Extra daj znać poHurrraaaa! Mam wizytę u ginekologa już w środę! [emoji813]
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Extra daj znać poHurrraaaa! Mam wizytę u ginekologa już w środę! [emoji813]
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dwie książki kucharskie - jedna niemiecka a druga Polska. Instrukcja jedna po Czesku i jakiś inny język a druga Polski z Niemieckim.Kati ja to wogole nie ogarniam tego naraziee.troche mnie zdziwiło że nie ma instrukcji po polsku.a ta książka kucharska to tez porażka po czesku pisana..
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Może wysłać Ci zdjęcia ? Przynajmniej instrukcji?no ja nie byłam...także widzę że instrukcje trzeba sobie wydrukować po polsku książki też ogarnąć na własną rękę.troche żenada sprzedawać w Polsce produkty i głupiej instrukcji nie umieścić plus do tego książka kucharska po czesku.juz nie ważne co ja o tym myślę.bo trochę się namecze i do tego dojdę.ale np starsi ludzie itd
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Teściowa kupowała kilka miesięcy temu i też miała polskie wersjeMoże wysłać Ci zdjęcia ? Przynajmniej instrukcji?
Bo ja miałam w swoim polskie wersje.
A jeśli chodzi o przepisy to ja dziś robiłam z przepisów na oryginalnego Thermomixa. Ale Polska książke też masz. Sprawdź w kartonie może gdzieś się zawieruszyly? Ja miałam schowane w styropian.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom