reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
A to normalne ze jednego dnia kreska jest a kolejnego nie? Ja nie mam doswiadczenia z tymi testami
A jakiej firmy masz testy? No u mnie też dziwnie czasem wychodzą, czasem jaśniejsze czasem ciemniejsze ale w tym cyklu jeszcze nie miałam pozytywu tak wiec cały czas czekam.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

To sa testy raid aidowakie. To w USA cos jak Rossmann. Ale mam jeszcze elektroniczny Clearblue to zrobie go za pare godzin. Bo teraz to duzo wypilam

@Aggs ja owulacje po poronienie miałam mniej więcej w 19 dc. Wcześniej gdzieś koło 17 dc. Owulacja po poronieniu może się spóźnić. Testuj dalej.

Hej :)
Produkcja pełną parą :)
Witam nowe staraczki :)

@Migdalove powodzenia na ustnych zaliczeniach :) Dziwna ta babka od fizyki, mam nadzieję, że przepuści Was oboje bez problemu. U mnie też dziś tyle śniegu napadalo, bo chwilami padał taki mega duży :D Cieszyłam się jak małe dziecko :)) Szkoda, że stopniał :/
Gdzie Ty masz tą szkołę? Jaka to ulica? Ja miałam dziś jechać do Ega się zapisać do żaka, no ale wyszło, że nikt mi z dzieckiem nie posiedzi w co drugi weekend miesiąca i musiałam dac sobie luz ze szkołą :(

@encirclede super, że się zalapaliscie :)

@Elodia przykro mi z powodu Twojej straty :( Podczytuje lipcowki, z sentymentu, bo sama mam synka z tego miesiąca. Trzymałam kciuki jak pisałaś, że plamisz i jedziesz na wizytę sprawdzić. Jesteś silną kobietą i wierzę mocno, że los się do Ciebie uśmiechnie. Życzę Ci żeby staranka nie zajęły zbyt dużo czasu :)

@mamunia86 zazdroszczę Ci udanej akcji odstawienia od cyca :) Oby u mnie w przyszłości też tak było :) Może nawet wykorzystam Twój patent ;)

@Aggs ja marzyłam o wyjeździe na stałe do USA, ale to już na zawsze będzie moje niespełnione marzenie. W którym stanie mieszkasz? ;)

Ja też jeszcze karmię, syn w styczniu skonczy 1,5 roku i końca nie widzę, ale z drugiej strony nie przeszkadza mi to ;)

Ginekolog do którego poszłam po połogu zauważył że zbliża mi się owu i powiedział, że od razu możemy się starać, to tak odnośnie wypowiedzi, już nie pamiętam która z Was coś tam wspominała o rocznej przerwie, to że w takim razie chyba niekoniecznie musi ona być (po cc to na bank powinna być) ;)

Jejku ja jestem po dzisiejszym dniu wykończona... syn mi zasypia ostatnio ok. 23:00, raz nawet zdarzyło się przed 24:00. Powinnam go obudzić rano czy dac mu się wyspać? Tylko potem znowu późno będzie drzemka w dzień :/ Może Wy coś doradzicie :(

Ja właśnie dziś rozpoczęłam nowy cykl.Jednak starania narazie musimy wstrzymać ponieważ w cytologii wyszła mi III grupa a co za tym idzie dostałam antybiotyk do przeleczenia (mogę go zacząć brac dopiero po okresie bo to globulki),będę go brała przez 10 dni i pózniej muszę zrobić kontrolnie kolposkopię i dopiero po niej się okaże czy starania będą mogły być wznowione czy potrzebne będzie jakieś jeszcze leczenie.

@Aggs ja owulacje po poronienie miałam mniej więcej w 19 dc. Wcześniej gdzieś koło 17 dc. Owulacja po poronieniu może się spóźnić. Testuj dalej.

Bede testowac. Ale takie prawdziwe starania zaczne od stycznia. Mam nadzieje, ze dzidzia urodzi sie do konca 2018.

@adiika mieszkam w Nowym Jorku, w NYC. Ja nigdy nie mialam w planach wyjazdu do Stanow nawet na wakacje[emoji4] ale moj S tam mieszka wiec ja sie do niego przeprowadzilam.

Testy owu są niemiarodajne [emoji14] proszę [emoji14]
Fakt faktem po owu przed okresem nigdy nawet cień cienia kreski nie miałam ale... Test pokazuje wynik negatywny. Więc zostańmy przy tym że lh do owulacji a hcg do ciąży [emoji14]
1513490764-1e8c6352b4f8ae28-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Bede testowac. Ale takie prawdziwe starania zaczne od stycznia. Mam nadzieje, ze dzidzia urodzi sie do konca 2018.

@adiika mieszkam w Nowym Jorku, w NYC. Ja nigdy nie mialam w planach wyjazdu do Stanow nawet na wakacje[emoji4] ale moj S tam mieszka wiec ja sie do niego przeprowadzilam.
Ja też mam taką nadzieję [emoji4] życzę tego nam wszystkim dziewczynki [emoji9][emoji9]

Do góry