Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja wlasna córka podczas wizyty w Rossmanie oatatnio i zastanawianiu się nad uzyciem tamponow stwierdzila ze chyba za rok okresu dostanie [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] w sumie to juz 11 lat będzie miala za pol roku skonczone tak że ten.....wszyatko mozliwe. Ja za to pierwszy okres mialam w wieku lat 13 i to tez zabawna bistoryjka. Bylam w niedziele rano siku tylko z niewiadomych powodow nie splukalam po sobie. Matka wchodzila pomnie i zaraz w te pedy po mnie i mowi mi ze okresu dostalam i poleciala mi do sklepu po podpaski xDJa chce właśnie zajść w ciążę jak najszybciej, żeby jak pójdę na studia to dziecko będzie spore. Jeszcze przez myśl przeszedł mi kierunek prawniczy ale czy bym sobie dała radę...
Tak mi się jeszcze przypomniało jak miałam ponad 9 lat, prawie 10 i poszłam do mamy wystraszona czerwienią a majtkach... Mama jak mi teraz mówi, nawet jej nie przeszło przez myśl, że to by mógł byś okres, i powiedział mi wtedy ze pewnie się zadrapałam, ale jak na drugi dzień się obudziłam, byłam we krwi... Jaki to był szok dla mnie matko... Mam nadzieje, że jak będę miała córkę to jej miesiączka przyjdzie nieco później.
Link do: Lista.xlsx
Ekipa super. Tez sie ciesze że dołączylam :-)Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę że dołączyłam do tego forum!! Normalnie jesteście takie ekstra babki. Trzymam mocno kciuki aby każdej z nas bieżący cykl przyniósł 2 kreseczki[emoji173] [emoji173] [emoji173]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nie zapomnę pierwszej wizyty u takiej pani doktor, była niemiła i do tego miała wąsy [emoji23]
Moja ulubiona aplikacja za czasów starań. Jak pierwsza @ przyjdzie to tez sobie flo zainstaluję.A i przetestowałam aplikacje flo chcecie małą recenzje? I porównanie z WomanLogiem?
Jak dla mnie jest taka że ma wszystko a zarazem nic. Wolę WomanLog'a