reklama
1
174974
Gość
To tak w aplikacji :
Potem wybierasz czy chcesz włączyć aparat czy wybrać zdjęcie już z galerii:
Jeśli wybierasz z galerii :
Tak gdzie zaznaczyłam wybierasz sobie folder z galerii. Ale zazwyczaj pokazuje wszystkie obrazki.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Potem wybierasz czy chcesz włączyć aparat czy wybrać zdjęcie już z galerii:
Jeśli wybierasz z galerii :
Tak gdzie zaznaczyłam wybierasz sobie folder z galerii. Ale zazwyczaj pokazuje wszystkie obrazki.
1
174974
Gość
A jeśli w przeglądarce chcesz dodać zdjęcie to klikasz tu :
Mamamia90
Fanka BB :)
@Migdalove co my byśmy bez Ciebie zrobiły kochana dziękuje okazało się ze musze ściągnąć aplikacje bo do tej pory logowałem się bezpośrednio ze strony hehe
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Przez przeglądarkę też bez problemu powinnaś dodać zdjęcie. Być może wystarczyło dać uprawnienia do wglądu w galerię przeglądarce.@Migdalove co my byśmy bez Ciebie zrobiły kochana dziękuje okazało się ze musze ściągnąć aplikacje bo do tej pory logowałem się bezpośrednio ze strony hehe
W sumie to też zależy od przeglądarki, niektóre są niezbyt dobre.
wisienka94
No to teraz tylko pozostało czekać na efekty u nas śniegu brak jak narazie ale temperatura już -1. Ja w następnym tygodniu u babci miałam myć okna. Ciekawe czy pogoda pozwoliNas zasypało i test już owu negatywny
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No u nas zapowiadali śnieżyce nad podkarpaciemNo to teraz tylko pozostało czekać na efekty u nas śniegu brak jak narazie ale temperatura już -1. Ja w następnym tygodniu u babci miałam myć okna. Ciekawe czy pogoda pozwoli
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczysz bo teraz z tą pogodą to nie wiadomo.
To czekanie właśnie najgorsze
Jutro powinnam mieć już Thermomix to się zajmę nim, gotowaniem, od 16 grudnia dzień w dzień od 8 do 21-22 nad paznokciami plus dopinanie reszty na ślub więc mam nadzieję że nie będę tak myśleć [emoji14] i się okaże już po fakcie [emoji14]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AniaS35
Popieram bardzo piękna ! Co ty tu robisz ?nie.powinnaś być czasem.w.Krynicy teraz ?Katinails zmieniłaś profilowe,śliczna dziewczyna z CIebie.
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom