1
174974
Gość
Na szczęście mam dobrego lekarza w końcu.Ale najważniejsze że już jest lepiej u mnie w rodzinie prawie wszystkie kobiety mają problem z tarczycą.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście mam dobrego lekarza w końcu.Ale najważniejsze że już jest lepiej u mnie w rodzinie prawie wszystkie kobiety mają problem z tarczycą.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A dobry lekarz to klucz do sukcesu!Na szczęście mam dobrego lekarza w końcu.
Pewnie ze możemy dopisać u mnie planowana @ powinna być 4-5 grudzieńZobacz załącznik 830712
Tak wygląda na dzisiaj nasz tabelka. @tola_tola @Ewarut @Mamamia90 jak z waszą datą @, dopisujemy? Bo z tego co pamiętam @leeleeth chyba póki co przełożone ma starania, dobrze pamiętam?
Z naszej tabelki wynika, że w grudniu testować będą po kolei : @judytka777 (01/12), @Ewarut (01/12) @Natyyy (02/12), @Agusia2402 (03/12), @wisienka94 (05/12), @bambolina (08/12), @Asiula86 (08/12), @kamka_84 (13/12), ja czyli @Migdalove (14/12), @tola_tola (14/12), @nata$za88 (16/12), @Blondasek85 (16/12), @KatiNails (20/12) ,@AniaS35 (21/12) .
Czy wszystko się zgadza dziewczyny? Ostatnio trochę miałam spraw na głowie a to się przełożyło na moją aktywność na forum.
I dobrze, że miło Ci się robi. Bo jestem Ci bardzo wdzięczna!@Migdalove zawsze jak czytam że jesteś z doktora zadowolona to mi jakoś tak miło jest że jednak dobrze poleciłam
U mnie niestety z testowania nici,bo wczoraj @ mnie zaskoczyła. Dane w tabelce już zmieniłam. Miałam jakiś krótki cykl 22 dni, nie mam pojęcia czemu, może przez euthyrox, ale to był 3. cykl z euthyroxem i dwa poprzednie były normalne.Zobacz załącznik 830712
Tak wygląda na dzisiaj nasz tabelka. @tola_tola @Ewarut @Mamamia90 jak z waszą datą @, dopisujemy? Bo z tego co pamiętam @leeleeth chyba póki co przełożone ma starania, dobrze pamiętam?
Z naszej tabelki wynika, że w grudniu testować będą po kolei : @judytka777 (01/12), @Ewarut (01/12) @Natyyy (02/12), @Agusia2402 (03/12), @wisienka94 (05/12), @bambolina (08/12), @Asiula86 (08/12), @kamka_84 (13/12), ja czyli @Migdalove (14/12), @tola_tola (14/12), @nata$za88 (16/12), @Blondasek85 (16/12), @KatiNails (20/12) ,@AniaS35 (21/12) .
Czy wszystko się zgadza dziewczyny? Ostatnio trochę miałam spraw na głowie a to się przełożyło na moją aktywność na forum.
Ja dziś zrobiłam rano test owu i była jaśniutka kreska druga ... po tym zrobiłam test ciążowy i biel wizira... @ na 1,12 planowo@Ewarut puki nie na miesiączki jeszcze nie wszystko stracone także gliwa do góry.
U mnie dziś 24 dc i jeszcze tyyyyle dni przedemna oczywiście postanowiłam ze wytrzymam z testem ciążowym chociaż do 1 grudnia i puki co w tej kwesti sie trzymam ale o owulacyjnych przecież nic nie mówiłam wiec nie mogłam się powstrzymać i teraz żałuje bo smutna 1 kreska wyszła wiem głupota ale to jest silniejsze ode mnie
To ciekawe jak będzie mój cykl wyglądał z euthyroxem. Mówisz, że już 3 cykl z tymi tabletkami. Jak ogólnie u ciebie ze zmianami, są jakieś? Na lepsze, na gorsze? Jakieś różnice przed kuracją euthyroxem a w trakcie?U mnie niestety z testowania nici,bo wczoraj @ mnie zaskoczyła. Dane w tabelce już zmieniłam. Miałam jakiś krótki cykl 22 dni, nie mam pojęcia czemu, może przez euthyrox, ale to był 3. cykl z euthyroxem i dwa poprzednie były normalne.