reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
No i u mnie niestety d....a . Test pokazał tylko 1 kreskę ;/ ale nie na co się załamywać następny miesiąc będzie lepszy
@wisienka94 mam nadzieje ze u Ciebie chociaż dobre wieści dzisiaj będą ;) trzymam &&&

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i u mnie niestety d....a . Test pokazał tylko 1 kreskę ;/ ale nie na co się załamywać następny miesiąc będzie lepszy
@wisienka94 mam nadzieje ze u Ciebie chociaż dobre wieści dzisiaj będą ;) trzymam &&&

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przykro mi :( ale póki nie ma @ jest nadzieja !

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie!
Przykro mi dziewczyny z negatywnych testów. :( Trzymam dalej kciuki za następny cykl.
U mnie 20dc, jutro wizyta u ginekologa a za jakiś ponad tydzień może testowanie, w zależności co powie lekarz.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi ale u Ciebie może jeszcze za wcześnie jeszcze masz czas do @
Ale to wszystko jest nie sprawiedliwe ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się że jakby coś było to test by coś pokazał. W dodatku od wczoraj już chodze wkurzona i boli mnie głowa czyli wszystko jak na @. Już nie robie testu tylko czekam na @. Niepotrzebnie się nakręciłam tak na ten cykl z clo. A wiedziałam że nie wszystkim się udaje z nim za pierwszym razem. No ale co zrobić.. troche sie podłamałam..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie wtorkowo ...
@wisienka94 ,@Mamamia90 przykro mi dziewczyny eh zastanawiam się kiedy na tym naszym forum pojawią się te lepsze.dni i uśmiechy na.twarzach poki co jakas czarna chmura wisi nad Nami :-( mam.nadzieje ze któreś.z Nas.jeszcze w tym roku udda sie przerwać ten nieomijajacy Nas pech ...
Mimo wszystko dziewczynki walczymy dalej poddaja sie tylko słabi ludzie a My kobiety to silna płeć więc Damy Rady !! Bardzo!❤❤️bardzo wszystkim Nam w tym kibicuje ! U mnie dziś 10dc i poraz.pierwszy dziś zauważyłam jakis dziwny Różowy śluz jednorazowo przy podcieraniu .. wczoraj wieczorem byly przytulanki bolał mnie tez jajnik a dzis rano ten śluz ..dziwna sprawa ale coś czuję ze w tym cyklu tez bedzie.jedna.wielka dupa :eek::dry:
Ale dobra dobra nie smęce... :-) :)w koncu na.pewno kazdej z Nas.sie uda tylko no czasem trzeba uzbroić się w cierpliwość ...

reklama
Witajcie!
Przykro mi dziewczyny z negatywnych testów. :( Trzymam dalej kciuki za następny cykl.
U mnie 20dc, jutro wizyta u ginekologa a za jakiś ponad tydzień może testowanie, w zależności co powie lekarz.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
&&& za.wizytę poki co jeszcze w tobie nadzieja kochana ❤❤️

Do góry