reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

&&& za.wizytę poki co jeszcze w tobie nadzieja kochana [emoji173][emoji173]️
Dziękuję za kciukaski [emoji8] Nadzieja nie tylko we mnie, jeszcze kilka dziewczyn przede mną ma termin @ a zarazem testowania. :)
1512464840-47797de3791da734-aaaaaa.png

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba już powoli się dziewczyny do was przeniosę, z wątku staraczki 2017, witam :) Staramy się z mężem od 6lat, mamy synka 7 lat,wcześniej starania bez żadnych badań etc. Tak na luzie chcieliśmy wpadki :) Nie wyszło. Miesiąc temu byłam u lekarza zrobił badanie, uznał że wszystko jest w porządku, i przepisał tylko Ovarin, powiedział że jest pewny że w ciągu najbliższych 3mieisecy uda nam sie. Póki co 32dc test ciążowy robiony dziś rano negatywny (cykle mam 30-31) owulacja najprawdopodobniej 18dc była, (test owu 17dc był pozytywny,a już 18 DC kuł mnie strasznie lewy jajnik)

Chyba już powoli się dziewczyny do was przeniosę, z wątku staraczki 2017, witam :) Staramy się z mężem od 6lat, mamy synka 7 lat,wcześniej starania bez żadnych badań etc. Tak na luzie chcieliśmy wpadki :) Nie wyszło. Miesiąc temu byłam u lekarza zrobił badanie, uznał że wszystko jest w porządku, i przepisał tylko Ovarin, powiedział że jest pewny że w ciągu najbliższych 3mieisecy uda nam sie. Póki co 32dc test ciążowy robiony dziś rano negatywny (cykle mam 30-31) owulacja najprawdopodobniej 18dc była, (test owu 17dc był pozytywny,a już 18 DC kuł mnie strasznie lewy jajnik)

Witaj kochana! [emoji813] Zerknij na naszą tabelkę tnij.at/starania2018 , jeśli masz ochotę to dopisz się do niej, jeśli będziesz miała problemy napisz do mnie to na pewno pomogę. :)
Trzymam mocno kciuki! [emoji813]

Witamy serdecznie [emoji8]
Fajnie że nas tu coraz więcej. Ja dziś też robilam test i negatywny jestem 12dpo owulacji stwierdzonej przez monitoring. Mamy też swoja tabelke tylko to już @Migdalove wszystko Ci opowie bo ona to ogarnia najbardziej :)
Trzymam kciukasy!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj kochana! [emoji813] Zerknij na naszą tabelkę tnij.at/starania2018 , jeśli masz ochotę to dopisz się do niej, jeśli będziesz miała problemy napisz do mnie to na pewno pomogę. :)
Trzymam mocno kciuki! [emoji813]

Chętnie się dopiszę,ale do już w nowym cyklu, narazie @ nie ma, jutro powtórzę test jak nie będzie @, dziewczyny mi doradziły aby zrobić bobo żółty, dziś rano robiłam test z allegro niby czułość 10, albo podobno bobo żółty jest lepszy. Chociaż i tak mam przeczucie że @ przyjdzie jeszcze dziś albo jutro.

Chętnie się dopiszę,ale do już w nowym cyklu, narazie @ nie ma, jutro powtórzę test jak nie będzie @, dziewczyny mi doradziły aby zrobić bobo żółty, dziś rano robiłam test z allegro niby czułość 10, albo podobno bobo żółty jest lepszy. Chociaż i tak mam przeczucie że @ przyjdzie jeszcze dziś albo jutro.
Oj skąd ja znam długie cykle i ta nadzieja na pozytywny test...

Będziemy kolejny cykl pewnie równo szły. Ja też mam cykle około 30 dniowe :)

Będziemy kolejny cykl pewnie równo szły. Ja też mam cykle około 30 dniowe :)

A u mnie dziś 32 DC i nic, test ciążowy też negatywny, więc coś się przesunęło. Najgorsze są takie cykle długie, długo czekasz na owulację a później długo na termin @ :) Gdyby nie starania to pewnie bym się z długich cykli cieszyła :)

reklama
A u mnie dziś 32 DC i nic, test ciążowy też negatywny, więc coś się przesunęło. Najgorsze są takie cykle długie, długo czekasz na owulację a później długo na termin @ :) Gdyby nie starania to pewnie bym się z długich cykli cieszyła :)
No ja też ale przy staraniach to naprawde ciężko się wyczekuje..

Do góry