reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Muszę się pochwalić właśnie Damian przywiózł :D teściowa rano w Lidlu kupiła :D na prezent ślubny :D
1512369495-6ffb8e46ab7fb88c-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę się pochwalić właśnie Damian przywiózł :D teściowa rano w Lidlu kupiła :D na prezent ślubny :D
1512369495-6ffb8e46ab7fb88c-aaaaaa.jpeg

Super daj znać jak się sprawuje i czy jesteś zadowolona :) bo chyba możecie orworzyć prezent przed ślubem? Hihi

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Super daj znać jak się sprawuje i czy jesteś zadowolona :) bo chyba możecie orworzyć prezent przed ślubem? Hihi

Już dziś będę w nim gotować [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ale mam podnietę [emoji23]
A od rodziców moich musimy odebrać wielki karton zastawy na 12 osób [emoji33]
Bo stwierdzili że przecież nie będą do urzędu dźwigać [emoji23]

Już dziś będę w nim gotować [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ale mam podnietę [emoji23]
A od rodziców moich musimy odebrać wielki karton zastawy na 12 osób [emoji33]
Bo stwierdzili że przecież nie będą do urzędu dźwigać [emoji23]

I będzie w czym ugotować i na czym podać. Wstaw później fotki zastawy :)

Ja dzisiaj 11 po owu. Jutro 12 dni i jutro test. Nie wiem czy nie za wcześnie ale trudno najwyżej będe robiła codziennie do @

reklama
@KatiNails wspanialy i praktyczny prezent a teściowa słowna jak obiecała tak zrobiła :D:Dsuper fajna rzecz tym bardziej kiedy bedziesz miala juz swojego wymarzonego maluszka ktoremu bedziesz tam robiła pyszne zupki krem :);)

@wisienka94 &&&& mocno zaciśnięte ...niech tescik pokaże piękne grubaśne kresunie ... ❤❤️

Do góry