reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Muszę się pochwalić właśnie Damian przywiózł :D teściowa rano w Lidlu kupiła :D na prezent ślubny :D
1512369495-6ffb8e46ab7fb88c-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę się pochwalić właśnie Damian przywiózł :D teściowa rano w Lidlu kupiła :D na prezent ślubny :D
1512369495-6ffb8e46ab7fb88c-aaaaaa.jpeg

Super daj znać jak się sprawuje i czy jesteś zadowolona :) bo chyba możecie orworzyć prezent przed ślubem? Hihi

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Super daj znać jak się sprawuje i czy jesteś zadowolona :) bo chyba możecie orworzyć prezent przed ślubem? Hihi

Już dziś będę w nim gotować [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ale mam podnietę [emoji23]
A od rodziców moich musimy odebrać wielki karton zastawy na 12 osób [emoji33]
Bo stwierdzili że przecież nie będą do urzędu dźwigać [emoji23]

Już dziś będę w nim gotować [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ale mam podnietę [emoji23]
A od rodziców moich musimy odebrać wielki karton zastawy na 12 osób [emoji33]
Bo stwierdzili że przecież nie będą do urzędu dźwigać [emoji23]

I będzie w czym ugotować i na czym podać. Wstaw później fotki zastawy :)

Ja dzisiaj 11 po owu. Jutro 12 dni i jutro test. Nie wiem czy nie za wcześnie ale trudno najwyżej będe robiła codziennie do @

reklama
@KatiNails wspanialy i praktyczny prezent a teściowa słowna jak obiecała tak zrobiła :D:Dsuper fajna rzecz tym bardziej kiedy bedziesz miala juz swojego wymarzonego maluszka ktoremu bedziesz tam robiła pyszne zupki krem :);)

@wisienka94 &&&& mocno zaciśnięte ...niech tescik pokaże piękne grubaśne kresunie ... ❤❤️

Do góry