wisienka94
Fanka BB :)
No to jeszcze owulacja moze nadejsćJesli liczyc poronienie jako okres to 10...
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jeszcze owulacja moze nadejsćJesli liczyc poronienie jako okres to 10...
A jakiej firmy masz testy? No u mnie też dziwnie czasem wychodzą, czasem jaśniejsze czasem ciemniejsze ale w tym cyklu jeszcze nie miałam pozytywu tak wiec cały czas czekam.A to normalne ze jednego dnia kreska jest a kolejnego nie? Ja nie mam doswiadczenia z tymi testami
Bede testowac. Ale takie prawdziwe starania zaczne od stycznia. Mam nadzieje, ze dzidzia urodzi sie do konca 2018.@Aggs ja owulacje po poronienie miałam mniej więcej w 19 dc. Wcześniej gdzieś koło 17 dc. Owulacja po poronieniu może się spóźnić. Testuj dalej.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam taką nadzieję [emoji4] życzę tego nam wszystkim dziewczynki [emoji9][emoji9]Bede testowac. Ale takie prawdziwe starania zaczne od stycznia. Mam nadzieje, ze dzidzia urodzi sie do konca 2018.
@adiika mieszkam w Nowym Jorku, w NYC. Ja nigdy nie mialam w planach wyjazdu do Stanow nawet na wakacje[emoji4] ale moj S tam mieszka wiec ja sie do niego przeprowadzilam.