reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@KatiNails wspanialy i praktyczny prezent a teściowa słowna jak obiecała tak zrobiła :D:Dsuper fajna rzecz tym bardziej kiedy bedziesz miala juz swojego wymarzonego maluszka ktoremu bedziesz tam robiła pyszne zupki krem :);)

@wisienka94 &&&& mocno zaciśnięte ...niech tescik pokaże piękne grubaśne kresunie ... [emoji173][emoji173]️
Teraz mam wybrednego 3 latka [emoji23] to desery itp można fajne robić :) zdrowe soki :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails super prezent tez by mi się taki przydał oj poszalalabym w kuchni poszalała ;)
U mnie dziś 29 dc @ nadal nie ma ale cis czuje ze jutro z rana mnie przywita ;( ale nadzieja umiera ostatnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@KatiNails super prezent tez by mi się taki przydał oj poszalalabym w kuchni poszalała ;)
U mnie dziś 29 dc @ nadal nie ma ale cis czuje ze jutro z rana mnie przywita ;( ale nadzieja umiera ostatnia

@KatiNails mi też by się taki przydał a wiesz juz niedlugo mikołaja także ten ...:D:p:D
@Mamamia90 oby małpisko głupie nie przyszło &&&& Bardzo!❤❤️bardzo mocno za Ciebie i @wisienka94 trzymam :-)
@Dagaa11 gdzie się babo podziewasz :-):p;)

Oby nie przyszła wredziocha! Mocno trzymam kciuki !

W 30 minut soczek typu Kubuś zrobiłam synowi :D
Czekam aż wystygnie żeby spróbować [emoji14]
1512380897-5af29ece79964cf4-aaaaaa.jpeg

@KatiNails mi też by się taki przydał a wiesz juz niedlugo mikołaja także ten ...:D:p:D
@Mamamia90 oby małpisko głupie nie przyszło &&&& Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno za Ciebie i @wisienka94 trzymam :-)
@Dagaa11 gdzie się babo podziewasz :-):p;)
Męcz Mikołaja niech Ci kupi ! Od dziś w Lidlu jest [emoji14]

tez mam też mam tego robota:)dziś o 7zakupilam;)ciekawa jestem czy jeszcze są?bo kolega chcial ale jak ja byłam to przede mną i za mną w kasie byli ludzie którzy również mieli w koszykach roboty

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tez mam też mam tego robota:)dziś o 7zakupilam;)ciekawa jestem czy jeszcze są?bo kolega chcial ale jak ja byłam to przede mną i za mną w kasie byli ludzie którzy również mieli w koszykach roboty

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe też teściowa mi dziś o 7 kupiła [emoji23]
Masz już pierwsze testy za sobą ? :D
Podejrzewam że może już nie być ale niech się wybierze i sprawdzi :) a nóż widelec coś zostało :)

Do góry