reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Na szczęście jakaś pacjentka odwołała wczoraj wizytę i się wcisnęłam. :)
Jestem ciekawa jak tam u mnie czy był chociaż jakiś pęcherzyka który pękł i druga faza cyklu przyszła bez problemu. :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziś cały dzień o ciąży nie myślałam [emoji23] zrobiłam więcej soków, masło ze śmietany zrobiłam i dwudaniowy obiad :) zupa i kurczak z warzywami na parze plus sos zrobiony z zupy [emoji14]
1512404921-1213c514a200d76d-aaaaaa.jpeg
1512404925-5d7fef7db3644392-aaaaaa.jpeg
1512404929-8baa23f7e47cbd0d-aaaaaa.jpeg

A tak pięknie moje osiedle wygląda zimą :) pokażcie jak u Was zima wygląda :*
1512404944-6a6b9c629ab586a9-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kati ja to wogole nie ogarniam tego naraziee.troche mnie zdziwiło że nie ma instrukcji po polsku.a ta książka kucharska to tez porażka po czesku pisana..

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Kati ja to wogole nie ogarniam tego naraziee.troche mnie zdziwiło że nie ma instrukcji po polsku.a ta książka kucharska to tez porażka po czesku pisana..

Ja mam dwie książki kucharskie - jedna niemiecka a druga Polska. Instrukcja jedna po Czesku i jakiś inny język a druga Polski z Niemieckim.
Ja kumam o co chodzi bo byłam na pokazie Thermomixa oryginalnego a tu jeszcze prostsza obsługa

no ja nie byłam...także widzę że instrukcje trzeba sobie wydrukować po polsku książki też ogarnąć na własną rękę.troche żenada sprzedawać w Polsce produkty i głupiej instrukcji nie umieścić plus do tego książka kucharska po czesku.juz nie ważne co ja o tym myślę.bo trochę się namecze i do tego dojdę.ale np starsi ludzie itd

no ja nie byłam...także widzę że instrukcje trzeba sobie wydrukować po polsku książki też ogarnąć na własną rękę.troche żenada sprzedawać w Polsce produkty i głupiej instrukcji nie umieścić plus do tego książka kucharska po czesku.juz nie ważne co ja o tym myślę.bo trochę się namecze i do tego dojdę.ale np starsi ludzie itd

Może wysłać Ci zdjęcia ? Przynajmniej instrukcji?
Bo ja miałam w swoim polskie wersje.
A jeśli chodzi o przepisy to ja dziś robiłam z przepisów na oryginalnego Thermomixa. Ale Polska książke też masz. Sprawdź w kartonie może gdzieś się zawieruszyly? Ja miałam schowane w styropian.

Może wysłać Ci zdjęcia ? Przynajmniej instrukcji?
Bo ja miałam w swoim polskie wersje.
A jeśli chodzi o przepisy to ja dziś robiłam z przepisów na oryginalnego Thermomixa. Ale Polska książke też masz. Sprawdź w kartonie może gdzieś się zawieruszyly? Ja miałam schowane w styropian.

Teściowa kupowała kilka miesięcy temu i też miała polskie wersje

reklama
Do góry