reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
To tak w aplikacji :
1512312190-54ff68dc9f4239b1-aaaaaa.jpeg

Potem wybierasz czy chcesz włączyć aparat czy wybrać zdjęcie już z galerii:
1512312219-4ce6de31ecdd1bc7-aaaaaa.jpeg

Jeśli wybierasz z galerii :
1512312239-61ef4ee990ac1e7c-aaaaaa.jpeg

Tak gdzie zaznaczyłam wybierasz sobie folder z galerii. :) Ale zazwyczaj pokazuje wszystkie obrazki.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove co my byśmy bez Ciebie zrobiły kochana dziękuje ;) okazało się ze musze ściągnąć aplikacje bo do tej pory logowałem się bezpośrednio ze strony hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Migdalove co my byśmy bez Ciebie zrobiły kochana dziękuje ;) okazało się ze musze ściągnąć aplikacje bo do tej pory logowałem się bezpośrednio ze strony hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przez przeglądarkę też bez problemu powinnaś dodać zdjęcie. Być może wystarczyło dać uprawnienia do wglądu w galerię przeglądarce. :)

W sumie to też zależy od przeglądarki, niektóre są niezbyt dobre. :)
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Nas zasypało i test już owu negatywny :p
1512322892-c5b434459c09aeb1-aaaaaa.jpeg
1512322899-c5ae3f1b26bed89f-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to teraz tylko pozostało czekać na efekty :) u nas śniegu brak jak narazie ale temperatura już -1. Ja w następnym tygodniu u babci miałam myć okna. Ciekawe czy pogoda pozwoli :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

No to teraz tylko pozostało czekać na efekty :) u nas śniegu brak jak narazie ale temperatura już -1. Ja w następnym tygodniu u babci miałam myć okna. Ciekawe czy pogoda pozwoli :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No u nas zapowiadali śnieżyce nad podkarpaciem :)
Zobaczysz bo teraz z tą pogodą to nie wiadomo.
To czekanie właśnie najgorsze :)
Jutro powinnam mieć już Thermomix to się zajmę nim, gotowaniem, od 16 grudnia dzień w dzień od 8 do 21-22 nad paznokciami plus dopinanie reszty na ślub więc mam nadzieję że nie będę tak myśleć [emoji14] i się okaże już po fakcie [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry