reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

No to gratuluje szosteczki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Zdolny uczeń ze mnie hahahaha

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Ja chce właśnie zajść w ciążę jak najszybciej, żeby jak pójdę na studia to dziecko będzie spore. Jeszcze przez myśl przeszedł mi kierunek prawniczy ale czy bym sobie dała radę...

Tak mi się jeszcze przypomniało jak miałam ponad 9 lat, prawie 10 i poszłam do mamy wystraszona czerwienią a majtkach... Mama jak mi teraz mówi, nawet jej nie przeszło przez myśl, że to by mógł byś okres, i powiedział mi wtedy ze pewnie się zadrapałam, ale jak na drugi dzień się obudziłam, byłam we krwi... Jaki to był szok dla mnie matko... Mam nadzieje, że jak będę miała córkę to jej miesiączka przyjdzie nieco później.

Link do: Lista.xlsx
Moja wlasna córka podczas wizyty w Rossmanie oatatnio i zastanawianiu się nad uzyciem tamponow stwierdzila ze chyba za rok okresu dostanie [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] w sumie to juz 11 lat będzie miala za pol roku skonczone tak że ten.....wszyatko mozliwe. Ja za to pierwszy okres mialam w wieku lat 13 i to tez zabawna bistoryjka. Bylam w niedziele rano siku tylko z niewiadomych powodow nie splukalam po sobie. Matka wchodzila pomnie i zaraz w te pedy po mnie i mowi mi ze okresu dostalam i poleciala mi do sklepu po podpaski xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę że dołączyłam do tego forum!! Normalnie jesteście takie ekstra babki. Trzymam mocno kciuki aby każdej z nas bieżący cykl przyniósł 2 kreseczki[emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ekipa super. Tez sie ciesze że dołączylam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

@AniaS35 moja to dopiero niedawno nabrala wiekszej ufnosci do ludzi bo wczesniej o tuleniu przed snem nie chciala słyszeć. Teraz sama przychodzi daje calus w policzek i sie przykleja. Szkoda tym ze ten etap niedlugo aie zakończy bo to juz nastolatka bedzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Mamamia90 ja dopiero teraz zaczęłam za młodą zadania odrabiać bo wcześniej jako$ pamiętala. A codziennie ją gonię kilka razy żeby o zadaniach pamietala.

A juz w taki etap wkracza ze glosno wyraza swoje zdanie i wrecz potrafi sie ze mną pokłócić że ja napewno blednie myslę xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia miłość matki do dziecka i dziecka do matki nigdy się nie kończy myślę ze jeszcze nie raz bedziesz mogła to odczuć ze strony swojej córeczki ...❤❤️
W moim przypadku wygląda to tak ze moja młoda jakby coraz bardziej potrzebowała tego przytulenia i mojej obecności mimo tego ze tez juz ma 10lat no i ja czesto bardzo mówię jej że ją kocham przynajmniej z 3 razy dziennie więc i moze dlatego ona też w tym kierunku do mnie jest bardzo otwarta i nie.stroni od czułych słów i gestów

reklama
Do góry