reklama
1
174974
Gość
To też ten ból zależy od tego jaki kobieta ma prób bólu. Ja mam dość wysoki więc nawet jak mocno boli to i tak bez tabletek rozkurczowych przeżyje. [emoji14]Współczuję ... moja.siostra też w @@@ to można powiedzieć ze jest nie do życia najgorzej pierwszego i drugiego dnia ja natomiast nie mogę narzekać brzuszek nie boli moze tylko troszke no i okres.trwa 3-4 dni i to nie uporczywy ... bez sensu że kazda z nas.ma.inaczej
Link do: Lista.xlsx
1
174974
Gość
A i przetestowałam aplikacje flo chcecie małą recenzje? I porównanie z WomanLogiem?
wisienka94
Fanka BB :)
Też mam wysoki ale jak mocno boli to przeżyje ale wolę się nie męczyć tylko wziąć tabse i normalnie funkcjonowaćTo też ten ból zależy od tego jaki kobieta ma prób bólu. Ja mam dość wysoki więc nawet jak mocno boli to i tak bez tabletek rozkurczowych przeżyje. [emoji14]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Chcemy!A i przetestowałam aplikacje flo chcecie małą recenzje? I porównanie z WomanLogiem?
AniaS35
@tola_tola proszę@AniaS35 co do obiadu polecam to. Magia
Gotuje makaron z brokułami 15 minut w osolonej wodzie (ale ja lubię bardziej miękkie - a powinno się ogólnie 10 minut brokuł gotować) , podsmażam boczek na odrobinie oleju z czosnkiem odczedzony makaron z brokułami mieszkam z boczkiem i ścieram ser żółty (oryginalnie powinna być gorgonzola) i mieszam pyyychaaaa
wisienka94
Też dziś robię!! Jak mówicię że takie pycha
1
174974
Gość
Zacznę od recenzji aplikacji Flo. Przyciągnęła mnie swoim ładnym designiem, wydaje się przejrzysta.
Oblicza dobrze cykle i dni płodne. Podoba mi się to, że informuje mnie o tym za ile dni może być owulacja.
Dodatkową opcją jest dodawanie testów ciążowych i owulacyjnych.
Niestety to tyle plusów, minusem jest mała ilość objawów, oznaczenie, kiedy chcę zapisać seks to niestety mogę tylko jako jeden w dniu a jak chce więcej to muszę wybrać inny seks np z zabezpieczeniem, masturbację.
Gdyby trochę tą aplikację rozbudować to z chęcią bym przy niej została. Aczkolwiek wolę WomanLoga. Wita mnie od razu cały miesiąc więc szybko mogę zerknąć jak było parę dni wcześniej :
Jak widać pokazuje tez ile dni zostało do następnego cyklu. Kolejną zaletą jest możliwość spojrzenia na miesiące / lata :
W jednym dniu możesz zapisać mnóstwo objawów, i innych notatek :
Symptomów macie około 70
Także jest wielki wybór.
Nastrojów też jest sporo
Możecie dodać tabletki jest spory wybór
Jeśli chodzi o seks to macie taki widok:
Dobrze prognozuje dni płodne, owulacje i miesiączkę.
Możliwość jest zmiany skórek. Jest też wersja płatna za 16zl ale mi wystarcza ta. Od 6 lat ciągle ta aplikacja.
Oblicza dobrze cykle i dni płodne. Podoba mi się to, że informuje mnie o tym za ile dni może być owulacja.
Niestety to tyle plusów, minusem jest mała ilość objawów, oznaczenie, kiedy chcę zapisać seks to niestety mogę tylko jako jeden w dniu a jak chce więcej to muszę wybrać inny seks np z zabezpieczeniem, masturbację.
Gdyby trochę tą aplikację rozbudować to z chęcią bym przy niej została. Aczkolwiek wolę WomanLoga. Wita mnie od razu cały miesiąc więc szybko mogę zerknąć jak było parę dni wcześniej :
Jak widać pokazuje tez ile dni zostało do następnego cyklu. Kolejną zaletą jest możliwość spojrzenia na miesiące / lata :
Symptomów macie około 70
Także jest wielki wybór.
Nastrojów też jest sporo
Możliwość jest zmiany skórek. Jest też wersja płatna za 16zl ale mi wystarcza ta. Od 6 lat ciągle ta aplikacja.
wisienka94
Kochana jesteś!! Ja mam mój kalendarzyk i jest bardzo podobna do Twojej chociaż ma chyba troche mniej opcji super recenzja! Zainstaluje sobie. Teraz będę miała trzy apki flo, moj kalendarzyk i tą TwojąZacznę od recenzji aplikacji Flo. Przyciągnęła mnie swoim ładnym designiem, wydaje się przejrzysta.
Symptomów macie około 70
Także jest wielki wybór.
Nastrojów też jest sporo
reklama
Mamamia90
@StarAnia ważne ze jest cień i odrobine ciemnieje znaczy ze beta rośnie za kilka dni ujrzysz piękne dwie kreseczki jak Nasza Kati
@Eliodia zdolna mama jesteś to i szóstki dostajesz od wrześnie to i mnie czeka odrabianie lekcji jak mój młody pójdzie do pierwszej klasy i już się boje bo zapowiedział ze on się uczyć nie będzie Ja się cieszę ze swoją szkole mam już za sobą chociaż koleżanki z pracy namawiają na zrobienie specjalizacji ale jestem straszny len jeżeli chodzi k naukę i jakiś mi się nie chce jeszcze dwa lata uczyć @wisienka94 spokojnie dasz radę z brzusiem studiować (zawsze trochę oko przymkną jeżeli będzie potrzeba wiem bo sana byłam w ciazy jeszcze na studiach ) i super to wspominam
Ja dziś 15 dc test owulacyjnych dziś już ewidentne negatywny
i owu tez chyba wczoraj wieczorem bo jajnik bolał zobaczymy ale nie nastawiam sie
Miłego dnia dziewczynki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Eliodia zdolna mama jesteś to i szóstki dostajesz od wrześnie to i mnie czeka odrabianie lekcji jak mój młody pójdzie do pierwszej klasy i już się boje bo zapowiedział ze on się uczyć nie będzie Ja się cieszę ze swoją szkole mam już za sobą chociaż koleżanki z pracy namawiają na zrobienie specjalizacji ale jestem straszny len jeżeli chodzi k naukę i jakiś mi się nie chce jeszcze dwa lata uczyć @wisienka94 spokojnie dasz radę z brzusiem studiować (zawsze trochę oko przymkną jeżeli będzie potrzeba wiem bo sana byłam w ciazy jeszcze na studiach ) i super to wspominam
Ja dziś 15 dc test owulacyjnych dziś już ewidentne negatywny
Miłego dnia dziewczynki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom