postaram się złapać telefonem starego
Kochana ja takie ledwo widoczne miałam 6 dni przed @ :) teraz mocne krechy jak nie powiem co :D także jak jest to jest i nie ma wątpliwości :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

@Migdalove fajnie to wyszło z tymi bananami rzeczywiście chyba sie obrazily że ich tak bestialsko pokroilaś :D:D
@Elodia skąd ja to znam moja mała to też wciąż na ostatnią chwilę zostawia wszystko ostatnio robilam jej choinkę i to o 23.00 w nocy leżałam już w łóżku relaksowalam się a jej sie przypomniało wiec sama tez z łóżka wyskoczyła i po mamusie bo wie ze mamusia nie odmówi córci ehh czasem to już ręce rozkładam przy tej mojej córce :sorry::baffled:ale i tak ja Bardzo!❤❤️bardzo kocham

Ostatnia edycja:
Ja jak już wspominałam jestem jedynaczką, jeszcze na złość mama zaraz po miesiącu od mojej pierwszej @ wyjechała do pracy do Niemiec i musiałam takie sprawy przegadać z tatą, kupował mi podpaski i znosił moje fochy [emoji23] kurcze ale te pierwsze miesiączki tak do 15rz miałam strasznie obfite i bolesne, w nocy jak nie wstałam zmienić podpaski to budziłam się w 'kałuży' krwi... No i wtedy ginekolodzy mamie mówili, że to przez tak wczesna miesiączkę mam obfite. Ile to było chodzenia po ginekologach. Ale nie zapomnę pierwszej wizyty u takiej pani doktor, była niemiła i do tego miała wąsy [emoji23]

Haha wąsy [emoji85] najgirzej trafić na takie babsko za młodu. Można się niepotrzebnie zrazić. Ja na nfz chodzę do takiej babki niemiłej.. ciągle naburmuszona i wygląda jakby ktoś ją zmuszał do tej pracy. Ale do niej tylko na cytologie chodze. A tak to prywatnie bo ten mój lekarz to jest aniołem :) no ja też mam obfite @ od zawsze. No chyba że brałam tabletki to wtedy miałam skąpe. Tak to zawsze mam bolesną i obfitą @. [emoji20] .

Haha wąsy [emoji85] najgirzej trafić na takie babsko za młodu. Można się niepotrzebnie zrazić. Ja na nfz chodzę do takiej babki niemiłej.. ciągle naburmuszona i wygląda jakby ktoś ją zmuszał do tej pracy. Ale do niej tylko na cytologie chodze. A tak to prywatnie bo ten mój lekarz to jest aniołem :) no ja też mam obfite @ od zawsze. No chyba że brałam tabletki to wtedy miałam skąpe. Tak to zawsze mam bolesną i obfitą @. [emoji20] .

Ja już od paru lat nie mam obfitych miesiączek, samo się jakoś zmieniło.

Współczuję ... moja.siostra też w @@@ to można powiedzieć ze jest nie do życia najgorzej pierwszego i drugiego dnia ja natomiast nie mogę narzekać brzuszek nie boli moze tylko troszke no i okres.trwa 3-4 dni i to nie uporczywy ... bez sensu że kazda z nas.ma.inaczej

reklama
Do góry