Też dwa pokoje
50 m
Na razie nie stać nas na większe bo u nas na osiedlu nowe mieszkania to i odstępne wysokie. A też jeśli mam fajne nowoczesne mieszkanie to nie pójdę teraz na gorszy standard
Na razie że tak powiem mieszkamy w jednym pokoju bo w drugim mam gabinet. Jak zajde w ciążę to z gabinetu robimy sypialnie wspólną a miejsce na pazury będę kombinować w salonie. Po porodzie z maluchem i tak pewnie że dwie dziennie dziewczyny tylko będę przyjmować to jakoś ogarniemy.
Moi rodzice chcą dać nam dom 240m. Tylko muszą skończyć się sprawy formalne z podziałem spadku i chcą go wyremontować.
Dół pójdzie na lokale usługowe- właśnie tam też będę mieć salon kosmetyczny. Piętro to część dzienna a na poddaszu są radę zrobić 3 sypialnie plus malutka łazienkę z prysznicem.
Kawał jeszcze działki 17ar. Więc tam mogłabym i czwórkę dzieci mieć [emoji14]
Nie no żartuje, ale pewnie zastanawialibysmy się wtedy czy na trzecie się nie zdecydować. W tym momencie nie ma takiej opcji.
No i mnie w sumie skłoniło teraz do drugiego dziecka to że Aleks ma już skończone 3 lata. Zanim urodze dawno będzie miał skończone 4 lata. Plus mój D też chce mieć swoje biologiczne dziecko. Nie powiem mojego Aleksa traktuje jak swoje - zaczął z nami być jak Aleks ledwo rok skończył. Oboje za sobą w ogień by poszli
ale jednak swoje biologiczne. On nie miał szczęścia przeżyć starań, pierwszego pozytywnego testu ciążowego, pierwszego USG, bicia serca, kopniaków, pierwszych dni życia i całej reszty a ma 32 lata. Więc czas najwyższy
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom