reklama
Mamnie mam niestety a książkę z przepisami też masz po polsku?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dokładnie to mam dwie książki. Jedna po Niemiecku a druga po Polsku
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamamia90
Fanka BB :)
No i u mnie niestety d....a . Test pokazał tylko 1 kreskę ;/ ale nie na co się załamywać następny miesiąc będzie lepszy
@wisienka94 mam nadzieje ze u Ciebie chociaż dobre wieści dzisiaj będą trzymam &&&
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@wisienka94 mam nadzieje ze u Ciebie chociaż dobre wieści dzisiaj będą trzymam &&&
Przykro mi ale póki nie ma @ jest nadzieja !No i u mnie niestety d....a . Test pokazał tylko 1 kreskę ;/ ale nie na co się załamywać następny miesiąc będzie lepszy
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Niestety u mnie tez 1 kreseczka
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamamia90
Niestety u mnie tez 1 kreseczka
Przykro mi ale u Ciebie może jeszcze za wcześnie jeszcze masz czas do @
Ale to wszystko jest nie sprawiedliwe ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Witajcie!
Przykro mi dziewczyny z negatywnych testów. Trzymam dalej kciuki za następny cykl.
U mnie 20dc, jutro wizyta u ginekologa a za jakiś ponad tydzień może testowanie, w zależności co powie lekarz.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi dziewczyny z negatywnych testów. Trzymam dalej kciuki za następny cykl.
U mnie 20dc, jutro wizyta u ginekologa a za jakiś ponad tydzień może testowanie, w zależności co powie lekarz.
wisienka94
Wydaje mi się że jakby coś było to test by coś pokazał. W dodatku od wczoraj już chodze wkurzona i boli mnie głowa czyli wszystko jak na @. Już nie robie testu tylko czekam na @. Niepotrzebnie się nakręciłam tak na ten cykl z clo. A wiedziałam że nie wszystkim się udaje z nim za pierwszym razem. No ale co zrobić.. troche sie podłamałam..Przykro mi ale u Ciebie może jeszcze za wcześnie jeszcze masz czas do @
Ale to wszystko jest nie sprawiedliwe ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
AniaS35
Witam sie wtorkowo ...
@wisienka94 ,@Mamamia90 przykro mi dziewczyny eh zastanawiam się kiedy na tym naszym forum pojawią się te lepsze.dni i uśmiechy na.twarzach poki co jakas czarna chmura wisi nad Nami :-( mam.nadzieje ze któreś.z Nas.jeszcze w tym roku udda sie przerwać ten nieomijajacy Nas pech ...
Mimo wszystko dziewczynki walczymy dalej poddaja sie tylko słabi ludzie a My kobiety to silna płeć więc Damy Rady !! Bardzo!❤bardzo wszystkim Nam w tym kibicuje ! U mnie dziś 10dc i poraz.pierwszy dziś zauważyłam jakis dziwny Różowy śluz jednorazowo przy podcieraniu .. wczoraj wieczorem byly przytulanki bolał mnie tez jajnik a dzis rano ten śluz ..dziwna sprawa ale coś czuję ze w tym cyklu tez bedzie.jedna.wielka dupa
Ale dobra dobra nie smęce... w koncu na.pewno kazdej z Nas.sie uda tylko no czasem trzeba uzbroić się w cierpliwość ...
@wisienka94 ,@Mamamia90 przykro mi dziewczyny eh zastanawiam się kiedy na tym naszym forum pojawią się te lepsze.dni i uśmiechy na.twarzach poki co jakas czarna chmura wisi nad Nami :-( mam.nadzieje ze któreś.z Nas.jeszcze w tym roku udda sie przerwać ten nieomijajacy Nas pech ...
Mimo wszystko dziewczynki walczymy dalej poddaja sie tylko słabi ludzie a My kobiety to silna płeć więc Damy Rady !! Bardzo!❤bardzo wszystkim Nam w tym kibicuje ! U mnie dziś 10dc i poraz.pierwszy dziś zauważyłam jakis dziwny Różowy śluz jednorazowo przy podcieraniu .. wczoraj wieczorem byly przytulanki bolał mnie tez jajnik a dzis rano ten śluz ..dziwna sprawa ale coś czuję ze w tym cyklu tez bedzie.jedna.wielka dupa
Ale dobra dobra nie smęce... w koncu na.pewno kazdej z Nas.sie uda tylko no czasem trzeba uzbroić się w cierpliwość ...
reklama
AniaS35
&&& za.wizytę poki co jeszcze w tobie nadzieja kochana ❤Witajcie!