reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej lalki :) troche mnie znowu nie bylo hehe. U mnie dzisiaj 20 dc, dzialamy. Ale cos sie dzieje dziwnego, bo testy owu mi wychodza od 3 dni pozytywne... no nic, zobaczymy co tam bedzie. Co u was? :)
Też właśnie w zeszłym cyklu wyszły mi pozytywne 3 dni z rzędu ale miałam owu dzień po pierwszym pozytywnym, wiem bo akurat mam bolesne owulacje :) no dawno Cie nie było u nas chyba naprawde luzujecie :) teraz świeta to chociaz człowiek nie bedzie tak myślał o testowaniu tylko skupi się na rodzince :) ja dopiero testuje w styczniu. Jeszcze owu nie bylo. Dziś 11dc ale podejrzewam że będzie w okolicach wtorku/środy jak wczoraj pęcherzyk miał 13mm. Oczywiście jeśli wogole urośnie

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Migdalove tak sobie czytam co piszesz i Ty kurczę bardzo młodziutka jesteś :-) ja to z moją 3 z przodu (rocznik 1987) czuję się już powoli staro :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ze co ze niby ty stara?a co ja mam powiedzieć z moim rocznikiem?ja to dopiero stara jestem za niedługo 36 lat wstyd się przyznac nawet heheh

Eh laski wy to zapierniczacie.z tym pisaniem na chwile czlowieka nie ma a tu tyle czytania.:-)
@KatiNails cudownie że betka rośnie i przestań w końcu się zamartwiac kochana JESTEŚ W CIĄŻY i teraz tylko sie tym ciesz a niestresuj sie niepotrzebnie ..
@Dagaa11 kiedys.slyszalam ze po owulacji kiedy kobieta jest w ciąży testy owulacyjne.mogą wychodzić pozytywne nie.wiem na ile jest w tym prawdy i na ile sie to sprawdza @KatiNails chyba zostały jakieś owulacyjne to niech siknie z ciekawości :-) :-)
@Aggs kiedyś czytałam o dziewczynie ktors po poronienie zaszła w ciąży i nie doczekała pierwszego po poronieniu okresu ...
A i mnie kochane 21dc 7 dni do @@@ takze poki co jeszcze troszkę muszę poczekać na cokolwiek :-) :-)

Eh laski wy to zapierniczacie.z tym pisaniem na chwile czlowieka nie ma a tu tyle czytania.:-)
@KatiNails cudownie że betka rośnie i przestań w końcu się zamartwiac kochana JESTEŚ W CIĄŻY i teraz tylko sie tym ciesz a niestresuj sie niepotrzebnie ..
@Dagaa11 kiedys.slyszalam ze po owulacji kiedy kobieta jest w ciąży testy owulacyjne.mogą wychodzić pozytywne nie.wiem na ile jest w tym prawdy i na ile sie to sprawdza @KatiNails chyba zostały jakieś owulacyjne to niech siknie z ciekawości :-) :-)
@Aggs kiedyś czytałam o dziewczynie ktors po poronienie zaszła w ciąży i nie doczekała pierwszego po poronieniu okresu ...
A i mnie kochane 21dc 7 dni do @@@ takze poki co jeszcze troszkę muszę poczekać na cokolwiek :-) :-)
Jutro sikne ale mam tylko te z allegro

ckaiyx8d63pd6voi.png

Zrobilam dzis znow test i nie ma w ogole drugiej kreski. Czy to mozliwe ze ta owulacja byla wczoraj z taka bledsza kreska?
Test uznaje się za pozytywny dopiero jeśli kreska jest tak samo ciemna jak testowa lub ciemniejsza. Może być też tak że jestes juz po owu lub za dużo wypiłas przed zrobieniem testu :)

Test uznaje się za pozytywny dopiero jeśli kreska jest tak samo ciemna jak testowa lub ciemniejsza. Może być też tak że jestes juz po owu lub za dużo wypiłas przed zrobieniem testu :)

Specjalnie nie pilam nic od 10 rano, a jest u mnie 16:28. Czyli pewnie przegapilam owulacje sadzac, ze po poronieniu nie bede jej miala wcale. No nic tak mialo byc. Czyli staram sie dalej od kolejnego cyklu.

reklama
Do góry