reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam sie wtorkowo ...
@wisienka94 ,@Mamamia90 przykro mi dziewczyny eh zastanawiam się kiedy na tym naszym forum pojawią się te lepsze.dni i uśmiechy na.twarzach poki co jakas czarna chmura wisi nad Nami :-( mam.nadzieje ze któreś.z Nas.jeszcze w tym roku udda sie przerwać ten nieomijajacy Nas pech ...
Mimo wszystko dziewczynki walczymy dalej poddaja sie tylko słabi ludzie a My kobiety to silna płeć więc Damy Rady !! Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo wszystkim Nam w tym kibicuje ! U mnie dziś 10dc i poraz.pierwszy dziś zauważyłam jakis dziwny Różowy śluz jednorazowo przy podcieraniu .. wczoraj wieczorem byly przytulanki bolał mnie tez jajnik a dzis rano ten śluz ..dziwna sprawa ale coś czuję ze w tym cyklu tez bedzie.jedna.wielka dupa :eek::dry:
Ale dobra dobra nie smęce... :-) :)w koncu na.pewno kazdej z Nas.sie uda tylko no czasem trzeba uzbroić się w cierpliwość ...
Plamienie okołoowulacyjne Kochana :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@k_e witaj kochana rozgośc się ja tez dziś zobaczyłam tylko jedna kreskę niestety a dziś 30 dc i już brzuch boli wiec @ tuż tuż. Oby nowy cykl przyniósł nam upragnione dwie kreski bo pewnie wszystkie 3 będziemy podobnie testować ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i wykrakałam już nie 30 dc tylko 1 dzień nowego cyklu
@Migdalove jeżeli możesz to proszę zmień mi w tabelce następna @ na 03.01.2018

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nowy cykl nowe nadzieje. Ja już też bym chciała żeby @ jak ma przyjść i zacząć nowy cykl. 3 styczeń hehe no to pewnie w sylwestra dla sprawdzenia już zatestujesz

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Niedługo jadę z moim narzeczonym do dentysty, na moją ulgę to on będzie pacjentem. ;p Ale mnie nie ominie wizyta u stomatologa. ;)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

upload_2017-12-5_11-23-36.png

Czy ktoś potrzebuje zmiany dat bądź cykli? :)

Załączniki

• upload_2017-12-5_11-23-36.png
    upload_2017-12-5_11-23-36.png
    17,8 KB · Wyświetleń: 234
reklama
Do góry