reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ale u mnie chyba jeszcze jednak owulacji nie było. Albo faktycznie będzie podwójna. Test owulacyjny nadal pozytywny
1512292703-329c47b8aa5de725-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakoś nie wierze w ten cykl nie czuje się jakoś inaczej niż zwykle. Ja za twoje dwie kreseczki tez trzymam mocno kciuki ;* jeszcze dwa dni i wszystko się u nas wyjaśni ;)
Ja też właśnie nie czuje się jakoś inaczej. Normalnie. A na początku tego cyklu tak się nakręciłam i po tych monitoringach miałam taką nadzieje...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

A mam pytanko. Dni po owu liczysz od skoku czy od momentu kiedy czujesz że wystąpiła owulacja? Bo mnie straszliwie jajnik bolał w 15dc wieczorem i myślałam że coś jest nie tak taki to był ból ale temperatura skoczyła pięknie dopiero w 17dc

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Właściwie chodziło mi o dni po skoku, choć miałam w tym cyklu straszne kłucie po prawej stronie przez 3 dni, ale to było 6 dni przed skokiem, tak że myślę że niezwiązane z owu. Liczyłam te dni tak w domyśle że są po owulacji, bo w tym cyklu akurat tylko w dzień skoku były starania. Więc jeśli by się miało udać, to owu musiała by być dzień wcześniej maksymalnie. Ale szczyt śluzu i pozytywny test owu miałam już 2 dni przed staraniami, więc raczej są małe szanse :( Ale może jednak jakiś cud się stanie...
Chyba trochę zagmatwałam;) Za dużo analizuję jak zwykle;)

Hejka dziewczyny :-)
@wisienka94 , @Mamamia90 trzymam za Was mocno &&&& dziewczynki ...fajnie gdyby grudzień rozpoczął się pozytywnie...
@KatiNails❤️❤️-duszkuj ile wlezie a te testy to wiesz niech nie będą myślą przewodnią ...:p:D
U mnie dziś dopiero 8dc także jeszcze troszke pewnie do owu trzeba poczekać hehe mimo to cos tam z moim M juz działamy bo to nigdy nie wiadomo z ta.owu jest ona prawie tak samo bardzo przebiegła jak ta podstepna @@@ :D:D
U Nas zimowo i zimno ... ale fajnie bo pogoda i aura za.oknem sprzyja czestym wskakiwaniu pod kołderke nie koniecznie samemu :p:Dtakże kobiety polecam wygrzewanie się ze swoim ukochanym pod jedna wspólna.pierzyna.hahaha buziaki dla Was !!!

reklama
Ja byłam dzisiaj z moim mężczyzną na romantycznym spacerze, zimno aczkolwiek było bardzo miło. :)
1512310328-a1801bf83fd65eee-aaaaaa.jpeg

A teraz wygrzewamy się pod kocem i pijemy herbatkę. :)
1512310382-750b6bfe9981f34e-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry