reklama
wisienka94
Fanka BB :)
Mi kilka dni po owu wychodzi test pozytywnyAle u mnie chyba jeszcze jednak owulacji nie było. Albo faktycznie będzie podwójna. Test owulacyjny nadal pozytywny
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Oo to widzisz ja jeszcze nigdy takMi kilka dni po owu wychodzi test pozytywny
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamamia90
Jakoś nie wierze w ten cykl nie czuje się jakoś inaczej niż zwykle. Ja za twoje dwie kreseczki tez trzymam mocno kciuki ;* jeszcze dwa dni i wszystko się u nas wyjaśniA no to kciuki zacisniete i czekamy na dobre wiadomości [emoji8]
wisienka94
Ja też właśnie nie czuje się jakoś inaczej. Normalnie. A na początku tego cyklu tak się nakręciłam i po tych monitoringach miałam taką nadzieje...Jakoś nie wierze w ten cykl nie czuje się jakoś inaczej niż zwykle. Ja za twoje dwie kreseczki tez trzymam mocno kciuki ;* jeszcze dwa dni i wszystko się u nas wyjaśni
Właściwie chodziło mi o dni po skoku, choć miałam w tym cyklu straszne kłucie po prawej stronie przez 3 dni, ale to było 6 dni przed skokiem, tak że myślę że niezwiązane z owu. Liczyłam te dni tak w domyśle że są po owulacji, bo w tym cyklu akurat tylko w dzień skoku były starania. Więc jeśli by się miało udać, to owu musiała by być dzień wcześniej maksymalnie. Ale szczyt śluzu i pozytywny test owu miałam już 2 dni przed staraniami, więc raczej są małe szanse Ale może jednak jakiś cud się stanie...A mam pytanko. Dni po owu liczysz od skoku czy od momentu kiedy czujesz że wystąpiła owulacja? Bo mnie straszliwie jajnik bolał w 15dc wieczorem i myślałam że coś jest nie tak taki to był ból ale temperatura skoczyła pięknie dopiero w 17dc
Chyba trochę zagmatwałam Za dużo analizuję jak zwykle
AniaS35
Hejka dziewczyny :-)
@wisienka94 , @Mamamia90 trzymam za Was mocno &&&& dziewczynki ...fajnie gdyby grudzień rozpoczął się pozytywnie...
@KatiNails ❤❤-duszkuj ile wlezie a te testy to wiesz niech nie będą myślą przewodnią ...
U mnie dziś dopiero 8dc także jeszcze troszke pewnie do owu trzeba poczekać hehe mimo to cos tam z moim M juz działamy bo to nigdy nie wiadomo z ta.owu jest ona prawie tak samo bardzo przebiegła jak ta podstepna @@@
U Nas zimowo i zimno ... ale fajnie bo pogoda i aura za.oknem sprzyja czestym wskakiwaniu pod kołderke nie koniecznie samemu także kobiety polecam wygrzewanie się ze swoim ukochanym pod jedna wspólna.pierzyna.hahaha buziaki dla Was !!!
@wisienka94 , @Mamamia90 trzymam za Was mocno &&&& dziewczynki ...fajnie gdyby grudzień rozpoczął się pozytywnie...
@KatiNails ❤❤-duszkuj ile wlezie a te testy to wiesz niech nie będą myślą przewodnią ...
U mnie dziś dopiero 8dc także jeszcze troszke pewnie do owu trzeba poczekać hehe mimo to cos tam z moim M juz działamy bo to nigdy nie wiadomo z ta.owu jest ona prawie tak samo bardzo przebiegła jak ta podstepna @@@
U Nas zimowo i zimno ... ale fajnie bo pogoda i aura za.oknem sprzyja czestym wskakiwaniu pod kołderke nie koniecznie samemu także kobiety polecam wygrzewanie się ze swoim ukochanym pod jedna wspólna.pierzyna.hahaha buziaki dla Was !!!
reklama
1
174974
Gość
Ja byłam dzisiaj z moim mężczyzną na romantycznym spacerze, zimno aczkolwiek było bardzo miło.
A teraz wygrzewamy się pod kocem i pijemy herbatkę.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
A teraz wygrzewamy się pod kocem i pijemy herbatkę.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom