reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Jak dla mnie jest taka że ma wszystko a zarazem nic. Wolę WomanLog'a :D

Link do: Lista.xlsx
Tą twoją tez obadam. E tam zainstalowala obie. Teraz tylko na @ czekam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Mamamia90 ja dopiero teraz zaczęłam za młodą zadania odrabiać bo wcześniej jako$ pamiętala. A codziennie ją gonię kilka razy żeby o zadaniach pamietala.

A juz w taki etap wkracza ze glosno wyraza swoje zdanie i wrecz potrafi sie ze mną pokłócić że ja napewno blednie myslę xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

No nasze dzieci są w dzisiejszych czasach bardzo bardzo mądre aż za mądre ...
Wiesz ja pamietam jak robiłam jakieś zadanie tekstowe córce z matematyki i ona dostała za to -4 tylko dlatego ze jej nie posluchalam i zrobilam po swojemu haha do dzis mi to wypomina jak próbuje sie z nią kłócić ze to ja mam racje haha

@Mamamia90 ja dopiero teraz zaczęłam za młodą zadania odrabiać bo wcześniej jako$ pamiętala. A codziennie ją gonię kilka razy żeby o zadaniach pamietala.

A juz w taki etap wkracza ze glosno wyraza swoje zdanie i wrecz potrafi sie ze mną pokłócić że ja napewno blednie myslę xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

Wiesz ja pamietam jak robiłam jakieś zadanie tekstowe córce z matematyki i ona dostała za to -4 tylko dlatego ze jej nie posluchalam i zrobilam po swojemu haha do dzis mi to wypomina jak próbuje sie z nią kłócić ze to ja mam racje haha

Jak dla mnie wszystko super tylko ten dekolddddd...no ale jak sie ma ladny biust to czemu nie:D.ja.osobiscie jakos taka jestem malo odważna dlatego bym pewnie skreslila ta sukienke za.ten dekold wlasnie:p
Każdy ma inny gust ja np zamarzylam sb tak [emoji2] A co do twojej to jest zmysłowa ta która jest na foto i myślę że ten twój jak cie w tej ujzy to już w Urzędzie nie bd mogl się powstrzymać [emoji6] hihi wiesz co mam.na myśli hehe
1513687266-daad99bfd4757990-aaaaaa.jpeg
1513687273-83229f8498502f47-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png

Szukam sukienki na cywilny...
1513614834-2e94c4be5513c9ac-aaaaaa.jpeg

Co myslicie o tej?
Każdy ma inny gust ja np zamarzylam sb tak [emoji2] A co do twojej to jest zmysłowa ta która jest na foto i myślę że ten twój jak cie w tej ujzy to już w Urzędzie nie bd mogl się powstrzymać [emoji6] hihi wiesz co mam.na myśli hehe
1513687600-d9e7f93fe1741a3e-aaaaaa.jpeg
1513687607-14591848b59594b9-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry