Dzięki :*Katinails zmieniłaś profilowe,śliczna dziewczyna z CIebie.
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki :*Katinails zmieniłaś profilowe,śliczna dziewczyna z CIebie.
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
No chyba oszalałaś [emoji14]Popieram bardzo piękna ! Co ty tu robisz ?nie.powinnaś być czasem.w.Krynicy teraz ?
Super daj znać jak się sprawuje i czy jesteś zadowolona bo chyba możecie orworzyć prezent przed ślubem? HihiMuszę się pochwalić właśnie Damian przywiózł teściowa rano w Lidlu kupiła na prezent ślubny
Już dziś będę w nim gotować [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Super daj znać jak się sprawuje i czy jesteś zadowolona bo chyba możecie orworzyć prezent przed ślubem? Hihi
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
I będzie w czym ugotować i na czym podać. Wstaw później fotki zastawyJuż dziś będę w nim gotować [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ale mam podnietę [emoji23]
A od rodziców moich musimy odebrać wielki karton zastawy na 12 osób [emoji33]
Bo stwierdzili że przecież nie będą do urzędu dźwigać [emoji23]
Jak odbierzemy na pewno się pochwalę [emoji14]I będzie w czym ugotować i na czym podać. Wstaw później fotki zastawy
Trzymam kciuki [emoji7]Ja dzisiaj 11 po owu. Jutro 12 dni i jutro test. Nie wiem czy nie za wcześnie ale trudno najwyżej będe robiła codziennie do @